ДимитријеДонски
Primećen član
- Poruka
- 993
Људи који вам је, Мило ће да остане на власти до краја живота, ко Тито. Нажалост, надам се да грешим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Molio bih sve forumase,da ne pominju to ime,Kostunica.Kako cujem to ime,tako dobijem grceve u stomaku.

Nema Medojevića nigde. PA sada još ovo sa avionom, meni to sve liči na amerikance. Tu su nekakvi liberali, oni su svugde proamerički....procitala celu vest, pa mi je malcice sumnjivo, jer se navodno zapad slaze da narod treba da izabere.da ne bude stvarno nije sija, nego vrat..al ako bude smene pokazace se koji su i ciji su. a od ovog 'gotov je' podilazi me jeza.
iz kurira prva se oglasila rusija, ali...ali..ovo mi se uopste ne svidja
Samo da znate onog trenutka kad padne Đukanović, na Crnu Goru će navaliti Šiptari ko smrt na babu, da se okoriste i otmu pola države koliko procenjuju da im pripada.
Rat Crne Gore sa Šiptarima će biti neizbežan ukoliko padne ovaj režim koji je sve što je uradio do sada radio u talu sa Albancima
Interesantno!
Do juče su bile samo srpske zastave a danas se pojaviše i crnogorske.
Ovo je neko sve vješto organizovao i iskoristio opravdano nezadovoljstvo naroda zbog teškog ekonomskog stanja.
Neko se boji da će kroz mjesec ili dva CG biti pozvana da se pridruži NATO.
Mnogima smetaju sankcije protiv Rusije
Mnogima smeta promjena zakona o vraćanju imovine SPC u vlasništvo CG
Razloga previše da se organizuje smjena vlasti.
Slabo je to, što su na čelo protesta oni ljudi koji se već 20 godina bore protiv CG, sprdaju se i ne
ustaju na njenu himnu, krše crnogorske zakone sa dvojnim državljanstvom, ne priznaju crnogorske simbole,
i ne priznaju crnogorsku naciju.
Njihovi simboli su četnički kao i ikonografija.
Ako ovi pobijede biće onda -ZLO TI U DOM GRNA GORO.
Biće mnogo gore nego za vrijeme Mila-krivošijaša, a sledeće generacije Crnogoraca će zažaliti šta je sebi dozvolila.
Ja bi samo uputio jedan iskreni apel svim građanima CG:
BJEŽTE OD OVIH VOĐA PROTESTNIKA KAO I OD MILA MAFIOZA.
SVI ONI NAM NOSE NESREĆU.
TRAŽITE NOVE PAMETNIJE LJUDE.
Људи који вам је, Мило ће да остане на власти до краја живота, ко Тито. Нажалост, надам се да грешим.
Molio bih sve forumase,da ne pominju to ime,Kostunica.Kako cujem to ime,tako dobijem grceve u stomaku.
Опет револуција у октобру![]()
Јеси ти неки екстремиста, или можда Шиптар?
Имовина СПЦ је имовина СПЦ, ЦПЦ нема право да је отима.
Али шта има да се објашњава Шиптару.
Sto se mora nije tesko.
Sipci sa Djukom na celu su broj 1 u malenoj casnoj i postenoj cg.
Valjda je i Djuka pola sipac pola cg?
*********, српство те боли.Interesantno!
Do juče su bile samo srpske zastave a danas se pojaviše i crnogorske.
. . .

E, da su ovoga blagovremeno obaveštavali....
Čudo bi se desilo u Srbiji !