Protest 27.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

"....Zaposlena u Gerontološkom centru u Subotici Ranka Kašiković....."

Na Kosovu imamo preko 50 ranjenih....ovoj glavni problem u životu NE-odlazak na miting!
i stalno tako izaberu neke debilne primere da počnu protest sa njima i obavezno čitaju napisani govor!
prošli put bila vaspitačica!
pubemti narod!

Не дајте антиглобалистима да вам покваре и компромитују протесте,шта ће чика Сорош рећи?

svi smo mi anti globalisti!

Mora nesto ostrije dok ne prodje volja.
Kada dodje ovoliko ljudi po ovakvom vremenu ,bez velike logistike i organizacije ,znaci da im jako stalo da ga sruse. Licno mislim da je u pitanju licni animozitet ,da ne kazem da ocima ne mogu da ga vide. Iako realno nije usao u neki rat ,cak je uradio i neke dobre stvari ali je antipatican i verbalno provocira.
Naravno da nece da ispuni zahteve jer ako preda medije predace i vlast ,To sto on radi radi i Putin i Erdogan a i Bajden ,kontrolisu medije .On to radi na dziberski nacin a ovi malo namazanije. Ali mogao bi da spreci kriminalce i sponzoruse da se pojavljuju na tv i da upristoji Pink i Happy.

• Podržavam
Reactions: Hix
Kompromis može biti da se dodeli ona peta frekvencija N1 ili Novoj S a da ove dve zadrže. Mada ja već vidim Vučića kako to dodeljuje Kuriru TV a posle šestu Informer TV.
Neka to uradi i imace zurku na ulicama ... on se kocka sa voljom gradjana da bi napravio haos.
Do sada bi i neke diktature napravile ustupke , ne moze da salje vojsku i policiju na tu masu koja uvek moze i da se duplira.

REM_ZekicSCRN.jpg

POSLOVNE VESTI
autor BIZLife
21/01/2023 | 10:10
0

Ko je Novu S „bio po ušima“ da tuži REM: Peta frekvencija tek posle sudskog spora​

Odluka o petoj nacionalnoj frekvenciji doći će na red kada se završi sudski spor koji je Nova S pokrenula protiv REM, „tuživši nas da smo probili rok za dodelu pete frekvencije za televiziju sa nacionalnom pokrivenošću“, navodi za Danas predsednica Saveta REM Olivera Zekić.

https://bizlife.rs/ko-je-novu-s-bio-po-usima-da-tuzi-rem-peta-frekvencija-tek-posle-sudskog-spora/

Petog oktobra su se provukli, sledeći put će biti krvi do kolena kada ih narod uhvati!
Сећам се када је стигла "демократија" 5 октобра, на свим телевизијама су стално емитовали неке падавичаре са бубњевима.Деловали су ми као најављивачи катастрофе, и био сам у праву.

Kada dodje ovoliko ljudi po ovakvom vremenu ,bez velike logistike i organizacije ,znaci da im jako stalo da ga sruse. Licno mislim da je u pitanju licni animozitet ,da ne kazem da ocima ne mogu da ga vide. Iako realno nije usao u neki rat ,cak je uradio i neke dobre stvari ali je antipatican i verbalno provocira.
Naravno da nece da ispuni zahteve jer ako preda medije predace i vlast ,To sto on radi radi i Putin i Erdogan a i Bajden ,kontrolisu medije .On to radi na dziberski nacin a ovi malo namazanije. Ali mogao bi da spreci kriminalce i sponzoruse da se pojavljuju na tv i da upristoji Pink i Happy.
Rostova kaze da su ovi danas bili ucenjeni da dodju.

Neka to uradi i imace zurku na ulicama ... on se kocka sa voljom gradjana da bi napravio haos.
Do sada bi i neke diktature napravile ustupke , ne moze da salje vojsku i policiju na tu masu koja uvek moze i da se duplira.
Cini mi se da vesto opipava puls naroda,dokle moze da ide.Na zadnjim izborima se osetio pad podrske,izgustirani su,e sad koliko ce jos biti na vlasti ne znam.
Bude li se igrao oko Kosova ili Rusije mislim da ce narodu to biti kraj.

Back