Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Da je dogorelo potvrđuje i činjenica da je rts otkazao poslušnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У РТСу има више полиције од запослених. Мала иронија, али ко је радио тамо зна о чему причам. А када полиција стане на страну народа, е онда је Време, како каже Српски народ.Da je dogorelo potvrđuje i činjenica da je rts otkazao poslušnost.
У РТСу има више полиције од запослених. Мала иронија, али ко је радио тамо зна о чему причам. А када полиција стане на страну народа, е онда је Време, како каже Српски народ.
Брука је највише за ментално стање нације којој ће за психички опоравак требати најмање 20 година.Prekasno su se setili štrajka ali je to što su ga najavili za 1. jun pokazatelj da ga više ni njegovi štićenici ne žele na vlasti jer je ovo što je priredio Srbiji epohalna bruka i zločin.
Браво, служба, сад у централу по скендвич и сокић. Ужасно насиље опозиционара, ало и информер.

Брука је највише за ментално стање нације којој ће за психички опоравак требати најмање 20 година.
Video snimak ne laže.Браво, служба, сад у централу по скендвич и сокић. Ужасно насиље опозиционара, ало и информер.![]()

Је ли, на видео снимку се види да су у питању нико други него баш опозиционари.Video snimak ne laže.
Ајде, ајде, качи смрдинформер линкове, обавештавај јавност као одговоран грађанин. Дај још које сцене ,,ужасног" насиља.S(k)endvič kako si ga nazvao je malo hladan, pa sam ga sačuvao za nekog drugog...hoćeš možda? Ja sam dašna duša![]()
Ne mogu, jedan sendvič sam dobio, dosta je, imam i ja granice.Ајде, ајде, качи смрдинформер линкове, обавештавај јавност као одговоран грађанин. Дај још које сцене ,,ужасног" насиља.
Kvotu sam ispunio čak i za jedan mali sokić

Tako oni rade od 1944. kaleme traumu na traumu kako narod ne bi nikada progledao.
Ne mogu, jedan sendvič sam dobio, dosta je, imam i ja granice.![]()
Kvotu sam ispunio čak i za jedan mali sokić
![]()
![]()
Mr. Bole and similaraties doesn't know why Serbian Goverment don't want to talk more about the crime in Ribnikar.
We all want Ministry of Truth to tell the tuth, but we heard only lies. They treat people of Serbia like stupid children, and for them, children must know their place. Sometimes it is losing battle, sometimes not. Last Friday show everyone strength of Serbian population.
It is not the end. Its a new beggining for all of us.
SNS lovers especially.
Колега, у то време тестирам нови batch 2А3. Нећу да се залуђујем гледајући јадне слуђене људе скупљене под уценама.zna li neko u koliko sati počinje vučićev kontramiting?
Надолазећа несрећа развијеног света коју данас пратимо као на коњским тркама, може бити наша шанса да се опоравимо и вратимо коренима.Pokušaj popravke postojećeg je garant još dubljeg potonuća.
Stanje je nepopravljivo i mora sve iz početka sa drugim ljudima, jasnim pravilima, društvenom solidarnoću.
Neverovatno..užas, pametnom dosta- Nikolina Rajković je vijećnica iz Zagreba - rekla je na čistom hrvatskom novinarka.
Državljanin strane države krši propise u Srbiji, a novinari N1 slušaju šta ova "vijećnica" ima da kaže...
Pametnom dosta, gotov je Vučić!Neverovatno..užas, pametnom dosta
Uuuuuu , nema sanse da je 10% progledalo.Стао народ или не, прогледали су сви. Они који се керебече на смрт деце и глуматају жал, њима нема више будућности овде. Није битан месец, дан, или сат. Пад им је неизбежан.
Џаба писати када нико не схвата шта се десило пре мање од 3 дана. То не можеш разводнити никаквим марифетлуком.
Надолазећа несрећа развијеног света коју данас пратимо као на коњским тркама, може бити наша шанса да се опоравимо и вратимо коренима.