Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
SVE D-VERI na okupu:

izb-dveri.jpg

:hahaha:

Vidi ovog u trenerici levo, kao da cigle nosi a ne papir:hahaha:

Ne znam za New Now, ali neki dan su u Beogradu odrzali neko okupljanje, uprkos zabrani policije, koja je na kraju taj isti zabranjeni skup obezbedjivala...Na vest da im je skup zabranjen, pozivali su se na "demokratiju", i to na istu onu na koju se u oktobru prosle godine is*****li, dizajuci hajku na neke druge ljude koji su isto tako hteli da se javno okupe! Medjutim, nisu se svideli gospodi "porodicnima", kao ni odredjenim, mozemo slobodno reci PARAVOJNIM FORMACIJAMA. inace njihovom bracom po idealima (mozda i po interesima), tako da je policija odlucila da se povuce pred pretnjama doticnih i zabranila okupljanje. Sada, negde pola godine posle toga, isti ti ljudi se nesto zale i negoduju zato sto su njima to isto zabranili. Veoma licemerno i pokvareno!

Blajbinger, ti bi samo nešto zabranjivao...Pomiri se sa činjenicom da težimo demokratskom društvu u kome se stranke ne mogu zabranjivati samo zato što politički ne odgovaraju vladajućim partijama. Ja lično ne podržavam Dveri ali nisam video niti čuo ništa od njihovih lidera da propagiraju nacionalnu netrepeljivost ili slično..

Blajbinger, ti bi samo nešto zabranjivao...Pomiri se sa činjenicom da težimo demokratskom društvu u kome se stranke ne mogu zabranjivati samo zato što politički ne odgovaraju vladajućim partijama. Ja lično ne podržavam Dveri ali nisam video niti čuo ništa od njihovih lidera da propagiraju nacionalnu netrepeljivost ili slično..

U pravu si, danas je nekako IN po Evropi da fasisti ulaze u parlamente..jeste u malom broju ali ih ima.

svaka čast ljudima koji su podržali dveri srpske u njihovim protestima povodom nameštanja rezultata istih......pogledajte na ovim fotkama te ljude......normalni i pretežno mladi ljudi......tu srednjih godina......i još jedna stvar.......njima niko nije platio po iljadu dve ,sendvič i sok da dođu na protest.......drugi su razlozi za to......

Ne bi ja njih zabranio u Srbiji...

Ali u Vojvodini da - jer PROVOCIRAJU REAKCIJU kod drugih naroda koji NISU SRBI.

IZAZIVAJU ostale, izazivaju SEPARATISTICKE TEZNJE I POKRETE!

To NISU snimci OD JUCE!

To su snimci OD BOG ZNA KADA! :hahaha:

OVO SU SNIMCI OD JUCE!

Juce ih NIJE BILO NI 400!
!

Dveri.jpg

jok care, ovo je sa porodicne setnje u Novom Sadu od pre nekoliko dana i nije bilo 400 vec nekoliko hiljada ljudi... ovo je samo pocetak

ovde Bosko Obradovic ima plavu kosulju, a juce je nosio belu

svaka čast ljudima koji su podržali dveri srpske u njihovim protestima povodom nameštanja rezultata istih......pogledajte na ovim fotkama te ljude......normalni i pretežno mladi ljudi......tu srednjih godina......i još jedna stvar.......njima niko nije platio po iljadu dve ,sendvič i sok da dođu na protest.......drugi su razlozi za to......

:lol: neki dan onaj njihov se obratio medijima... sve je bilo ok dok nije progovorio :lol:

Kako to izazivaju, daj mi primer...

To ti je sila akcije i reakcije.

Recimo, kada radikali u Vojvodini vrse promociju Mladiceve knjige - to izaziva strah kod Madjara i njihovu reakciju u vidu nacionalnog homogenizovanja.

I stvaranje separatisticke teznje jer oni NECE da zive u drzavi u kojoj se promovise Mladic kome se sudi za ratne zlocine i genocid.

Tu treba biti VEOMA OPREZAN i MUDAR, ako zeli da se sacuva Vojvodina CELA.

To ti je sila akcije i reakcije.

Recimo, kada radikali u Vojvodini vrse promociju Mladiceve knjige - to izaziva strah kod Madjara i njihovu reakciju u vidu nacionalnog homogenizovanja.

I stvaranje separatisticke teznje jer oni NECE da zive u drzavi u kojoj se promovise Mladic kome se sudi za ratne zlocine i genocid.

Tu treba biti VEOMA OPREZAN i MUDAR, ako zeli da se sacuva Vojvodina CELA.

a sta kazes na promociju madjarskog fasizma i ustastva?

Back