Колико сам приметио, ЕУ није заинтересована много за оно што он ради, јер ће да бити исти принцип као кад су били протести против Макрона, и ништа није било.
Негде му је пао рејтинг, то је тачно, али опет питам, да ли ће да се зајебава још две године до избора по улицама? И народу је доста и блокада и протеста, као што је и мени више почело да иде на живце, јер сваки дан иста песма. Његови медији пренесу лажи и пропаганду, убаци своје елементе да направе срање, он од свега направи циркус, и опет јово наново. Где су студенти победили до сада? На који начин ће да га натерају на изборе?
Ти мислиш да у случају завртања славине да ће војска и полиција отказати послушност? Тек тада неће, јер знају шта су радили, има још више да ошину по народу. Није ово доба Слобе када је полиција прешла на страну народа, и не знам откуд толика нада да ће се то десити.
Једино нешто ко Мајски Преврат. Ти мислиш да он неће да чека до 2027? Протестима колико смо видели не можеш да га натераш да уради било шта, осим да повећа репресију.
Где је изборна листа и где су избори?
Конкретније је абдикација.
И опет питам, када дође 2027, ко ће да гарантује поштене изборе, и ко се кандидује? Студенти немају нити план, нити програм, нити листу, нити било шта. Студенти су хидра са 1000 глава, и нема никаквог кохезивног деловања ни размишљања, осим блокада овде, протест онде.
Нисам ја прешао ни на чију страну, и то је једна од замерки коју имам. За свако легитимно питање, креће Ћаци логика пљувања и омаловажавања. Јел ја морам да се сложим са свим тачкама протеста да не би био ћаци, или заслужујем да имам свој глас и своје размишљање? На овај начин размишљања и деловања ми дође да отерам и студенте и режимске џукеле у материну. Због таквог опхођења, осионости и глупости одбацујете људе од себе.
И у томе је проблем. Следеће две године ће да се ређају жртве, јер пре тога ништа.
Какве изборе да спомињем када их нема? Ко ће да га натера да распише било шта пре 2027?
Ко се кандидује, шта је план, шта је програм? То трабуњање о изборима би вредело нешто да постоји алтернатива Вучићу, и 10 месеци наши студенти немају појма ни ко, ни шта, ни где, осим ректора који је надасве сумњив.