Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ali pazi dvoličnih, lukavih prevrtljivaca , do juče su vas kitili najgorim epitetima , pljuvali i psovali gde god su stigli , a danas sve to polizali i u stilu " 'ajmo braćo , vi napred mi ćemo za vama "...cirkuzaneri :rotf:

A kad se Dveri izbore za Nikolicevu pobedu, ovi ce opet pljuvati po njima.............pa onda se neko pita zasto se radikali ne izjasnjavaju o kradji, najbolje s budalama ne imati posla:dash::dash:

Mislim da DS pojma nema koliko je veliko nezadovoljstvo u narodu.
Pola Srbije (i vise) ce se dici..narodu je dosta, ljudi ne mogu da sastave kraj s krajem, poslednje sto zele je da ih ponovo vode ovi isti koji su ih i doveli skoro do prosjackog shtapa.
Niko vise ne veruje da su izbori bili poshteni.Ljudi Tadica ne mogu da gledaju ocima.Svejedno im je ko ce doci, samo da on ode.

Pa ko sto sam rekao, oni u stvari i ne prave istinski protest, namerno su se utopili u gradsku guzvu, i cilj im je da se ne primete.

Кад си ти видео градску гужву у 19 сати? :lol:

Тад нити је шпиц, нити је икад у та доба било гужве, о којој причате, по граду.

сад није важно ко је за кога,
већ сви заједно да рушимо жуто-црвене од овог горе ваљда не може :roll:

A ti si se zaista ponadao da ce neko da glasa za Zveri i Tomislava? :lol: :lol: :lol: Problem je sada sto su skrcane pare od finansijera, a rezultata nema...

Pola Srbije (i vise) ce se dici..narod ne moze vise, ljudi ne mogu da sastave kraj s krajem, poslednje sto zele je da ih ponovo vode ovi isti koji su ih i doveli skoro do prosjackog shtapa.

Свесни су они. Зато су и покрали изборе.

Pola Srbije (i vise) ce se dici..narod ne moze vise, ljudi ne mogu da sastave kraj s krajem, poslednje sto zele je da ih ponovo vode ovi isti koji su ih i doveli skoro do prosjackog shtapa.

Narod je imao izbore i rekao sta ima...gde ti nadje tu polovinu nezadovoljnu?

Pola Srbije (i vise) ce se dici..narodu je dosta, ljudi ne mogu da sastave kraj s krajem, poslednje sto zele je da ih ponovo vode ovi isti koji su ih i doveli skoro do prosjackog shtapa.
Niko vise ne veruje da su izbori bili poshteni.Ljudi Tadica ne mogu da gledaju ocima.Svejedno im je ko ce doci, samo da on ode.

Mora i ostatak opozicije da se digne.

Наравно да знају колико је народ бедан и незадовољан. ;)

Да не знају, не би крали гласове на изборима.

Mora i ostatak opozicije da se digne.

Мора.
Без активације килавих дсс-оваца и снс-оваца, ништа од протеста.
Али колико сам схватила, интерно су разменили мишљење .
Е сад, шта ће бити епилог, видећемо.
Ако дсс и снс не изведу људе на улицу, онда су и они део фолклорног програма.

To je istina .
I to je ejdan od razloga zashto je nemoguce da imaju preko 20% .

Јел то напредњаци позивају грађане да изађу на протест у организацији покрета иза којег,по њиховим речима,стоји ДС и Драган Ђилас ? Откуд то да Ђилас сам против себе организује протест ?

538905_3023570800558_1601374725_32176014_46831930_n.jpg

• Podržavam
Reactions: 27E
Imao je i u septembru 2000. al nem're to bez kabla...

Pa sto premudri tomislav i aca hot lips ne podnesose kao dokaz te listice? Sto ne pokazase sta je pisalo na tim listicima na konferenciji za stampu? Zasto na svet plus info nemas nijednu jedinu sliku uvecanu tih listica....Jos od pre dva dana kada je Tomislav dosao u posed istih? Zasto Vucic nije javno objavio ime politicara koji je sedeo sa Lukom Bojovicem kao i sto je obecao? Zasto jedan Jovo Bakic brise pod sa nepismenim kandidatom za predsednika koji ne zna ni kada ni gde je svoj fakultet zavrsio? Razumem da volite da glumite budale, ali bas toliko....:D

Back