Protest 19.5.

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Natronbeg se nalazi na opstini Beočin, mesto Beočin, adresa Vojvođanska 20 . Matični broj preduzeća je 20513420.
Natronbeg doo beočin je osnovano 20.03.2009. godine.
Preduzeće Natronbeg je u statusu: aktivno privredno društvo.
Pretežna delatnost preduzeća je proizvodnja kancelarijskih predmeta od papira, šifra delatnosti 1723, industrija.
Matični broj Natronbeg je 20513420.
PIB:
106016958
Matični broj:
20513420
Šifra delatnosti:
1723
Adresa:
Vojvođanska 20
ads

Zakonski zastupnik:
Nenad Grujić - Direktor
Kontakt osoba:
Nenad Grujić

Evo da stanem malo u Nenadovu odbranu.
Tad je saznao da se zove Nenad i da je iz Beočina.

Он и организује контрамитинг јер жели инциденте, сукобе на улици. Не може да функционише изван сукоба са неким.
Šta će mu C/P antirežimskih protesta u vreme Slobe, miting + kontramiting. Neuspešne kopije, sada dosta otunjavelog naroda u odnosu na onda ..
Al dobro, brzo će se videti efekat ako bude 26.
Moje miš.je i dalje da samo budala u političkom smislu, može da organizuje kontramiting.

I ovaj je već.imao te kontramitinge.

Da se razumemo i da razjasnimo neke stvari.Ja sam iz Srema,oko mene su poljoprivrednici,moje komsije,prijatelji,poznanici,svi su uglavnom poljoprivrednici.I dobro znam sta sam pitao i sta sam potencirao tim pitanjem.Na proteste izlaze ljudi koji voze traktore od 50,70 i vise hiljada evra.A nov Belorus od 80,90 ks kosta oko 20 hiljada evra.Ko ima novog u Srbiji taj je dobar domacin.Na proteste izlaze oni koji nesto muljaju i koji su se godinama kacili na drzavnu sisu,pa im sada postalo malo.To nisu poljoprivrednici.

Da se razumemo - ne vadi se, nego bolje pocepaj sad clansku kartu.

Kako je moguće da nema teme o sadašnjem protestu?
Ima li nekog sa lica mesta?
Dometi? Koliko ljudi? Zahtevi? Šta se zbiva nek kaže neko za nas koji nismo mogli ići.
Postoje mnoge nedoumice oko toga ko protestvuje i razlog protesta, pa niko ne zna sta da uopste napise ili kaze u medijima.

“Dobar dan , evo nas u ulici toj i toj ovde se okupio odredjen broj ljudi koji protestvuje zbog necega ali ni oni sami ne mogu da kazu zasto”

Ja nemam informaciju , razlog protesta je zbog?
Danas isto neki protest .. razlog?

Nema onda logike da troši benzin, ako je zadovoljan i dobro zaradjuje. Dakle ?
Nema,to ni meni nije jasno.Kupi traktorcinu od 50 ili 100 hiljada evra i sve sto ide uz njega(plug,setvospremac,tanjiracu,vucenu prskalicu,rasturivac za mineralno djubrivo,prikolice) i onda ide da protestvuje kako mu je tesko i malo.Odakle mu da kupi sve to ako se bavi poljoprivredom i ako malo zaradjuje na istoj?!

Ulozio pare zaradjuje i sebi i drzavi i to ti smeta? A ne smetaju ti kola od 100k evra za vozikanje sponzorusa?
Није проблем што се возикају спонзоруше, свако себи нек бира
Проблем су кола од 100к евра у рукама ментола који дивљају Београдом и снимају се док возе 300 на сат, катастрофа која чека да се деси.

Nema,to ni meni nije jasno.Kupi traktorcinu od 50 ili 100 hiljada evra i sve sto ide uz njega(plug,setvospremac,tanjiracu,vucenu prskalicu,rasturivac za mineralno djubrivo,prikolice) i onda ide da protestvuje kako mu je tesko i malo.Odakle mu da kupi sve to ako se bavi poljoprivredom i ako malo zaradjuje na istoj?!
Kupio za vreme DS diktature 🤗
Za vreme AV nemaju za semenke i hemiju.

Azotaru Pančevo i petrohemiju uništio AV , uvoz cveta.
Hoćeš da ti crtam?

Ne možeš ovu temu da uništiš , Nepomenik je ipak kriv za skoro sve u ovoj državi.

Back