KeyserSöze
Domaćin
- Poruka
- 4.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opozicija u Crnoj Gori je opozicija opstanku drzave Crne Gore.
Nije dobro sto se Rista mesa u politicke stvari, bolje mu je da cuti.
Mislio sam da ce broj Srba u CG pasti na 1-2 % dok sam ziv, Srbi u Crnojgori mogu da me ubede drugacije.
Nije dobro sto se Rista mesa u politicke stvari, bolje mu je da cuti.
Mislio sam da ce broj Srba u CG pasti na 1-2 % dok sam ziv, Srbi u Crnojgori mogu da me ubede drugacije.
Prema zadnjem popisu je pao na 28 % u CG.
Tako da ima tendenciju otpadanja.
Da je preko 50 % nebi se Crnagora odvojila.
Inace potpisi su anonimni valjda.
Imali neki dokaz za pritisak na ljude u CG da se ne izjasnjavaju Srbima.
Bojim se kako ce siptari da reAguju u Crnoj Gori, oni mlogo podrzavaju Milu. Ako skocu ima da pobiju sve demonstrante.
mora crkva da se umesa jer djukanovic hoce da usvoji zakon o veroispovestima, kojima zeli da oduzme sve crkve , katedrale i dzamije SPC, Katolickoj crkvi i Islamskoj zajednici sagradjenje pre 1918. godine.
Znači protesti su zbog vjerskih objekata koje Vlada hoće da podržavi.
Zašto onda ne idete u te objekte pa ih branite a ne ovdje na sred ulice zaustavili saobraćaj i nastao haos u prometu.
Znači protesti su zbog vjerskih objekata koje Vlada hoće da podržavi.
Zašto onda ne idete u te objekte pa ih branite a ne ovdje na sred ulice zaustavili saobraćaj i nastao haos u prometu.
Amfilohije je unistio proteste. Sada izlazi trecina broja ljudi koji su izlazili do mitropolitovog govora.
Amfilohije je unistio proteste. Sada izlazi trecina broja ljudi koji su izlazili do mitropolitovog govora.

spodoba je,a i ružno priča!
meni monitor crko kad sam gledao snimku njegovg nastupa!kome da ispostavim račun za štetu?spodoba je,a i ružno priča!
![]()
kad padne do nivoa statističke greške onda će to biti realnost!![]()
Ne daj boze.