Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi....celi čovek "žive vage" za samo 50 €

zar nije trebalo da im dadne po 50 ojra ?
ovo mu dodje kao ono ajde snadjite se posle rasitnite , razmenite raskusurajte se vi jel...

pa davali su po 6 crvenih ili ti u prevodu 50 ojra.

neki su se cacijevci zbot toga potukli, jer su poneki dobili tri ili cetri crvene... medjusobno hteli jedni druge zajebu. dakle davalo se u dinarima ali u protivvrednosti 50 evra...

znamo da su davali nije potrebno ovakvo glupo i providno podmecanje toboz nekih dokaza...

...

Autorski osvrt na ova neverovatna pojeftinjenja :eek:

Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi...:kafa:

Celi čovek "žive vage" za samo 50 €...:ok:

Ja sam se još cenkao za @Jugoslav Čvarak -a i @Stojkov Menidjer -a...i kupio obojicu za 80€ ! :pivce:

@Тихи -ja sam dobio gratis uz ovu dvojicu! :drugari:

I sad ih eno drzim u dvoristu kao vrtne patuljke...z:cry::zroll:z:p

Screenshot-20250902-072032-Chrome.jpg

Jos kad taj čovek kojeg kupiš za 50€...se naloži...sa jeftinim ogrevom...:nosijelku:
Onda imaš jeftino naloženog čoveka...:think:

...

Вучић је ништа,
Мила за џ добија следбенике !

Е то је пазар мој бато ... :bravo:

Najobicnija laz je da je pojeftinilo nesto od onih 3000 proizvoda.
Danas sam bio u Metrou i ne da nije pojeftinilo nego je i poskupelo u tom trznom centru.
Posle toga odem u Maxi kad tamo nigde onih cena pre "spustanja" i cene su vece nego sto su bile.
Mlecni proizvodi katastrofa, ulje katastrofa, pivo katastrofa i td i td.
Jedino sto su u Maxi-ju bile jeftinije banane tako da smo dobili jednu veliku bananu.

Danas sam bio u Metrou i ne da nije pojeftinilo nego je i poskupelo u tom trznom centru.
Posle toga odem u Maxi kad tamo nigde onih cena pre "spustanja" i cene su vece nego sto su bile.
Jedino sto su u Maxi-ju bile jeftinije banane tako da smo dobili jednu veliku bananu.
Sve je poskupelo u suštini. Ulje sa 160 na 200. AV laže ceo život. Čovek je patološki lažov. Što pre to ljudi shvate, biće im lakše

Sve je poskupelo u suštini. Ulje sa 160 na 200. AV laže ceo život. Čovek je patološki lažov. Što pre to ljudi shvate, biće im lakše
Ja stvarno ne znam sta na ovo kazu ovi sto ga kao podrzavaju? Nisu videli,nemaju pojma i tako neki odgovori su im standardni. Pa pogledajte majku mu bem i uverite se koga podrzavate.
https://www.facebook.com/share/v/161kb5ifCF/

Ja stvarno ne znam sta na ovo kazu ovi sto ga kao podrzavaju? Nisu videli,nemaju pojma i tako neki odgovori su im standardni. Pa pogledajte majku mu bem i uverite se koga podrzavate.
https://www.facebook.com/share/v/161kb5ifCF/

Podrzavaju ga mentalni bolesnici poput njega, likovi koji su se nakrali i znaju da će u ćorku čim on padne sa vlasti, kao i izlapeli penzioneri čije umove truje već 3 decenije.

Nijednu mentalno zdravu, poštenu i radno sposobnu osobu nisam upoznao da ga podržava.

Uvazene kolege tvrde da su pojeftinili kroasani u lidlu,kisela voda sa limunom i navodno smoki 5 din....

:mrgreen:

Da...banane...prave nas majmunima...

🙈🙉🙊

...

Autorski osvrt na ova neverovatna pojeftinjenja :eek:
Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi...:kafa:
Celi čovek "žive vage" za samo 50 €...:ok:
Ja sam se još cenkao za @Jugoslav Čvarak -a i @Stojkov Menidjer -a...i kupio obojicu za 80€ ! :pivce:
@Тихи -ja sam dobio gratis uz ovu dvojicu! :drugari:
I sad ih eno drzim u dvoristu kao vrtne patuljke...z:cry::zroll:z:p
Screenshot-20250902-072032-Chrome.jpg

Jos kad taj čovek kojeg kupiš za 50€...se naloži...sa jeftinim ogrevom...:nosijelku:
Onda imaš jeftino naloženog čoveka...:think:

. . . . . , Narod, koji 40+ godina plaća penziono osiguranje i poveruje da mu Vučić daje penziju, osuđen je na nestanak.!?

tesko dokazivo na sudu , Soros i globalisti ih placaju u kesu i preko kriptovaluta.
Čisto da te obavestim, tvoja braća rusi imaju na desetine kriptovaluta, jel su i oni globalisti i soroševci?
Evo neke od kriptovaluta koji potiču iz Rusije:
Golos, Ethereum, Waves, Toncoin, Atomyze, Cryptoruble, SbercoinOne, A7A5, Garantex, BTC-e...itd.

Back