Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Al garantujem da masovne proteste nećemo videti, jer čak i ovi što su vatreno za Tomu primaju plate iz budžeta, a većina njih radi poslove za koje nema ni najosnovniju kompetenciju.

Dobro receno. Protesta osim Dverinih nece biti. Tomi ovo odgovara, zato sve glasace SRSa i Dveri pozivam da bojkotuju predsednicke izbore. Neka se krcka kada je najaci.

Dobro receno. Protesta osim Dverinih nece biti. Tomi ovo odgovara, zato sve glasace SRSa i Dveri pozivam da bojkotuju predsednicke izbore. Neka se krcka kada je najaci.

A ovi će da kmeče ne možemo na proteste zbog dece, trte mrte...u stvari znaju i sami da su se uklopili u lopovski sitem....verujem samo siromašnom čoveku.

Kako je to "sigurno"? Jel imas neke precizne podatke ili onako napamet? Svaka izborna kradja (mala, velika, srednja) moze imati samo jednu jedinu posledicu - ponistavanje izbornih rezultata i odrzavanje novih izbora na mestima gde je bilo manipulacija.
To i kažem, ponoviće se izbori na tim mestima i neverovatno ćemo da se iznenadimo kako će sve ostati isto. Uvek je tako bilo.

544668_3748599749459_1110271510_33524045_20501591_n.jpg

Да није Пастор реаговао, па ајде, али овако...

Ali, stvarno... Ovo je prvi put da se Mađari bune da su pokradeni, i ja im verujem. I hajde da su im malo ukrali. Malo tamo, malo vamo, pa nakupise. Nego, oni, ni manje ni više, trećinu njihovih glasova maznuše. O, zemljo Indijo... :dash:

Доне не бих да те разочарам, али Мађара је око 350К било пре 20 година, 2002. око 290к, а за овај попис ћемо сазнати на јесен, али саме мађарске странке (СВМ; ДЗВМ, Покрет Мађарске Наде...) тврде да их је сада око 250к.
Ужасно низак наталитет и темељни закон Мађарске о давању држављанства Мађарима ван Мађарске дестковали су Мађаре и овде и у Ердељу у Румунији.

Ma, ok... Opet je to veliki gubitak glasova za Juricu u drugom krugu.

Zar ne primecujete da su vam fraze isprane? Postovi besmisleni, a reci suplje. Dosadni ste. Dveri su ostvarile uspeh za samo dva meseca kampanje, bez medija, bez para. Zadovoljstvo mi je sto sam im uplatio donaciju. Toma je prodao izbore na veliko. DSS me je razocaorao, ali ima jos dana za megdana. Vidimo se za godinu dana, a mozda i pre. Zamislite sta cemo do tada da uradimo.

Tačno postigli su mnogo i sa tih 4% s obzirom da su doskora bili nepoznati. I mjesto da budu zadovoljni stalno pričaju o nekakvoj zavjeri protiv njih.

Ma, budale. Ja kada sam čuo da su na lokalu žuti uzeli 9% više od DSVM odmah mi je bilo jasno da je u pitanju najbezočnija krađa. Ispada da su MAđari listom glasali za DS, što je naučna fantastika.

***. pa stvarno su Tadic , Pajtic , Dacic alave guzzice .... Da su malo manje lapili Pastor bi se napravio blesaav ..ovako ...

A cujem ojadili i muftiju , al on mudro cuti - napaltio desetak i hebe mu se ...

Sad vam i Madjari dobri jel?

Uvek su nam Madjari bili dobri i kad smo isli zajedno u skolu i posle na poslu. Ovde se radi o necem drugom, pogledaj postove iz izborne noci, gde ljudi ne mogu da veruju u tako cudne rezultate. Ali niko nije pricao o kradjama jer nismo znali, ko zna sta je bilo u unutrasnjosti. Ako nesto ne podnosimo to su kradje na izborima. I Srbi i Madjari.

Back