Potpuno sam siguran da pokolja neće biti jer je Vučić u ogromnoj manjini.
A što se tiče Bangladeša vidim u tekstu
da nije bilo puno poginulih
A i vidim da ti nisi za izbore, i nisi za to da kontrolor mobilnim telefonom slika Zapisnik pre nego što ga potpiše, čim o tome mi ne odgovaraš nešto bi tu da sakriješ, a ne sviđa ti se slikanje zapisnika mob. telefonom pre potpisa, a ? 
U stvari više ni jedan kontrolor nikad u Srbiji ne treba da potpiše Zapisnik pre nego ga uslika mobilnim telefonom, a pravilo je ako svi kontrolori ne potpišu zapisnik izbori se ponavljaju
Vučić iza sebe ima policiju koja svih ovih meseci prebija i hapsi narod, studente posebno.
Bold 1: Svaki život je dragocen, bukvalno svaki.
Bold 2: Ne izvrći moje reči, jer ja sam te pitala da li si bio član biračkog odobra ( "kontrolor" ) na prošlogodišnjim junskim izborima.
Očigledno je da nisi. Ne znam ni da li si aktivista neke opozicione stranke. Da jesi, znao bi kako je nastao haos na biračkim mestima posle završetka rada biračkog odbora.
Skoro 95 posto članova biračkih odbora nije uspelo da slika Zapisnik o radu BO. Zašto? Zato što su im branili članovi i predsednici biračkih odbora iz redova vlasti.
Preporuka je bila da slikaju Zapisnike. Nisu mogli. Reagovala je Izborna komisija opštine, nije to dozvolila.
Jedino što su mogli da slikaju papir na kome je pisao broj izašlih birača, rezultati za svaku listu ili koalicionu listu. I to su im jedva dozvolili.
Bila sam u izbornom štabu jedne opozicione stranke i ovo ne pišem napamet.
Bold 3: Slažem se sa tobom da članovi BO iz redova opozicije ne smeju da potpišu Zapisnike, da moraju da ih slikaju pre potpisivanja.
To bi bilo odlično da u biračkom odboru ne sede i članovi takozvane "opozicije", liste Ruska stranka, "Ćale, ovo je za tebe", i razni Pokreti građana.
Moram da dodam i ovo: Moja komšinica je na izborima održanim 2023.godine bila član biračkog odbora iz redova opozicije.
Mesec i po dana kasnije išla je u opštinu da pita gde je novčana nadoknada za rad u BO. Na biračkom mestu na kome je bila potpisano je drugo ime, kao da ona nije bila tu već neka XY žena.
Komšinica je pretila da će ceo "slučaj" da prenese svim opozicionim strankama i N1 i Novoj rs i tek onda su je pronašli..doneli su drugi Zapisnik sa tog biračkog mesta !!!
Tu je videla svoj potpis i potpis svog zeta koji je bio njen zamenik člana ispred opozicione stranke.
Bilo bi mi drago ukoliko bi bio član ili zamenik člana BO ( "kontrolor " ) na prvim izborima koje će raspisati. I biće mi drago da pročitam tvoje utiske sa biračkog mesta.
Usput, kontrolori o kojima svi govorite i pišete su ljudi iz stranaka koji uz ovlašćenje svoje stranke idu od biračkog mesta do drugog biračkog mesta, kako bi pored hrane koju donose svojim članovima biračkog odbora kontrolisali da li je sve u redu na biračkom mestu.