Bice jedino zabranjene LSV i sl.
ne treba ih zabranjivati to su njihove metode,vec ih izloziti kao cirkusku atrakciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice jedino zabranjene LSV i sl.
SVE D-VERI na okupu:
![]()
![]()

na koji period mislis,gomila je doseljena posle '45 a busaju se kao rasni "vojvodjani"ne zabraniti nego pohapsiti , a sa druge strane to vise nije N.Sad onakav kakav je nekad bio, gomila nekakvog sveta se ovde dovukla
ne zabraniti nego pohapsiti , a sa druge strane to vise nije N.Sad onakav kakav je nekad bio, gomila nekakvog sveta se ovde dovukla
na koji period mislis,gomila je doseljena posle '45 a busaju se kao rasni "vojvodjani"
Blajbinger, ti bi samo nešto zabranjivao...Pomiri se sa činjenicom da težimo demokratskom društvu u kome se stranke ne mogu zabranjivati samo zato što politički ne odgovaraju vladajućim partijama. Ja lično ne podržavam Dveri ali nisam video niti čuo ništa od njihovih lidera da propagiraju nacionalnu netrepeljivost ili slično..
Blajbinger, ti bi samo nešto zabranjivao...Pomiri se sa činjenicom da težimo demokratskom društvu u kome se stranke ne mogu zabranjivati samo zato što politički ne odgovaraju vladajućim partijama. Ja lično ne podržavam Dveri ali nisam video niti čuo ništa od njihovih lidera da propagiraju nacionalnu netrepeljivost ili slično..
U pravu si, danas je nekako IN po Evropi da fasisti ulaze u parlamente..jeste u malom broju ali ih ima.
To NISU snimci OD JUCE!
To su snimci OD BOG ZNA KADA!
OVO SU SNIMCI OD JUCE!
Juce ih NIJE BILO NI 400!!
![]()
Ne bi ja njih zabranio u Srbiji...
Ali u Vojvodini da - jer PROVOCIRAJU REAKCIJU kod drugih naroda koji NISU SRBI.
IZAZIVAJU ostale, izazivaju SEPARATISTICKE TEZNJE I POKRETE!
ti su se pripitomili, mislio je na ovu zadnju turu iz bosne,krajine i kosova![]()
jok care, ovo je sa porodicne setnje u Novom Sadu od pre nekoliko dana i nije bilo 400 vec nekoliko hiljada ljudi... ovo je samo pocetak
ovde Bosko Obradovic ima plavu kosulju, a juce je nosio belu
svaka čast ljudima koji su podržali dveri srpske u njihovim protestima povodom nameštanja rezultata istih......pogledajte na ovim fotkama te ljude......normalni i pretežno mladi ljudi......tu srednjih godina......i još jedna stvar.......njima niko nije platio po iljadu dve ,sendvič i sok da dođu na protest.......drugi su razlozi za to......
neki dan onaj njihov se obratio medijima... sve je bilo ok dok nije progovorio 
Kako to izazivaju, daj mi primer...
To ti je sila akcije i reakcije.
Recimo, kada radikali u Vojvodini vrse promociju Mladiceve knjige - to izaziva strah kod Madjara i njihovu reakciju u vidu nacionalnog homogenizovanja.
I stvaranje separatisticke teznje jer oni NECE da zive u drzavi u kojoj se promovise Mladic kome se sudi za ratne zlocine i genocid.
Tu treba biti VEOMA OPREZAN i MUDAR, ako zeli da se sacuva Vojvodina CELA.
a sta kazes na promociju madjarskog fasizma i ustastva?
UVEK I STANO je to SAMO ODGOVOR na izlive srpskog nacionalizma!
Пун си злобе
Tako je prijatelju moj...
Sta su uradili od nase Detelinare, Limana, Telepa.....
Sramota, sramota sta smo im DOZVOLILI.....