Protesti protiv Milovog rezima u CG

Ne znam da li si mene ti pogresno razumeo... Ili da li me je Premijer razumeo... To je apsolutno nebitno. Ovo je JEDINO bitno: :mrgreen:

http://www.javnidug.iio.org.rs/

A, imam utisak da ni ti, a ni Premijer NE razumete ovaj link! :whistling: :whistling: :smeker:

_niemand_

Nek ukinu onda penziju mom starom, jer mu izgleda nisu dovoljno smanjili.:confused:

Nema veze sto je ceo zivot radio ko konj, sada treba da jede gloginje izgleda...:kafa:

Ove proteste je vjerovatno organizovala Srbija a podržala Rusija.
Ti bi možda i uspjeli da nije onoliko četništva pokazano.
Svuda četnici, njihove pjesme i koreografija.
To u CG nikad neće proći iako su Crnogorci dosta tolerantni.

Zato broj protestnika drastično pada i više ih praktično i nema.
A šatori smrde i puni su kućnih muva, pošto tamo neki ostavljaju ostatke hrane i prljavštinu.
Jedan šaljivčina im se posro u šator pa pobjego.

Poslednja izmena:

A šatori smrde i puni su kućnih muva, pošto tamo neki ostavljaju ostatke hrane i prljavštinu.

Виђи "јунака" - побејг'о! :hahaha:
Сви ви дукљањероси сте такве јуначине, по-серете се, па бјежите!
;)

Svasta,pa zar si toliko mali,mislis da srbija ne zna sta treba u CG raditi nego ce da lansira cetnike.To ni u srbiji ne prolazi. Tu su velike igre,a CG ekonomski profitira iskljucivo na kriminalu koje svetski mocnici tolerisu,cena je - moras da slusas. Ipak,u kriminalu su kratke noge,ne moze vecito,a u CG drgo nista i ne znaju da rade. I tu ce biti problem.
Odakle uopste ideja da bi Srbija organizovala proteste po CG,sta imamo od toga,sta srbiji Milo smeta? Drfzite ga 100 godina zabiole nas qratz,problem je jedino sto nam izvozite kriminal i sto se vasi krupni dileri droge obracunavaju po ulicama Beograda. Ni jedno ubistvo se ne desi a da nisu umesani ljudi iz CG ko da vas ima 100 miliona.Ili nista drugo i ne radite osim kriminala.
Ne mislim nista lose o ljudima iz CG,neka to istorija tumaci,ali to je leglo mafije u okruzenju i vise tesko moze da se tolerise.Mislim da ste dosadili i amerima i nemcima i da vas polaku postaju niz vodu.Moracete malo i od postenog rada da zivite.

Svasta,pa zar si toliko mali,mislis da srbija ne zna sta treba u CG raditi nego ce da lansira cetnike.To ni u srbiji ne prolazi. Tu su velike igre,a CG ekonomski profitira iskljucivo na kriminalu koje svetski mocnici tolerisu,cena je - moras da slusas. Ipak,u kriminalu su kratke noge,ne moze vecito,a u CG drgo nista i ne znaju da rade. I tu ce biti problem.
Odakle uopste ideja da bi Srbija organizovala proteste po CG,sta imamo od toga,sta srbiji Milo smeta? Drfzite ga 100 godina zabiole nas qratz,problem je jedino sto nam izvozite kriminal i sto se vasi krupni dileri droge obracunavaju po ulicama Beograda. Ni jedno ubistvo se ne desi a da nisu umesani ljudi iz CG ko da vas ima 100 miliona.Ili nista drugo i ne radite osim kriminala.
Ne mislim nista lose o ljudima iz CG,neka to istorija tumaci,ali to je leglo mafije u okruzenju i vise tesko moze da se tolerise.Mislim da ste dosadili i amerima i nemcima i da vas polaku postaju niz vodu.Moracete malo i od postenog rada da zivite.
Српски четници не могу ни у Нови Пазар а камоли да се мотају по Монтенегру.
И Монтенегро има своје четнике али и групе фашистички настројене.
Према ријечима Небојше Медојевића, члан Предсједништва Демократског фронта, језик мржње према Србима у Црној Гори попримио је све елементе фашистичке идеологије. http://www.vidovdan.org/info/item/53266-2015-09-23-18-25-12

popusili ste vi otpali od Srpstva i pravoslavlja odavno samo jos toga niste svesni.
ДУКЉАЊЕРОСИ добили педалу и од Калача! :hahaha:

ПРЕДСЕДНИК Бошњачке демократске заједнице Хазбија Калач:
„Кажу ми што ћете ви са четницима? Кажу везали сте заставу са четником.
Кажем им - везали смо је са српском и црногорском”

Он је на протестима испред Скупштине казао да сви у Црној Гори
морају радити заједно да режим падне.

Protest-DF-1034.jpg

http://www.in4s.net/index.php/albancima-bosnjacima-mjesto-ispred-skupstine/

Plaćenici!tako su činili i u RH pa je bilo "bješte opanci da vas ne pos.rem":rotf::rotf:a to što im je ostavio Crnogorac:super: dobili su što su i zaslužili!:cool:

Nema veze što sam Crnogorac ali crnogorsku bagru nemogu da smislim
А нарочито она багра која се понаша као ,,тетреби пред парење''! Много креште, трчкарају наоколо, ......и више би пута да заскоче.

- - - - - - - - - -

A šta kažež za didu i ujku, koji samo do Blajburga pobjegoše, .....glupani dalje nisu znali
E oni u Ovčari sposobniiji bijahu, utekoše u bolnicu!!!:per::per::per:
Ови сада немају куд до у ,,сиње море'' а Мила ће прихватити усташка братија на Превлаци.

А нарочито она багра која се понаша као ,,тетреби пред парење''! Много креште, трчкарају наоколо, ......и више би пута да заскоче.

- - - - - - - - - -

Ови сада немају куд до у ,,сиње море'' а Мила ће прихватити усташка братија на Превлаци.

sreća vaša što imate Srbiju pa možete uteći u maticu:ok:precjenjujete se ko "loše hebanje":rotf::cool:

Полиција отказује послушност Милу

ПОДГОРИЦА – Јаке полицијске снаге које су обезбеђивале протест опозиционог Демократског фронта (ДФ) испред Скупштине Црне Горе у Подгорици повучене су јуче ујутру јер је Агенција за националну безбедност (АНБ) проценила да ће одбити послушност властима

http://www.pravda.rs/2015/10/12/protesti-u-crnoj-gori-policija-otkazuje-poslusnost-milu/

Nema sumnje da je ovo karj Milovog mafijaskog rezima..
Moracanin, sta mislis?hoce li uspjeti da se izvuce i pobjege negde na zapad kojd svojih gazda ili ce mozda zavrsiti kao ceusesku
TXc[/video]

Teško je reći šta će biti.
Opozicija bi dobila masovnu podršku naroda ako se pojavi neki pametniji čovjek.
Narod je Milovom vladavinom vrlo nezadovoljan i teško se živi bar 80% ljudi.
Ovi postojeći i stari vođe stranaka su mnogo gori od Mila i totalno nesposobni za bilo šta.
Niko im nebi dao 2 koze da čuvaju a ne državu.

A nikako da ispliva neki novi vođa, pametniji, mirniji, bez galame, urlanja i avetanja........
Ovo sa četništvom u CG ne pali i to velika većina ljudi prezite i osuđuje.

Ja mislim da od ovakvih i ovih protesta nema ništa.
Sada više i nema mnogo protestnika osim onih radoznalih dođe da vidi šta ima novo pa ide.
Zato su i policiju makli jer nema nikakvih nereda.

Poslednja izmena:

Back