Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Tito bi od ovoga učio neke fore...Daj ovo je nadrealno : P
Piše im na ledjima ime diktatora i to njegov potpis : P
Pa to ni Tito nije radio : P
Ovog savetuju Izraelci...a oni su lvl pro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tito bi od ovoga učio neke fore...Daj ovo je nadrealno : P
Piše im na ledjima ime diktatora i to njegov potpis : P
Pa to ni Tito nije radio : P
Mislim da hoće da posluje i da zaradi sa tim traktorem u koji je uložio pare.Jel se ti drogiras ili me zajebavas?!Pitam sta jos hoce od drzave covek koji moze sebi da kupi traktor zapadne proizvodnje od 50 ili 100 hiljada evra?!
Tad je saznao da se zove Nenad i da je iz Beočina.Natronbeg se nalazi na opstini Beočin, mesto Beočin, adresa Vojvođanska 20 . Matični broj preduzeća je 20513420.
Natronbeg doo beočin je osnovano 20.03.2009. godine.
Preduzeće Natronbeg je u statusu: aktivno privredno društvo.
Pretežna delatnost preduzeća je proizvodnja kancelarijskih predmeta od papira, šifra delatnosti 1723, industrija.
Matični broj Natronbeg je 20513420.
PIB:
106016958
Matični broj:
20513420
Šifra delatnosti:
1723
Adresa:
Vojvođanska 20
ads
Zakonski zastupnik:
Nenad Grujić - Direktor
Kontakt osoba:
Nenad Grujić
Evo da stanem malo u Nenadovu odbranu.
Čuj savetuju oni koje plaća. Zna on dobro, koga da plaća.... no ovo sigurno niko pametan nije savetovao... ovo su prosto paranoični kompleksi...Tito bi od ovoga učio neke fore...
Ovog savetuju Izraelci...a oni su lvl pro.
HahahTad je saznao da se zove Nenad i da je iz Beočina.
Na kredit.Jel se ti drogiras ili me zajebavas?!Pitam sta jos hoce od drzave covek koji moze sebi da kupi traktor zapadne proizvodnje od 50 ili 100 hiljada evra?!
Šta će mu C/P antirežimskih protesta u vreme Slobe, miting + kontramiting. Neuspešne kopije, sada dosta otunjavelog naroda u odnosu na onda ..Он и организује контрамитинг јер жели инциденте, сукобе на улици. Не може да функционише изван сукоба са неким.
Pa dobro , kako vreme prolazi sekta će biti sve brutalnija...Čuj savetuju oni koje plaća. Zna on dobro, koga da plaća.... no ovo sigurno niko pametan nije savetovao... ovo su prosto paranoični kompleksi...
Pa posluje,i to dobro,cim je uspeo to da kupi.Mislim da hoće da posluje i da zaradi sa tim traktorem u koji je uložio pare.
Da se razumemo i da razjasnimo neke stvari.Ja sam iz Srema,oko mene su poljoprivrednici,moje komsije,prijatelji,poznanici,svi su uglavnom poljoprivrednici.I dobro znam sta sam pitao i sta sam potencirao tim pitanjem.Na proteste izlaze ljudi koji voze traktore od 50,70 i vise hiljada evra.A nov Belorus od 80,90 ks kosta oko 20 hiljada evra.Ko ima novog u Srbiji taj je dobar domacin.Na proteste izlaze oni koji nesto muljaju i koji su se godinama kacili na drzavnu sisu,pa im sada postalo malo.To nisu poljoprivrednici.
Nema onda logike da troši benzin, ako je zadovoljan i dobro zaradjuje. Dakle ?Pa posluje,i to dobro,cim je uspeo to da kupi.
Jel si ti ikada razgovarao sa nekim zemljoradnikom?Na kredit.
Hoće da živi i da se razvija..ima porodicu i familiju koja radi kod njega i zapošljava druge.
Si ti bre zaostao u razvoju?
Ulozio pare zaradjuje i sebi i drzavi i to ti smeta? A ne smetaju ti kola od 100k evra za vozikanje sponzorusa?Pa posluje,i to dobro,cim je uspeo to da kupi.
Zamisli tek ove što imaju po 10 kamiona od po 100 000e , špedicija ..Pa posluje,i to dobro,cim je uspeo to da kupi.
Jesam , kako sa mali tako i ozbiljnijim igračima.Jel si ti ikada razgovarao sa nekim zemljoradnikom?
Priznajes da je losa situacija?Ovi iz grada nemaju pojma kakav je život poljoprivrednika.
ili bolje ovako ... Oni na selu nemaju pojma kakav je život radnika po gradovimaOvi iz grada nemaju pojma kakav je život poljoprivrednika.
Postoje mnoge nedoumice oko toga ko protestvuje i razlog protesta, pa niko ne zna sta da uopste napise ili kaze u medijima.Kako je moguće da nema teme o sadašnjem protestu?
Ima li nekog sa lica mesta?
Dometi? Koliko ljudi? Zahtevi? Šta se zbiva nek kaže neko za nas koji nismo mogli ići.
Nema,to ni meni nije jasno.Kupi traktorcinu od 50 ili 100 hiljada evra i sve sto ide uz njega(plug,setvospremac,tanjiracu,vucenu prskalicu,rasturivac za mineralno djubrivo,prikolice) i onda ide da protestvuje kako mu je tesko i malo.Odakle mu da kupi sve to ako se bavi poljoprivredom i ako malo zaradjuje na istoj?!Nema onda logike da troši benzin, ako je zadovoljan i dobro zaradjuje. Dakle ?
Није проблем што се возикају спонзоруше, свако себи нек бираUlozio pare zaradjuje i sebi i drzavi i to ti smeta? A ne smetaju ti kola od 100k evra za vozikanje sponzorusa?
Bingo. Jasna stvar.Pa posluje,i to dobro,cim je uspeo to da kupi.
Ne smeta meni,smeta tom koji protestvuje.Ja bih voleo da svi mogu tako.Ulozio pare zaradjuje i sebi i drzavi i to ti smeta? A ne smetaju ti kola od 100k evra za vozikanje sponzorusa?
Kupio za vreme DS diktatureNema,to ni meni nije jasno.Kupi traktorcinu od 50 ili 100 hiljada evra i sve sto ide uz njega(plug,setvospremac,tanjiracu,vucenu prskalicu,rasturivac za mineralno djubrivo,prikolice) i onda ide da protestvuje kako mu je tesko i malo.Odakle mu da kupi sve to ako se bavi poljoprivredom i ako malo zaradjuje na istoj?!