- Poruka
- 41.996
Vidis, Urose, ova nasa diskusija je razlika izmedju Sulude Idiotske Mladosti i Mudre Zrele Postojanosti, zar ne?
_niemand_
Mozebiti.

Lepo je biti mlad i lud veruj mi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis, Urose, ova nasa diskusija je razlika izmedju Sulude Idiotske Mladosti i Mudre Zrele Postojanosti, zar ne?
_niemand_

Verujem ja tebi, Urose... Ali cena za vekovima aminovanu Mladost-Ludost na Balkanu je isuvise prevelika (namerni pleonazam). Ne mislis li?
_niemand_

Pa nisam ja Premijer jbote, vec goljo koji kopa motiqama i lopatama, Krstin kafanski cetnik po hobiju i oprasivac perverznih klinki.

Nas, srpski problem nisi ti, Urose... Nego svekoliki Premijer... Koji se upravo ponasa tacno kao ti!
_niemand_

Ne znam da li si mene ti pogresno razumeo... Ili da li me je Premijer razumeo... To je apsolutno nebitno. Ovo je JEDINO bitno:
http://www.javnidug.iio.org.rs/
A, imam utisak da ni ti, a ni Premijer NE razumete ovaj link!

_niemand_

Ove proteste je vjerovatno organizovala Srbija a podržala Rusija.
Ti bi možda i uspjeli da nije onoliko četništva pokazano.
Svuda četnici, njihove pjesme i koreografija.
To u CG nikad neće proći iako su Crnogorci dosta tolerantni.
Zato broj protestnika drastično pada i više ih praktično i nema.
A šatori smrde i puni su kućnih muva, pošto tamo neki ostavljaju ostatke hrane i prljavštinu.
Jedan šaljivčina im se posro u šator pa pobjego.

Ako je писање *slobodnе dalmacijе* делимично тачно, биће чупаво!
A šatori smrde i puni su kućnih muva, pošto tamo neki ostavljaju ostatke hrane i prljavštinu.
Српски четници не могу ни у Нови Пазар а камоли да се мотају по Монтенегру.Svasta,pa zar si toliko mali,mislis da srbija ne zna sta treba u CG raditi nego ce da lansira cetnike.To ni u srbiji ne prolazi. Tu su velike igre,a CG ekonomski profitira iskljucivo na kriminalu koje svetski mocnici tolerisu,cena je - moras da slusas. Ipak,u kriminalu su kratke noge,ne moze vecito,a u CG drgo nista i ne znaju da rade. I tu ce biti problem.
Odakle uopste ideja da bi Srbija organizovala proteste po CG,sta imamo od toga,sta srbiji Milo smeta? Drfzite ga 100 godina zabiole nas qratz,problem je jedino sto nam izvozite kriminal i sto se vasi krupni dileri droge obracunavaju po ulicama Beograda. Ni jedno ubistvo se ne desi a da nisu umesani ljudi iz CG ko da vas ima 100 miliona.Ili nista drugo i ne radite osim kriminala.
Ne mislim nista lose o ljudima iz CG,neka to istorija tumaci,ali to je leglo mafije u okruzenju i vise tesko moze da se tolerise.Mislim da ste dosadili i amerima i nemcima i da vas polaku postaju niz vodu.Moracete malo i od postenog rada da zivite.
Nema smisla da ga diraju kad je već toliko dugo šefovao a nama pušačima jeftine cigarete nabavljao.
Ako ga skinemo, pušićemo skuplja pa vi vidite.
ha ha
ДУКЉАЊЕРОСИ добили педалу и од Калача!popusili ste vi otpali od Srpstva i pravoslavlja odavno samo jos toga niste svesni.

a to što im je ostavio Crnogorac
a to što im je ostavio Crnogorac dobili su što su i zaslužili!
  dobili su što su i zaslužili!
Plaćenici!tako su činili i u RH pa je bilo "bješte opanci da vas ne pos.rem"a to što im je ostavio Crnogorac

А нарочито она багра која се понаша као ,,тетреби пред парење''! Много креште, трчкарају наоколо, ......и више би пута да заскоче.Nema veze što sam Crnogorac ali crnogorsku bagru nemogu da smislim
Ови сада немају куд до у ,,сиње море'' а Мила ће прихватити усташка братија на Превлаци.A šta kažež za didu i ujku, koji samo do Blajburga pobjegoše, .....glupani dalje nisu znali
E oni u Ovčari sposobniiji bijahu, utekoše u bolnicu!!!
А нарочито она багра која се понаша као ,,тетреби пред парење''! Много креште, трчкарају наоколо, ......и више би пута да заскоче.
- - - - - - - - - -
Ови сада немају куд до у ,,сиње море'' а Мила ће прихватити усташка братија на Превлаци.
 precjenjujete se ko "loše hebanje"
precjenjujete se ko "loše hebanje"

Nema sumnje da je ovo karj Milovog mafijaskog rezima..
Moracanin, sta mislis?hoce li uspjeti da se izvuce i pobjege negde na zapad kojd svojih gazda ili ce mozda zavrsiti kao ceusesku
TXc[/video]
Plaćenici!tako su činili i u RH pa je bilo "bješte opanci da vas ne pos.rem"a to što im je ostavio Crnogorac