moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Lolžena je odbila da ide na kontrammiting, a direktor ih tera :>)
Botovao sam za SNS, ali sad je dosta bilo :>)
Sad malo drugi...
Doneće ti sendvič i plastičnu flašicu vode
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lolžena je odbila da ide na kontrammiting, a direktor ih tera :>)
Botovao sam za SNS, ali sad je dosta bilo :>)
Sad malo drugi...
Ta;no. No sad sam postao politički svestan :>pJe li tebe ono beše, otac, od 102 leta, terao da glasaš za naprednjake?![]()
Mogu, ne odbijam, al u narodnim protestima. Čisto sumnjam da će nam sada neko dati sendvič za to ;>PLol
Doneće ti sendvič i plastičnu flašicu vode
.
Ma kakva kontraofanziva. Oni su stalno u tom modu ;>PPink i Hepi krecu u kontra ofanzivu
4,10 Orlic ometac - Emocije naroda iskoriscene za protest
Vladimir Orlic komentarise proteste u Beogradu i blokadu auto-puta
Malo li je na ovu krizu u zdravstvu...E i soma ipo ili slobodan dan, mora nešto još..
A kako nisi bio onda ... ti kao da pod stare dane lecis senilitet CH.P.Ta;no. No sad sam postao politički svestan :>p
U Bg se rusi vlast, sve ostalo je nebitno. Ako uzmemo bgd, to im je kraj ;>p
Jel to sada bitno? Nego, mislim na našu decu ;>PA kako nisi bio onda ... ti kao da pod stare dane lecis senilitet CH.P.
Sta raditi sa Zokom Koridorkom ?Jel to sada bitno? Nego, mislim na našu decu ;>P
Treba Srbiju osvestiti, skinuti ove, dakle rušenjem ovih
i poučeni iskustvom...
Hoce milom, sigurno. Gandijevski metodi rade!
Vidiš da mu je avatar šajkača i kokarda?
Ma selo se lako sredi. Samo patrole džipova prodju bacaju kamenice na kuće i prete, ove ostale kupe za 2000 din.Upravo je to ostalo u ovom momentu najbitnije.
Beograd će izgubiti svaki smisao ukoliko ne učini nešto za srpski narod.
Beograd mora da se oslobodi osmodecenijske uzurpacije titoističke nomenklature i umesto kompromisa za razularenim kriminalno-zavičajnim klanovima krene u podizanje Srbije iz pepela.
Tek nakon što tako postupi vratiće titulu prestonog grada u punom značenju.
Neće imati vremena da blokiraju, moraće da traže u kom žbunju da se iznaseRu pre nego što ih vrate u autobuse i odvezu natrag u provansuA šta misliš da li će 26.5. blokirati Gazelu i Brankov Most?
Da li će pozivati na otkidanje glava vašim gazdama?
Da li će pozivati da se vaše gazde pobacaju u Savu?
Da li će im hebati kevu?
Da li će pozivati da se vašim gazdama otme pošteno ukradena imovina i dodeli njima?
Daj bre, ne blamirajte se više za taj bedni prazni sendvič...
Masa se uvećava stalno ;>PNe rade kada nemas onoliku masu.
Ma sve su to Srbi bre. Oni i botovanjem ovde žele da skrenemo na nevažne teme tipa mržnja i te gluposti!Insignije ne čine Srbina već čast i postojanost što su neki davno zaboravili iako se kite šajkačom.
Ma selo se lako sredi. Samo patrole džipova prodju bacaju kamenice na kuće i prete, ove ostale kupe za 2000 din.
To ne mogu u bgd, ****** smo bi im majku :>P
Neće imati vremena da blokiraju, moraće da traže u kom žbunju da se iznaseRu pre nego što ih vrate u autobuse i odvezu natrag u provansu
No problem je u IQ. Evo moj šurak, je zaostao u razvoju, njemu su lako isprali mozak. No radim i na njemu, da mu udje u potsvest.
Više veruje pinku i informeru nego meni. Tu moram da razradim strategiju ;>P
Preneo, pa ću da javim reakciju. Treba svako svog subašu, jer u svakoj srpskoj porodici treba da počne bitka!Postavi mu nagradna pitanja:
1. Čije je ovo prevozno sredsto?
![]()
a) Pinkovo
b) Informerovo
c) Hepijevo
2, Veruješ li ljudima koji duguju milijarde na ime poreza a voze preskupe jahte?
Pa ni n1 ni nova, nisu na izvolte, nego moraš da calneš pare, da bi ih gledao... no to sad nije bitno. Samo je jedantreba pink, heppy, rts1, informer, blic... a ni n1 nisu bas nevini - to sve ukinuti i zabraniti im da se bave inormisanjem jer lazu!