Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da li to duvaju novi vetrovi u Beogradu?

Prvo Čeda koji je izgubio u Beogradu, a sad protesti kojima se spontano pridružuje ostatak naroda ?
Organizuju se protesti na vise mjesta . Kod mene mislim da ih organizuju Dveri , posto je kolona krenula od crkve .
U koloni stotinak vozila . Uglavnom okicenih , a ima i srpskih zastava . Trubi se na sve strane .
Ovi iz vlasti tvrde da su to svatovi , ali ja mislim da je to Tadiceva podmetacina !:rotf:

Poslednja izmena:
I dalje ne mislim da valjate ali ste bar najaktivniji za sada.

Mora da dođe do promene.

Makar i po cenu podrške Dverima.

NAravno , normalnog čovjeka niti interesuje SRS , ni SNS , DSS , ni Dveri ni Doors ni ovo ono ni Boško ni janko ni marko sve je to nebitno , trebaju nam promjene i napredak u svakom pogledu , ko nemože da to ostvari ide ko može pomozimo mu i . Da TAdić pokrene privredu uvede red , prvi bi bio za njega i rekoa svaka čast ,bio sam budala , šta me to košta ako mi je bolje .

Ali pazi dvoličnih, lukavih prevrtljivaca , do juče su vas kitili najgorim epitetima , pljuvali i psovali gde god su stigli , a danas sve to polizali i u stilu " 'ajmo braćo , vi napred mi ćemo za vama "...cirkuzaneri :rotf:

Ja ih nisam ni pljuvao ni psovao.

Zamerao sam im onda ko i sada što se nisu ujedinili pre izbora.

Ne samo Dverima već i DSSu, SNSu pa i SRSu kome je mržnja u potpunosti pomutila razum.

Poslednja izmena:
Ajmo ljudi, svi vi koji ste bezočno pokradeni na izborima, da se samoorganizujemo i izađemo večeras u svim gradovima Srbije, na centarlne gradske ulice, u automobilima na protestnu vožnju, uz sirene, zastave i pištaljke!

Naravno svi koji su na 30-40 km od Beograda, neka dođu u Beograd!

Ja sam na 45 Km jel mogu i ja? Jako bi voleo da vidim Beograd... Al me stra ako updnem u kružni tok na Slaviji...
Jedan otvorio hamburgerdžinicu pored jer nije umeo da izadje... pa da ne umre od gladi...

ja sam bio na neinteresantnoj trasi mirijevo-dvadesetdeveti-kalemegdan-dvadesetdeveti-mirijevo, od sedam do pola devet

ni traga od protesta

I ja juče išla pešaka od Kalemegdana do Beograđanke i tu ufatila trolu 41 i ne videh nikog al' dobro , možda zato što sam navikla na uobičajenu gužvu, pa nemam utisak nekog protesta.

NAravno , normalnog čovjeka niti interesuje SRS , ni SNS , DSS , ni Dveri ni Doors ni ovo ono ni Boško ni janko ni marko sve je to nebitno , trebaju nam promjene i napredak u svakom pogledu , ko nemože da to ostvari ide ko može pomozimo mu i . Da TAdić pokrene privredu uvede red , prvi bi bio za njega i rekoa svaka čast ,bio sam budala , šta me to košta ako mi je bolje .

To je sve što ovi drugi odbijaju da shvate.

Ja ih nisam ni pljuvao ni psovao.

Zamerao sam im onda ko i sada što se nisu ujedinili pre izbora.

Ne samo dverima već i DSSu, SNSu pa i SRSu kome je mržnja u potpunosti pomutila razum.

Ovo boldovano je dovoljan dokaz jer samo mustafini potenciraju nekakvu mržnju , a od izbora do sada ja ovde ne videh da je bilo ko od radikala i dolazio na forum , a ne se zamarao sa musavcima...patetični ste svi od reda zato ćete i propasti i pre no što ste išta značajnije i postigli ;)

Ja sam na 45 Km jel mogu i ja? Jako bi voleo da vidim Beograd... Al me stra ako updnem u kružni tok na Slaviji...
Jedan otvorio hamburgerdžinicu pored jer nije umeo da izadje... pa da ne umre od gladi...

gledaj crtace i dalje,po mogucstvu,inace,koja je kinta za blesavljenje pretpostavljam da nije nesto

Ali pazi dvoličnih, lukavih prevrtljivaca , do juče su vas kitili najgorim epitetima , pljuvali i psovali gde god su stigli , a danas sve to polizali i u stilu " 'ajmo braćo , vi napred mi ćemo za vama "...cirkuzaneri :rotf:

управо тако, поверовали су у лажи које су сваки дан слушали:roll:
уместо да обарају жуто - црвену тиранију :rtfm:
угасите тв и размишљајте својом главом.
видите шта нам је донела демонкратија,само лоповлук.:rtfm:

Vi iz demokratske stranke savrseno dobro znate da su izbori pokradeni i da je vecina naroda protiv vas, ali to vam ne smeta, da u duhu svojih komunistickih predaka, besomucno lazete i uvodite diktaturu na velika vrata. Vi ste najgori genetski otpad i zivim za taj dan kada cete za svoje zlocine odgovarati i biti kaznjeni ekvivalentno zlocinima koje ste pocinili.

управо тако, поверовали су у лажи које су сваки дан слушали:roll:
уместо да обарају жуто - црвену тиранију :rtfm:
угасите тв и размишљајте својом главом.
видите шта нам је донела демонкратија,само лоповлук.:rtfm:

Pusti ti Rebeku.

Upravo su radikalci imali fiksaciju na Dveri i SNS.

To što ona radi je dvoličnost.

Pregledaj joj malo postove unazad.

Back