Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.587
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ne voli vlast i opoziciju ima ove sasvim realne ljude.
Znači antiglobalisti su za nasilje?Samo globizam.
Ispred Skupštine ostali tzv. „antiglobalisti“ koji nemaju veze sa protestom „Srbija protiv nasilja“
https://nova.rs/vesti/politika/uziv...bpush&utm_campaign=2023-05-27-UIVO-Novars-isp
Ne bih rekao bolje se slažu sa Miloradom...pa Djokovici novakseri su na prst u dupe sa Vucicem
Jbni kovid je napravio novu klasu Vucicevih botova ... pominju 5 oktobar , kovid , vaxine ... nema opozcije a ni vlastiZnači antiglobalisti su za nasilje?![]()
presli su igricu.Не дајте антиглобалистима да вам покваре и компромитују протесте,шта ће чика Сорош рећи?
Kada dodje ovoliko ljudi po ovakvom vremenu ,bez velike logistike i organizacije ,znaci da im jako stalo da ga sruse. Licno mislim da je u pitanju licni animozitet ,da ne kazem da ocima ne mogu da ga vide. Iako realno nije usao u neki rat ,cak je uradio i neke dobre stvari ali je antipatican i verbalno provocira.Mora nesto ostrije dok ne prodje volja.
Samo treba sprečiti Tadića da izadje sa listom u BG i možda njega dobije opozicija.Dobro je sto traze i dalje ispunjenje svih zahteva pa tek onda izbori.
Samo ovaj ce svake izbore da pokrade , nema ovde mira.

Mislis da je baxuz ?Samo treba sprečiti Tadića da izadje sa listom u BG i možda njega dobije opozicija.
Taj jos uvek nesto pokusava?Samo treba sprečiti Tadića da izadje sa listom u BG i možda njega dobije opozicija.
Kompromis može biti da se dodeli ona peta frekvencija N1 ili Novoj S a da ove dve zadrže. Mada ja već vidim Vučića kako to dodeljuje Kuriru TV a posle šestu Informer TV.Samo pink i hepi da izgube nacionalnu frkvenciju , to bi bilo epskih razmera.
Samo sto bi se pojavili pink botovi i trazili da se ista vrati![]()
Neka to uradi i imace zurku na ulicama ... on se kocka sa voljom gradjana da bi napravio haos.Kompromis može biti da se dodeli ona peta frekvencija N1 ili Novoj S a da ove dve zadrže. Mada ja već vidim Vučića kako to dodeljuje Kuriru TV a posle šestu Informer TV.
Сећам се када је стигла "демократија" 5 октобра, на свим телевизијама су стално емитовали неке падавичаре са бубњевима.Деловали су ми као најављивачи катастрофе, и био сам у праву.Petog oktobra su se provukli, sledeći put će biti krvi do kolena kada ih narod uhvati!
Само сачека да оду на море.Neka to uradi i imace zurku na ulicama ... on se kocka sa voljom gradjana da bi napravio haos.
Do sada bi i neke diktature napravile ustupke , ne moze da salje vojsku i policiju na tu masu koja uvek moze i da se duplira.
Rostova kaze da su ovi danas bili ucenjeni da dodju.Kada dodje ovoliko ljudi po ovakvom vremenu ,bez velike logistike i organizacije ,znaci da im jako stalo da ga sruse. Licno mislim da je u pitanju licni animozitet ,da ne kazem da ocima ne mogu da ga vide. Iako realno nije usao u neki rat ,cak je uradio i neke dobre stvari ali je antipatican i verbalno provocira.
Naravno da nece da ispuni zahteve jer ako preda medije predace i vlast ,To sto on radi radi i Putin i Erdogan a i Bajden ,kontrolisu medije .On to radi na dziberski nacin a ovi malo namazanije. Ali mogao bi da spreci kriminalce i sponzoruse da se pojavljuju na tv i da upristoji Pink i Happy.
Cini mi se da vesto opipava puls naroda,dokle moze da ide.Na zadnjim izborima se osetio pad podrske,izgustirani su,e sad koliko ce jos biti na vlasti ne znam.Neka to uradi i imace zurku na ulicama ... on se kocka sa voljom gradjana da bi napravio haos.
Do sada bi i neke diktature napravile ustupke , ne moze da salje vojsku i policiju na tu masu koja uvek moze i da se duplira.