frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Ovo je kolona srama , a ne patriotskog pokreta .
Odakle im novac za luksuzne automobile ?![]()
Срам ме било, имам Поло 1.4, а гласао сам за Двери.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je kolona srama , a ne patriotskog pokreta .
Odakle im novac za luksuzne automobile ?![]()
Nisi u toku, ljudi jedu,piju,voze,zive na kredit.

Ne, brate, ali ovi ljudi očito nisu ni goli, ni bosi, ni prosečni.
Hyundai i novu "Bubu" može da kupi neko ko knjiži barem dve prosečne plate (kao jednu) i to na kredit.
Slučajno znam zašto moja familija ne može da kupi automobil.
Ne preterujem: znam ja odlično kako ljudi u Srbiji žive, ali "Dveri" to demonstriraju na sasvim pogrešan način... Trebalo je da organizuju protestni marš.
Ovo nije ništa manje ogavan potez od Tominog štrajka prošle godine
Па шта треба? Сви да будемо у ритама да би ти поверовао да је неко достојан протеста? Јел требам да будем го и бос на митингу да бих показао да лоше живим?
Значи само онај ко није купио аутомобил може да протестује? Немој молим те.
Tadic je van sebe ovih dana
Ne moze covek bez vlasti nikako
Ovaj put - on se zaista uplasio![]()
Zapravo, to nije loša ideja. Jer taj koji nije kupio automobil verovatno ni ne može da ga kupi.
Hajde da je ovde JEDAN dobar automobil, ali ovde očito svi imaju pristojna kolica. Nijedan "Stojadin", "Jugo", čak ni "Zastavin" "Punto".

Mi van Beograda takva auta možemo samo da sanjamo!
![]()
![]()
***, kakva si ti lazovcina.... hyundai i30 za 3000E...jel ti to Tihi sredio nesto preko Gazivoda?
![]()

ТВ БГД, 21. 30 часова, госто: Бошко Обрадовић, члан руководства Двери. Емисија иде УЖИВО, уз УКЉУЧЕЊЕ ГЛЕДАЛАЦА на 0903 111 111
Dobar im vozni park.![]()

Moram da kažem da sam se zeznuo,bilo je i krševa...
Ko bre pati? Vidiš li kakva kola ljudi vozU![]()

Da li se lose zivi ili ne predstavlja percepciju pojedinca...i izbori su to pokazali...narod izasao glasao....u nekim delovima i prodao svoj glas za odredjenu svotu i to je to...e, sada sto je u SNS-u percepcija bila da ce dobiti minimum 33%, sto su ih lagale agencije od kojih su istrazivanje narucivali, sto je Tomislav urlao na Mladjanog Acu Vucica oko 1h u izbornoj noci to nije vazno....
Dobar im vozni park.![]()