Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne, brate, ali ovi ljudi očito nisu ni goli, ni bosi, ni prosečni.
Hyundai i novu "Bubu" može da kupi neko ko knjiži barem dve prosečne plate (kao jednu) i to na kredit.
Slučajno znam zašto moja familija ne može da kupi automobil.

Значи само онај ко није купио аутомобил може да протестује? Немој молим те.

Ne preterujem: znam ja odlično kako ljudi u Srbiji žive, ali "Dveri" to demonstriraju na sasvim pogrešan način... Trebalo je da organizuju protestni marš.
Ovo nije ništa manje ogavan potez od Tominog štrajka prošle godine

Kako god da demonstriraju, Dveri imaju pravo da odaberu način na koji će izraziti svoje nezadovoljstvo , to je valjda demokratija .

Sramno je i ljigavo što ovi mustafini dvoličnjaci sada pokušavaju da ih iskoriste za svoje prljave ciljeve ili opet to rade namerno da bi ljudi popljuvali i Dveri uz njih u paketu, a sve za račun vladajućih čija su štaka ?

Па шта треба? Сви да будемо у ритама да би ти поверовао да је неко достојан протеста? Јел требам да будем го и бос на митингу да бих показао да лоше живим?

Da li se lose zivi ili ne predstavlja percepciju pojedinca...i izbori su to pokazali...narod izasao glasao....u nekim delovima i prodao svoj glas za odredjenu svotu i to je to...e, sada sto je u SNS-u percepcija bila da ce dobiti minimum 33%, sto su ih lagale agencije od kojih su istrazivanje narucivali, sto je Tomislav urlao na Mladjanog Acu Vucica oko 1h u izbornoj noci to nije vazno....

Значи само онај ко није купио аутомобил може да протестује? Немој молим те.

Zapravo, to nije loša ideja. Jer taj koji nije kupio automobil verovatno ni ne može da ga kupi.
Hajde da je ovde JEDAN dobar automobil, ali ovde očito svi imaju pristojna kolica. Ni jedan "Stojadin", "Jugo", čak ni "Zastavin" "Punto".

:lol: :lol: :lol: ***, kakva si ti lazovcina.... hyundai i30 za 3000E...jel ti to Tihi sredio nesto preko Gazivoda? :lol:
:hahaha:
Hyundai i30 je prošle godine bio oko 8000 evra.
A čak i da je 3000 evra, evo da kažem: prosečna porodica ne može to da priušti. A i kako bi, kad ima prihode od oko 350 evra (u najboljem slučaju), pri čemu oko 120e ide na račune, 100 na hranu,...

Da li se lose zivi ili ne predstavlja percepciju pojedinca...i izbori su to pokazali...narod izasao glasao....u nekim delovima i prodao svoj glas za odredjenu svotu i to je to...e, sada sto je u SNS-u percepcija bila da ce dobiti minimum 33%, sto su ih lagale agencije od kojih su istrazivanje narucivali, sto je Tomislav urlao na Mladjanog Acu Vucica oko 1h u izbornoj noci to nije vazno....

Да, изашао-гласао....реална цифра гласова за ДС 12% на покраденим изборима.

Има овде оних који знају математику. ;)

Back