Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavetnica trudnica je ipak pristojna osoba na stranu sto su joj ideje u domenu fantastike.

Zavetnici vrlo dobro znaju da ce posle pada Vucica jako tesko da se udenu negde. To je mala partija nece nikom trebati.

Zivi dok mozes.

Realno koja je razlika izmedju Zavetnika, Dveri, DSS-a /Nade? Nema je.

Koja je razlika izmedju SNS, DS, LDP, G17+ (ja bih ovde svrstao i SPS)...? Nema je. Zato je SNS i "pojeo" sve ove stranke.

Jedina razlika su celnici stranaka. Koji su zapravo NEBITNI LIKOVI jer niko ne moze nista sam, te je time i nebitan. Bitan je svako od nas samo u onom delu gde moze nesto da doprinese drzavi.

Zato i jeste glupo sto imamo toliko stranaka, a ne mozes prakticno da im nadjes razlike u programu. I zato i treba da budu mnogo bitniji STRUCNJACI od politicara - STRUCNJACI ce smisliti i primeniti resenja, NE POLITICARI (hvala Bogu sto je tako!).

Koja stranka nije (deklarativno) za ekologiju? Evo nadjite mi jednu.
Koja nije (deklarativno) za demokratiju? Nadjite mi jednu (cak i monarhisti su za demokratiju)

Jedina prava razlika u programima je da li su za EU/NATO ili ne, sve ostalo su potpune sitnice. Zato ih narod i ignorise.

On svakako nije kriv što su oni takvi kakvi jesu ali jeste zato što je ušao u vlast sa Dačićem koji je neuporedivo naklonjeniji radikalima nego njemu, što je rasturao radikale da bi formirao perfidnije zlo, što se okružio poltronima koji su ga na prvi znak nevolje napustili, tokom celog mandata kršio Ustav time što je zadržao mesto predsednika stranke, vodio jezivu kadrovsku politku u lokalu i javnim preduzećima, odbijao da procesuira ultrakriminalne dosovske privatizacije i još mnogo toga.

On je bio čist gubitak vremena koji je proizveo još veći gubitak istog da bi se sve to danas pretvorilo u bolestan prizor u vidu javnog metastaziranja nefunkcionalnog, korumpiranog i do apsurda razbahaćenog sistema oličenog u hunti.

ja ne znam da li si ti svestan kakav je krs od zemlje nasledio Djindjic. Srbija 2000 je bila kao Afrika u kojoj vlada KGB ako se nesto groznije moze zamisliti.

Djindjic je pokusao nemoguce i normalno nastradao.

Za to je najkrivlji Kostunica koji je covek koji uopste nije razumeo ni vreme ni ulogu koju je imao. Iz ciste sujete okruzio se najvecim DB olosem. Meni je jedino zao sto mu je Zivkovic stesao krimose u Sablji pa mu predao zdraviju Srbiju. Voleo bih da vidim Kostunjavog i kako bi se nosio sa svim da nije bilo sablje. Verovatno bi zavrsili u nekoj fasistickoj diktaturi tipa Salazar ili Franco.

Kad je Tadic pobedio 2004 ja sam bukvalno plakao od srece nisam mogao da verujem da postoji tracak nade. Medjutim i on je bio u stravicnoj kaljuzi DSS i SRS smrada koji ce nas daviti jos 50 godina jer tako su stvari postavljene.

ja ne znam da li si ti svestan kakav je krs od zemlje nasledio Djindjic. Srbija 2000 je bila kao Afrika u kojoj vlada KGB ako se nesto groznije moze zamisliti.

Djindjic je pokusao nemoguce i normalno nastradao.

Za to je najkrivlji Kostunica koji je covek koji uopste nije razumeo ni vreme ni ulogu koju je imao. Iz ciste sujete okruzio se najvecim DB olosem. Meni je jedino zao sto mu je Zivkovic stesao krimose u Sablji pa mu predao zdraviju Srbiju. Voleo bih da vidim Kostunjavog i kako bi se nosio sa svim da nije bilo sablje. Verovatno bi zavrsili u nekoj fasistickoj diktaturi tipa Salazar ili Franco.

Kad je Tadic pobedio 2004 ja sam bukvalno plakao od srece nisam mogao da verujem da postoji tracak nade. Medjutim i on je bio u stravicnoj kaljuzi DSS i SRS smrada koji ce nas daviti jos 50 godina jer tako su stvari postavljene.

Đinđić je i sam produkt titoisičke nomenklature, sin vojnog bezbednjaka, štićenink lažnog disidenta itd.

dos je bio loše zamišljen od samog početka jer konglomerat kvazipartija koje su vodila deca takođe titoističkih funkcionera nije uopšte imao nameru da Srbiju menja već da sačuva privilegije pseudokaste iz koje pomenuta deca potiču.

Koštunica koji je bio sin titoističkog kadije i lik bez relanog životnog iskustva je takođe bio marioneta centara moći koji su proizveli zlo u kome živimo nije odigrao ništa bolju ulogu. A kao šlag na govnjivu tortu došao je Tadić koji je svojim krajnje nepromišljenim pa na momente i usiljenim postupanjem samo ubrzao preuzimanje apsolutne vlasti od strane kriminalaca.

Ali oni su prošlost i pominjem ih samo u jalovoj nadi da se takve greške u budućnosti neće ponavljati.

Da ponovim, vreme je da se bara isuši a krokodili vrate u zoološki vrt gde im je i mesto.

A Srđo je utekao na prvi znak nevolje i dobio za utehu ostrvo na Maldivima.
Đinđić je i sam produkt titoisičke nomenklature, sin vojnog bezbednjaka, štićenink lažnog disidenta itd.

dos je bio loše zamišljen od samog početka jer konglomerat kvazipartija koje su vodila deca takođe titoističkih funkcionera nije uopšte imao nameru da Srbiju menja već da sačuva privilegije pseudokaste iz koje pomenuta deca potiču.

Koštunica koji je bio sin titoističkog kadije i lik bez relanog životnog iskustva je takođe bio marioneta centara moći koji su proizveli zlo u kome živimo nije odigrao ništa bolju ulogu. A kao šlag na govnjivu tortu došao je Tadić koji je svojim krajnje nepromišljenim pa na momente i usiljenim postupanjem samo ubrzao preuzimanje apsolutne vlasti od strane kriminalaca.

Ali oni su prošlost i pominjem ih samo u jalovoj nadi da se takve greške u budućnosti neće ponavljati.

Da ponovim, vreme je da se bara isuši a krokodili vrate u zoološki vrt gde im je i mesto.

uglavnom tebi niko ne valja osim Milosevica

Novak podrzao proteste protiv nasilja!
350488676_1949674475392897_108343251964528292_n.jpg

Joj ljudi gledao sam neku emisiju iz 2021 pravi ugao, gost Ana Brnabic, joj koji bezobrazluk Vucica, Ane Brnabic burazera i ko zna koga jos....

Koliko kvarnih Srba ima u Srbiji kojima je pozeljno onakvo ponasanje....i podguznih.....?

Back