Protesti protiv Milovog rezima u CG

DPS: Đukanović nije napustio Crnu Goru

“Mandić je svoje pristalice i ukupnu crnogorsku javnost slagao u trenutku kada je premijer Đukanović predsjedavao sjednicom Savjeta za nacionalnu bezbjednost Crne Gore, koja se održava svega 500 metara dalje od Trga na kome je Mandić pokušao da proširi svoju laž,” ističu u DPS-u

AUTORI: Vlada Crne Gore, Vijesti online :eek:

Premijer Milo Đukanović nije napustio Crnu Goru, saopšteno je iz DPS-a, negirajući tvrdnje lidera NOVA-e Andrije Mandića.

Mandić je ranije, na Trgu republike, kazao da je premijer Đukanović oko 18:30 časova napustio avionom Crnu Goru.

“Andrija Mandić laže da je premijer Milo Đukanović napustio Crnu Goru”, saopšteno je iz DPS-a.

“Mandić je svoje pristalice i ukupnu crnogorsku javnost slagao u trenutku kada je premijer Đukanović predsjedavao sjednicom Savjeta za nacionalnu bezbjednost Crne Gore, koja se održava svega 500 metara dalje od Trga na kome je Mandić pokušao da proširi svoju laž”.

Na taj način je, smatraju u vladajućoj partiji, želio da osmjeli svoje pristalice da ruše institucije sistema.

http://www.vijesti.me/vijesti/dps-dukanovic-nije-napustio-crnu-goru-856402

Interesantno!
Do juče su bile samo srpske zastave a danas se pojaviše i crnogorske.

Ovo je neko sve vješto organizovao i iskoristio opravdano nezadovoljstvo naroda zbog teškog ekonomskog stanja.
Neko se boji da će kroz mjesec ili dva CG biti pozvana da se pridruži NATO.
Mnogima smetaju sankcije protiv Rusije
Mnogima smeta promjena zakona o vraćanju imovine SPC u vlasništvo CG
Razloga previše da se organizuje smjena vlasti.
Slabo je to, što su na čelo protesta oni ljudi koji se već 20 godina bore protiv CG, sprdaju se i ne
ustaju na njenu himnu, krše crnogorske zakone sa dvojnim državljanstvom, ne priznaju crnogorske simbole,
i ne priznaju crnogorsku naciju.
Njihovi simboli su četnički kao i ikonografija.
Ako ovi pobijede biće onda -ZLO TI U DOM GRNA GORO.
Ako ovi dođu na vlast ja ću na vrh Lovćena postaviti crnu zastavu.

Biće mnogo gore nego za vrijeme Mila-krivošijaša, a sledeće generacije Crnogoraca će zažaliti šta je sebi dozvolila.
Ja bi samo uputio jedan iskreni apel svim građanima CG:
BJEŽTE OD OVIH VOĐA PROTESTNIKA KAO I OD MILA MAFIOZA.
SVI ONI NAM NOSE NESREĆU.
TRAŽITE NOVE PAMETNIJE LJUDE.

Poslednja izmena:
procitala celu vest, pa mi je malcice sumnjivo, jer se navodno zapad slaze da narod treba da izabere. :think: da ne bude stvarno nije sija, nego vrat..al ako bude smene pokazace se koji su i ciji su. a od ovog 'gotov je' podilazi me jeza. :lol:

iz kurira prva se oglasila rusija, ali...ali..ovo mi se uopste ne svidja
Nema Medojevića nigde. PA sada još ovo sa avionom, meni to sve liči na amerikance. Tu su nekakvi liberali, oni su svugde proamerički....

Samo da znate onog trenutka kad padne Đukanović, na Crnu Goru će navaliti Šiptari ko smrt na babu, da se okoriste i otmu pola države koliko procenjuju da im pripada.

Rat Crne Gore sa Šiptarima će biti neizbežan ukoliko padne ovaj režim koji je sve što je uradio do sada radio u talu sa Albancima

Interesantno!
Do juče su bile samo srpske zastave a danas se pojaviše i crnogorske.

Ovo je neko sve vješto organizovao i iskoristio opravdano nezadovoljstvo naroda zbog teškog ekonomskog stanja.
Neko se boji da će kroz mjesec ili dva CG biti pozvana da se pridruži NATO.
Mnogima smetaju sankcije protiv Rusije
Mnogima smeta promjena zakona o vraćanju imovine SPC u vlasništvo CG
Razloga previše da se organizuje smjena vlasti.
Slabo je to, što su na čelo protesta oni ljudi koji se već 20 godina bore protiv CG, sprdaju se i ne
ustaju na njenu himnu, krše crnogorske zakone sa dvojnim državljanstvom, ne priznaju crnogorske simbole,
i ne priznaju crnogorsku naciju.
Njihovi simboli su četnički kao i ikonografija.
Ako ovi pobijede biće onda -ZLO TI U DOM GRNA GORO.

Biće mnogo gore nego za vrijeme Mila-krivošijaša, a sledeće generacije Crnogoraca će zažaliti šta je sebi dozvolila.
Ja bi samo uputio jedan iskreni apel svim građanima CG:
BJEŽTE OD OVIH VOĐA PROTESTNIKA KAO I OD MILA MAFIOZA.
SVI ONI NAM NOSE NESREĆU.
TRAŽITE NOVE PAMETNIJE LJUDE.

Јеси ти неки екстремиста, или можда Шиптар?
Имовина СПЦ је имовина СПЦ, ЦПЦ нема право да је отима.
Али шта има да се објашњава Шиптару.

Molio bih sve forumase,da ne pominju to ime,Kostunica.Kako cujem to ime,tako dobijem grceve u stomaku.

7095_kostunica-fonet_f.jpg

Све што се дешава ових дана у ЦГ добрано мирише на Русе.
Синоћ су дали једно кратко али врло јасно саопштење дипломатским речником око 22.50 сати.
А данас је Леонид Решетњиков рекао да они очекују тек заоштравање ситуације у ЦГ и да не могу да искључе чак ни грађански рат.

Тако да је вероватноћа велика да је Мило збрисао.

Back