Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema,to ni meni nije jasno.Kupi traktorcinu od 50 ili 100 hiljada evra i sve sto ide uz njega(plug,setvospremac,tanjiracu,vucenu prskalicu,rasturivac za mineralno djubrivo,prikolice) i onda ide da protestvuje kako mu je tesko i malo.Odakle mu da kupi sve to ako se bavi poljoprivredom i ako malo zaradjuje na istoj?!
Одакле мекларени, јесу им деде оставиле

Nema,to ni meni nije jasno.Kupi traktorcinu od 50 ili 100 hiljada evra i sve sto ide uz njega(plug,setvospremac,tanjiracu,vucenu prskalicu,rasturivac za mineralno djubrivo,prikolice) i onda ide da protestvuje kako mu je tesko i malo.Odakle mu da kupi sve to ako se bavi poljoprivredom i ako malo zaradjuje na istoj?!
Ti mislis da je on iskesirao te pare za traktor?

Opozicija je nedostojna organizovanja ovakvih protesta. Pod 1. bes bi kuljao da se otislo ispred Pinka, a ne na Gazelu, tamo bi ispred Pinka imali ozbiljnu nervozu naroda...
Jutros na tv-u jedna sa protesta kaze razloge svog izlaska na ulice.
Izgivor i naglasak nije iz Srbije i nije uopste gradjanin Srbije.
Ceo grad je pun u poslednjih 5 dana stranaca , nerviraju me sto ne znaju da voze i blokiraju nam ulice.
Ceska, Slovacka, Britanija, Francuska…..
Verovatno kada bi legitimisao protestante vise od 30% ne bi imalo Srpske papire.

Ja bih ovo sve uzeo sa rezervom.
Iz vise razloga

Jesam , kako sa mali tako i ozbiljnijim igračima.
Ima i bahatih seljaka ali seljaku je uvek malo.
To je tako u tom poslu i to moraš da shvatiš.
Nije malim poljoprivrednicima malo,nego ovim velikima sto se deklarisu kao poljoprivrednici a zapravo to nisu.Mali rade i cute,a ovi idu u BG i galame.I,ne bih ja izjednacavao zemljoradnika i seljaka.Seljak je stanje uma.Toga imas i u gradu,na tone.

Pa zašto onda lupas gluposti?
Šta samo seljak sa lošim traktorom je pravi seljak?
To je odrzaz bede u društvu...samo siromašan ima pravo da se buni jel..
Šta bi sa onda seljacima koji nemaju traktor ...ima i toga po Srbiji.
Ovde te vlast navikava na bedu dok se oni bogate i kažu da je loše imati haha.
...konačno neko provalio suštinu...

Jutros na tv-u jedna sa protesta kaze razloge svog izlaska na ulice.
Izgivor i naglasak nije iz Srbije i nije uopste gradjanin Srbije.
Ceo grad je pun u poslednjih 5 dana stranaca , nerviraju me sto ne znaju da voze i blokiraju nam ulice.
Ceska, Slovacka, Britanija, Francuska…..
Verovatno kada bi legitimisao protestante vise od 30% ne bi imalo Srpske papire.

Ja bih ovo sve uzeo sa rezervom.
Iz vise razloga
30% stranaca, 30% sluzbe u civilu, 30% Vucicevih huligana. Protesta prakticno nema :rotf: :hahaha:

Kupio za vreme DS diktature 🤗
Za vreme AV nemaju za semenke i hemiju.

Azotaru Pančevo i petrohemiju uništio AV , uvoz cveta.
Hoćeš da ti crtam?

Ne možeš ovu temu da uništiš , Nepomenik je ipak kriv za skoro sve u ovoj državi.
Ne bih se slozio sa tobom.Zemljoradnici dobijaju subvencije.Nisam upoznat sa slucajem azotare.Meni je svejedno ko je na vlasti,ja na posao moram da bih zaradio platu,ko god bio na vlasti.Meni je samo nelogicno kada vidim slike gde se kao poljoprivrednici pojavljuju likovi sa traktorima za ciju vrednost moze stan da se kupi i kukaju nesto.

Ne banalizuj i ne pokušavaj ti izanđalim metodama da namećeš da je preuveličavanje kao neka istina

Današnji protest nije bio masovniji nego onaj predhodni i to je činjenica

E sada što bi ti po SS metodi her Gebelsa da kreiraš istinu to je tvoj problem.

A kako ih valst zove i kako se međusobno časte, znaju oni najbolje međusobno ko su i šta su.. ne ulazim u njihove relacije

Lično ne želim da mi neko kreira realnost.. razumeo?
tebi je realnost ostala ista jos od pre pada Causeskua... :mrgreen: :lol: :hahaha::cool:

Od juče gospodo 🤗

Screenshot_20230520-095348.png

Ne bih se slozio sa tobom.Zemljoradnici dobijaju subvencije.Nisam upoznat sa slucajem azotare.Meni je svejedno ko je na vlasti,ja na posao moram da bih zaradio platu,ko god bio na vlasti.Meni je samo nelogicno kada vidim slike gde se kao poljoprivrednici pojavljuju likovi sa traktorima za ciju vrednost moze stan da se kupi i kukaju nesto.
Bosanac , subvencije ne pokrivaju sve troškove , šta je sa tobom lol

Batali vise da se prosipas, ne bi oni bili tu da im je dobro.

A mozda su strani agenti, sleeperi, pa jos od turaka cekaju da se probude i naude Srbiji.

Back