- Poruka
- 1.451
Chanke u chvarke!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je to. Srpske stranke bi mogle da viču do neba "pokradeni smo", niko ih ne bi šljivio, ali sada ako Pastor zakuka u Budimpešti i Briselu, mogle bi gazde da nazovu Juricu i da mu kažu da od vlade nema ništa.

Al garantujem da masovne proteste nećemo videti, jer čak i ovi što su vatreno za Tomu primaju plate iz budžeta, a većina njih radi poslove za koje nema ni najosnovniju kompetenciju.
Dobro receno. Protesta osim Dverinih nece biti. Tomi ovo odgovara, zato sve glasace SRSa i Dveri pozivam da bojkotuju predsednicke izbore. Neka se krcka kada je najaci.
A vi ste, kao, zeleli da se zuti kvisling vec jednom skine s vlasti?Dobro receno. Protesta osim Dverinih nece biti. Tomi ovo odgovara, zato sve glasace SRSa i Dveri pozivam da bojkotuju predsednicke izbore. Neka se krcka kada je najaci.
Ma jok,niko nije krao.
Rekao sam prvi u 21:30 u nedelju, ali ne, to nije moguće u 21.veku....sad je gotovo, proš'o voz...

To i kažem, ponoviće se izbori na tim mestima i neverovatno ćemo da se iznenadimo kako će sve ostati isto. Uvek je tako bilo.Kako je to "sigurno"? Jel imas neke precizne podatke ili onako napamet? Svaka izborna kradja (mala, velika, srednja) moze imati samo jednu jedinu posledicu - ponistavanje izbornih rezultata i odrzavanje novih izbora na mestima gde je bilo manipulacija.
Nema na čemu koleginice, dužnost mi je da izvestim javnost.Bravo kolega, da nije vas, promakla bi nam ovako važna vest.![]()

Evo, i Nikolić će da se buni sutra ili u petak.
Mrzi me da gledam u Zakon. Koji je zvanični rok za proglašenje izbornih rezultata? I rok za prigovore?
Да пошаљу Звери у Торонто и Чикаго о рачун државе да провере јел било крађе у дијаспори.![]()

U Srbiji je validno samo javno glasanje.
Očekivali ste u zemlji lopova da se nešto ne ukrade?
U najsiromašnijim opštinama gde je prosek plata 15.000 DS pobedio sa 30% i više glasova.
Veoma logično.

Да није Пастор реаговао, па ајде, али овако...

Доне не бих да те разочарам, али Мађара је око 350К било пре 20 година, 2002. око 290к, а за овај попис ћемо сазнати на јесен, али саме мађарске странке (СВМ; ДЗВМ, Покрет Мађарске Наде...) тврде да их је сада око 250к.
Ужасно низак наталитет и темељни закон Мађарске о давању држављанства Мађарима ван Мађарске дестковали су Мађаре и овде и у Ердељу у Румунији.
ovo sa pastorom može da se obije i tadiću i dačiću kao i celoj Srbiji o glavu.
danas pastor sutra mađarska a prekosutra Evropa će da trubo o neregularnim izborima u srbiji i o krađi glasova.
Zar ne primecujete da su vam fraze isprane? Postovi besmisleni, a reci suplje. Dosadni ste. Dveri su ostvarile uspeh za samo dva meseca kampanje, bez medija, bez para. Zadovoljstvo mi je sto sam im uplatio donaciju. Toma je prodao izbore na veliko. DSS me je razocaorao, ali ima jos dana za megdana. Vidimo se za godinu dana, a mozda i pre. Zamislite sta cemo do tada da uradimo.
Ma, budale. Ja kada sam čuo da su na lokalu žuti uzeli 9% više od DSVM odmah mi je bilo jasno da je u pitanju najbezočnija krađa. Ispada da su MAđari listom glasali za DS, što je naučna fantastika.
Borisu bi bilo bolje da ne pokusa da pokrade predsednicke. Jer u suprotnom neka se sprema za scenario "Slobodan Milosevic".
Sad vam i Madjari dobri jel?
Moguce da je Pastor sve ovo i izmislio da bi podigao tenzije i izazvao haos u Sbiji ....