Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
NAravno , normalnog čovjeka niti interesuje SRS , ni SNS , DSS , ni Dveri ni Doors ni ovo ono ni Boško ni janko ni marko sve je to nebitno , trebaju nam promjene i napredak u svakom pogledu , ko nemože da to ostvari ide ko može pomozimo mu i . Da TAdić pokrene privredu uvede red , prvi bi bio za njega i rekoa svaka čast ,bio sam budala , šta me to košta ako mi je bolje .

Zar zaista misliš da bi grobar doneo ikakve promene i bio u stanju išta dobro da ostvari u Srbiji posle svih blamaža, izdaja , dvoličnosti i autogolova koje od njega videsmo samo u poslednjih par meseci ?

Si čuo za poturice ?

I ja juče išla pešaka od Kalemegdana do Beograđanke i tu ufatila trolu 41 i ne videh nikog al' dobro , možda zato što sam navikla na uobičajenu gužvu, pa nemam utisak nekog protesta.
Pa ko sto sam rekao, oni u stvari i ne prave istinski protest, namerno su se utopili u gradsku guzvu, i cilj im je da se ne primete.

управо тако, поверовали су у лажи које су сваки дан слушали:roll:
уместо да обарају жуто - црвену тиранију :rtfm:
угасите тв и размишљајте својом главом.
видите шта нам је донела демонкратија,само лоповлук.:rtfm:

Nisu oni slušali laži o vama već su iste kreirane iz njihove kuhinje , ko je prvi krenuo sa mantrom da ste vi Đilasove pudlice , Soroševi plaćenici i sl. do musavci mustafini ? :D

Pusti ti Rebeku.

Upravo su radikalci imali fiksaciju na Dveri i SNS.

To što ona radi je dvoličnost.

Pregledaj joj malo postove unazad.

Nemoj da se zakuneš u ovo što si napisao.
Ali, ne treba potencirati tu priču već se usredsrediti na sadašnja dešavanja. Možda bude neke koristi i boljitka.
Korupcija i kradja su glavno obeležje ovih izbora.

Back