Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да сам ја Вучић, дао бих опозицији тв канал са националном фреквенцијом.Нека Мариника прича о геноциду у Сребреници и увођењу сексуалног образовања, др Стојковић о ЛГБТ као биолошкој чињеници и јадним дабровима у Војводини итд.Српчићи би у још већем броју похрлили код Вучића.

Да сам ја Вучић, дао бих опозицији тв канал са националном фреквенцијом.Нека Мариника прича о геноциду у Сребреници и увођењу сексуалног образовања, др Стојковић о ЛГБТ као биолошкој чињеници и јадним дабровима у Војводини итд.Српчићи би у још већем броју похрлили код Вучића.
Neće, neko treći će biti na dobitku.

Poslednja naručena SNS anketa je bila 29.7 podrške za SNS.

Odmah nakon te ankete je Vučić prvi put najavio narodni pokret.

Ispada da hoće da se opere ali ne može.

Izgubio je dosta glasača.

Nije bitno. Vi lažete. Kažete skup protiv nasilja, a čist govor mržnje prema Aleksandru Vučiću. Dakle, politički skup.
Pa nije Vucic sistem,ta interpretacija kad izadju ljudi na ulicu odma se karakterise kao napad direktno na predsednika.Ili je on stvarno sebe postavio kao sistem.
Ni ta Marinika mi nije nista bolja,svi su oni isti,ali cak ni Pink nije govorio o nekakvom govoru mrznje na skupu.

Neće, neko treći će biti na dobitku.

Poslednja naručena SNS anketa je bila 29.7 podrške za SNS.

Odmah nakon te ankete je Vučić prvi put najavio narodni pokret.

Ispada da hoće da se opere ali ne može.

Izgubio je dosta glasača.
Не знам на које истраживање мислиш, али свако иоле реално истраживање показује доминацију СНС.

ЕВо Нова С преноси резултате истраживања:СНС 40%, СПС 8%, ДСС 5%.

https://nova.rs/vesti/politika/novo...izbori-u-srbiji-ovako-bi-izgledali-rezultati/

Не знам на које истраживање мислиш, али свако иоле реално истраживање показује доминацију СНС.

https://nova.rs/vesti/politika/novo...izbori-u-srbiji-ovako-bi-izgledali-rezultati/
Dominacija jeste,ali je posle izbora i sam Vucko izjavio da im je opala podrska,u odnosi na prethodne.Nista novo,sve je to prolazno.

Ja osuđujem i Lazara Ristovkog i Nikolu Koju. To za mene nisu umetnici nego politički transparenti. Pravi umetnik se drži dalje od stranačkog i političkog izjašnjavanja. Pravi umetnik je iznad toga. Pravi umetnik mora da ima svoj integritet i veličinu.

Imam ja insajdera. Ne pričam napamet. Anketa koja je bila slučajno postavljena je ubrzo skinuta ali je već bilo kasno.

Dominacija jeste,ali je posle izbora i sam Vucko izjavio da im je opala podrska,u odnosi na prethodne.Nista novo,sve je to prolazno.
Никако немој губити из вида да СНС није сам на власти, већ је ту и СПС.СПС је одавно на 2 месту, и СНС и СПС заједно заиста доминирају.

Back