Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Nemoj da mi spamuješ temu, idi tamo na jednu od dvesta tema o Tomi diplomi pa pljuj SNS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da mi spamuješ temu, idi tamo na jednu od dvesta tema o Tomi diplomi pa pljuj SNS.
За такве има проверени рецеп' :

Jesam prvi ?Napokon bre da neko otvori temu o krađi izbora .

Cuj 30 000 glasaova su lapili Pastoru ......
Pa makar su toliko morali da znaju da ce madjari lakse da se prebroje nego Srbi ...![]()

Да пошаљу Звери у Торонто и Чикаго о рачун државе да провере јел било крађе у дијаспори.![]()
i jos nesto
nije vam smetalo kad je toma pokrao mandate. licemeri najgore vrste
Који дебили ови жути покрали Маџаре ...
Шта ће будале анационалне не капирају да националне мањине увек гласају за своје националне представнике, значи брука невиђена и показатељ колики су жути лопови и дебили !
Sto taj vajni ,, demokrata ,, bezi od ponovnog prebrojavanja glasova ??? Ako je Pastor lazov - taman da ga uhvate u lazi i diskredituju ...
))Jesam prvi ?![]()

![]()
Мађарски фашисти убијају Србе и Јевреје у новосадској рацији 1942 године.

ИЗБОРНА КРАЂА 2012: ДВЕРИ ИЗНОСЕ КОНКРЕТНЕ ДОКАЗЕ О МАНИПУЛАЦИЈАМА РИК-а!?
ЕКСКЛУЗИВНО: Први примери манипулације гласовима за Двери!
Представници Двери већ су видели прве доказе о систематској крађи гласова за Двери!
Београд, 09.05.2012
Представници Двери управо се налазе у просторијама Републичке изборне комисије (РИК) где врше увид у део бирачког материјала, а посебно у тзв. “неважеће листиће”!
Међутим, иако имамо право на овај увид, РИК наша права ограничава. Пошто смо чекали преко два сата да би уопште добили прве узорке, већ на њима уочили смо врло занимљиве примере:
1. НИЈЕ НАМ ДОЗВОЉЕН УВИД У ГЛАСОВЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ (наводно, они се не налазе ту);
2. У ЛЕСКОВЦУ НА СВАКОМ БИРАЧКОМ МЕСТУ ИМА МИНИМУМ 5 ПОНИШТЕНИХ ГЛАСОВА ЗА ДВЕРИ!
3. У ИЗБОРНОМ МЕСТУ БР. 19, ЛЕСКОВАЦ, У КОВЕРТИ ЈЕ 15 ЛИСТИЋА, У ЗАПИСНИКУ САМО 1!!!
4. ТЗВ. БЛАНКО ЛИСТИЋИ (НЕПОПУЊЕНИ) СУ РАЗЛИЧИТЕ ГРАМАЖЕ И БОЈЕ!!!
5. ЗАЈЕЧАР: ТАКОЂЕ ПОНИШТЕНИ ГЛАСОВИ ДВЕРИ ХЕМИЈСКОМ ДРУГАЧИЈЕ БОЈЕ!
6. ПОСЛЕ ПРЕГЛЕДА, УТВРЂЕНО ЈЕ ДА СУ ОПШТИНСКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ (У КОЈИМА ДВЕРИ НЕМАЈУ ЧЛАНОВЕ) ПРЕПРАВИЛЕ 90% ЗАПИСНИКА НА ТЕРИТОРИЈИ ВИШЕ ОКРУГА!!!
После ових сазнања, представници Републичке изборне комисије покушавају да онемогуће даљи увид представницима Двери, под изговором да престају са радом, иако је РИК у непрестаном заседању до коначних резултата избора!
У току сутрашњег дана изнећемо детаљније информације о свим злоупотребама које смо пронашли током увида у бирачки материјал!

Pajtić: Tvrdnja o krađi glasova zvuči kao naučna fantastika
Potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da mu tvrdnja Saveza vojvođanskih Mađara da im je na izborima ukradeno 30.000 glasova "zvuči kao naučna fantastika". Pajtić je Televiziji B92 rekao da svaka stranka ima predstavnike u izbornim komisijama, tako da mu ta teza o krađi glasova nije jasna.
- Kao naučna fantastika mi zvuči da je ukradeno 30.000 glasova imajući u vidu da se na svakom biračkom mestu nalaze predstavnici svih stranaka - rekao je premijer Vojvodine.
On je, ipak, istakao da ako je neko kriv za zloupotrebe na izborima treba da odgovara. Kako je naveo, sasvim mu logično izgleda to da su građani na izborima 6. maja različito glasali na lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima.
Upitan o novoj vladi, Pajtić je rekao da će vladu praviti DS zajedno sa koalicijom oko SPS-a, kao i da će se tražiti i šira podrška. On je ponovio da stranka neće ići u koaliciju sa SNS i DSS. Pajtić je rekao da će se nakon drugog kruga predsedničkih izbora 20. maja razgovarati o imenima članova vlade i premijera.
- Sastav republičke vlade nije tema, nego je tema pobeda na republičkim izborima, a logična je saradnja sa SPS-om posle četiri godine saradnje - rekao je on.
hahaha ***** lopovski
Btw, moram da kažem da sam i ja gubitnik ovih izbora, jer je očigledno da će se vaspostaviti potpuno ista vlast, da ne kažem identična.
Ali, od toga mi je odvratnija ova naknadna kampanja o krađi, koje je nesumnjivo bilo ali sigurno da to niko ne može da izvede i da bitno promeni objavljene rezultate ... Žalosno.