Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Рекао бих да баш ови мирни протести највише нервирају Вучића. Он би випе од свега волео да дође до сукоба са полицијом, онда би ******ио и хистерисао, био би у свом елементу.
Tahj, ne znam, možda je sve samo igrokaz.
Ako bude 26.kontramitinga, onda se žešće politički ukanalio.
Ima dobru odstupnicu i on i sva ova govna, nemoj sl.da mi cenz.govna, imaju dobru odstupnicu.

Tahj, ne znam, možda je sve samo igrokaz.
Ako bude 26.kontramitinga, onda se žešće politički ukanalio.
Ima dobru odstupnicu i on i sva ova govna, nemoj sl.da mi cenz.govna, imaju dobru odstupnicu.

Он и организује контрамитинг јер жели инциденте, сукобе на улици. Не може да функционише изван сукоба са неким.

Kako je moguće da nema teme o sadašnjem protestu?
Ima li nekog sa lica mesta?
Dometi? Koliko ljudi? Zahtevi? Šta se zbiva nek kaže neko za nas koji nismo mogli ići.
Što uopšte očekuješ?
Ovo je u suštini forum chetnika serborossijanaca, oni gaje kulturu nasilja, a protesti protiv nasilja, ne uklapaju im se u narativ.

Он и организује контрамитинг јер жели инциденте, сукобе на улици. Не може да функционише изван сукоба са неким.
Ne, on organizuje kontramiting jer je paranoik i kompleksaš. Mora sebi da stvori iluziju kako ga narod voli, da bi mogao da funkcioniše.
Drugo: da ima čime da se hvali na režimskim medijima i stvori iluziju podrške u narodu.

Da se razumemo i da razjasnimo neke stvari.Ja sam iz Srema,oko mene su poljoprivrednici,moje komsije,prijatelji,poznanici,svi su uglavnom poljoprivrednici.I dobro znam sta sam pitao i sta sam potencirao tim pitanjem.Na proteste izlaze ljudi koji voze traktore od 50,70 i vise hiljada evra.A nov Belorus od 80,90 ks kosta oko 20 hiljada evra.Ko ima novog u Srbiji taj je dobar domacin.Na proteste izlaze oni koji nesto muljaju i koji su se godinama kacili na drzavnu sisu,pa im sada postalo malo.To nisu poljoprivrednici.
Gledam neki dan prodaju novih traktora širom EU, normalno tu sad u statistike sad uključuju i Srbiju, kao zemlju u pristupanju EU.
U svim zemljama vodilni brendovi ili John Deere, ili New Holland, Ili Massey Ferguson ili Fendt ili....samo u Srbiji MTZ Belarus, a popularni i neki levi kineski brendovi, koje možeš širom EU nabrojiti na prste jedne ruke. Znaći, srpski seljak je siromašan....a seljak ti je ogledalo društva.

Gledam neki dan prodaju novih traktora širom EU, normalno tu sad u statistike sad uključuju i Srbiju, kao zemlju u pristupanju EU.
U svim zemljama vodilni brendovi ili John Deere, ili New Holland, Ili Massey Ferguson ili Fendt ili....samo u Srbiji MTZ Belarus, a popularni i neki levi kineski brendovi, koje možeš širom EU nabrojiti na prste jedne ruke. Znaći, srpski seljak je siromašan....a seljak ti je ogledalo društva.
E bas lepo sto si napisao sve ovo i hvala ti na tome!Dakle,ko su ti likovi koji voze traktore zapadne proizvodnje,predstavljaju se kao poljoprivrednici i izlaze na proteste?

Back