Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi....celi čovek "žive vage" za samo 50 €

Joj sto volim kad godina izda,
Sve poskipi, pojeftini pizzda :D

*pizzda: karakterna osobina.
kad smo kod karakterne osobine:

u nedelju, pazi, u nedelju gužva sve do zatvaranja jer se plašili da "ne nestane kad pojeftini"

u ponedeljak - ne moš da ih izbaciš iz magaze plus se vraćali više puta

o kako je lepo kad napuniš frižider pa dodješ na forum da opljuješ

to kod žutih nije moglo
nije bilo trika

...

Autorski osvrt na ova neverovatna pojeftinjenja :eek:

Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi...:kafa:

Celi čovek "žive vage" za samo 50 €...:ok:

Ja sam se još cenkao za @Jugoslav Čvarak -a i @Stojkov Menidjer -a...i kupio obojicu za 80€ ! :pivce:

@Тихи -ja sam dobio gratis uz ovu dvojicu! :drugari:

I sad ih eno drzim u dvoristu kao vrtne patuljke...z:cry::zroll:z:p

Screenshot-20250902-072032-Chrome.jpg

Jos kad taj čovek kojeg kupiš za 50€...se naloži...sa jeftinim ogrevom...:nosijelku:
Onda imaš jeftino naloženog čoveka...:think:

...
Al mogli su da uticu na dugorocno smanjenje cena tako sto smanje cene goriva tako sto uklone 10 dinara od akcize, pa onda 20. Pa onda lepo smanje PDV u prodavnici od sumanutih 20% na 10% kao sto je npr u crnoj gori 7%

A neeeeeee mora se prave putevi strateski oko jadra bas gde se kineske firme planiraju gradit...pa dnevnice pa pokloncice pa ovo pa ono...moraju se trose pare gradjanske pa to ti je

kad smo kod karakterne osobine:

u nedelju, pazi, u nedelju gužva sve do zatvaranja jer se plašili da "ne nestane kad pojeftini"

u ponedeljak - ne moš da ih izbaciš iz magaze plus se vraćali više puta

o kako je lepo kad napuniš frižider pa dodješ na forum da opljuješ

to kod žutih nije moglo
nije bilo trika
ponedeljak nekoliko najvecih maxija bilo zatvoreno zbog "nivelisanja" cena na + a ne na -....

isti si ko tihomir

zapitaj sebe i odgovori sebi

Da li je po tebi moguce da neko bleji laje skace po ulicama blokira puteve skoro godinu dana - ZA DZABE?

Vidis ovo je kapitalizam i u kapitalizmu NIKO NISTA NE RADI ZA DZABE

NIKO

I caciji idu na demonstracije iz interesa, blokaderi isto blokiraju iz interesa svakog coveka danas pogoni neki njegov licni interes.

Tako da je jasno da su blokaderi placeni da prave haos to svako zna. E sad pitanje je sta se od toga moze dokazati na sudu.

Mozda ako vlast pohapsi blokadere i natovari im sva krivicna dela , pa iztrguje sa njima oslobadjanje u zamenu za priznanje onda mozda moze.

Mada i tu sumnjam jer su oni kao sekta, sve ide preko plenuma, tj preko jednog ili dva coveka placanje finansiranje itd.

Tacno, svi iz interesa.

Blokaderima je interes da izgrade zdravo drustvo i zdravu drzavu.

Ćacijima je interes da uzmu 30 evrića od Vučića, a ostalo sve može da izgori.

U tome se razlikujemo :)

Tacno, svi iz interesa.

Blokaderima je interes da izgrade zdravo drustvo i zdravu drzavu.

Ćacijima je interes da uzmu 30 evrića od Vučića, a ostalo sve može da izgori.

U tome se razlikujemo :)

ma to su vase lazi za glupe i naivne, a ja nisam ni jedno ni drugo

vama blokaderima je cilj da smenite SNSovce i da posle njih vi kradete i rasprodajete drzavu

Takvi ste ljudi znam vas u glavu. Uostalom bili ste na vlasti od 2000-2012 i to isto ste i radili? Krali , rasprodavali, pljackali, stotine hiljada ljudi ste isterali na ulicu a njihove firme rasprodali za budzasto.

ma to su vase lazi za glupe i naivne, a ja nisam ni jedno ni drugo
Nisi, ti si doušnik običan.
Takvi ste ljudi znam vas u glavu. Uostalom bili ste na vlasti od 2000-2012 i to isto ste i radili? Krali , rasprodavali, pljackali, stotine hiljada ljudi ste isterali na ulicu a njihove firme rasprodali za budzasto.

Tačno.
Moj sinovac rodjen 2004. je bio na vlasti od 2000-2012. 🤣🤣🤣🤣🤣

Ipak, kad malo bolje razmislim, nisi ti samo doušnik :D

Blokaderi na vlasti od 2000. do 2012.

Pogledajte prilog 1779009

nemoj da se pravis blesav svi znamo da su kolovodje blokaderskog pokreta uglavnom ljudi iz pr osle vlasti koji su vladali srbijom od 2000 do 2012 , pa su nezadovoljni time sto su izvisili 2012 i van su svih kombinacija i talova od tada.

nemoj da se pravis blesav svi znamo da su kolovodje blokaderskog pokreta uglavnom ljudi iz pr osle vlasti koji su vladali srbijom od 2000 do 2012 , pa su nezadovoljni time sto su izvisili 2012 i van su svih kombinacija i talova od tada.

Kolovodje ne postoje, to je ono sto vas najvise nervira :D

Back