Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a dal ces bas ti sad bit taj
i dali svesno ili nesvesno
kako neki probude nesto u njoj a ni neznaju kako?

nego sta je sad jel su sve zene prostitutke ? ili samo onek koje se bave tim zanatom?

zavisi od karaktera i temperamenta.. neko nepisano pravilo je da mladje zene ne vole mutljavine i prilicno tunjave likove pa taman taki bili filozofi bogatuni ili yebaci iz kosmosa... znaci jedan korak prednosti da se kolericki predstavis iako nisi te je nateras da otvori laticu viska... posle je stvar tehnike i iskustva da je rasiris ko lepezu....ali naravno svaka zena je posebna i pravila ne postoje.

zato u zivotu dobijes mnogo vise korpi no sto imas uspeha....

ove nikom ne moze da posluzi jer su ovde vecinom zene sa dosta losim zivotnim iskustvima koje su naucile da postave gardove... ali u realu kada upoznas zenu na bazi osnovnih preferencijala kao sto su sarm, izgled ili duh, ovaj savet moze da se zaboravi jer je nepotreban... dok ne pocne kurchenje, a sa zenama nikad nisi na sigurnom tlu vec u zivom pesku tako da oprez nikad nije naodmet :lol:

Neka njih samo. Cimam se koliko moram...taman posla da se opterecujem i razmisljam da li sam na sigurnom. Cim vidim da me zajjebava - cao, zdravo...nemam ti ja vremena za te gluposti.

a dal ces bas ti sad bit taj
i dali svesno ili nesvesno
kako neki probude nesto u njoj a ni neznaju kako?

nego sta je sad jel su sve zene prostitutke ? ili samo onek koje se bave tim zanatom?

Nisu sve zene prostituke.

Prostitutke su samo one koje se bave profesionalno ovom (teskom) profesijom.

Ali, skoro SVE ZENE po nekada u zivotu ISKORISTE SVOJE SEKSUALNE DRAZI da bi ostvarile neku PROTIVPRAVNU DOBIT! :kez:

fotografija vara beer... mozda ona iz poslednjeg reda sandy....

I to znam.
Dobra Sandy...treci red, druga s´desna...ako stvarno ima takvu sisu, ta je moj tip.

Nisu sve zene prostituke.

Prostitutke su samo one koje se bave profesionalno ovom (teskom) profesijom.

Ali, skoro SVE ZENE po nekada u zivotu ISKORISTE SVOJE SEKSUALNE DRAZI da bi ostvarile neku PROTIVPRAVNU DOBIT! :kez:

Ma...k*rve su sve osim mame, sestre i cerke. Taj fazon, hahaha... :rotf:

Imas li ti 18 godina?

Po zrelosti razmisljanja bih rekao da nemas....

Deda, tebe ili demencija drma ili nemas smisla za humor i ne prepoznajes kad se neko zajjebava. :lol:

Fino.

Sve Mađarice. Ordiniraju li Austrijanke uopšte tamo ili je to sada postala egzotika u Beču :think:

Egzotika. Vec duzi niz godina njih nema, jer im se ne isplati. Ne pada im na pamet da sisaju onu stvar za 10 EUR, kao sto rade ilegalne Rumunke itd.
Pre se za usluge prostitutki, bez preterivanja, placalo 10 do 20 puta vise. E sad...zavisi sa koje strane gledas na to...neko je dobio, neko je izgubio...kao i uvek u zivotu. ;)

Realno, ja bih rekao da je pre bilo preterano skupo, a danas je manje-vise gratis...sto isto nije realna cena. I gubi svaku car. Znaci ulicarke su za zaobilazenje...bar ovde.

Deda, tebe ili demencija drma ili nemas smisla za humor i ne prepoznajes kad se neko zajjebava. :lol:

Egzotika. Vec duzi niz godina njih nema, jer im se ne isplati. Ne pada im na pamet da sisaju onu stvar za 10 EUR, kao sto rade ilegalne Rumunke itd.
Pre se za usluge prostitutki, bez preterivanja, placalo 10 do 20 puta vise. E sad...zavisi sa koje strane gledas na to...neko je dobio, neko je izgubio...kao i uvek u zivotu. ;)

Realno, ja bih rekao da je pre bilo preterano skupo, a danas je manje-vise gratis...sto isto nije realna cena. I gubi svaku car. Znaci ulicarke su za zaobilazenje...bar ovde.

Ja sam u Franfurtu, pre 34 godine placao 20 DM.....

I mogao sam da biram izmedju jedno 200, svih boja, dimenzija i nacija......

Ja sam u Franfurtu, pre 34 godine placao 20 DM.....

I mogao sam da biram izmedju jedno 200, svih boja, dimenzija i nacija......

Davno to bese...pocetkom 90-ih se placalo debelo...dolaskom devojaka iz Ukrajine, Rumunije, Moldavije itd. su cene postale smesne. Zato covek, koji iole ima savest, die u prefinjenje klubove, gde te bar malkice oderu za usluge...ulicarke za 10-20 EUR su mi nekako, ispod casti....

Davno to bese...pocetkom 90-ih se placalo debelo...dolaskom devojaka iz Ukrajine, Rumunije, Moldavije itd. su cene postale smesne. Zato covek, koji iole ima savest, die u prefinjenje klubove, gde te bar malkice oderu za usluge...ulicarke za 10-20 EUR su mi nekako, ispod casti....

Naravno.

Ranije sam vec napisao kako se cene krecu.

Jedno vreme sam radio u tom ambijentu, pa mi je mnogo toga poznato vise nego prosecnim ljudima.

Sve je to za ljude.
Samo da napomenem za ove, koji su malo manje verzirani sto se ekonomije itd. tice. 20 DM (popularnih nemackih maraka) pre 35 godina ne dodju danas 10 EUR, kao sto bi mnogi pomislili na osnovu konvertibilnog kursa koji je 2:1. Dodje nekih 100 EUR otprilike, ja bih rekao...kada se u obzir uzme inflacija, mozda i vise.
Tako da kada neko kaze "kostalo 1985. samo 20 maraka, to ne moze da se uzme zdravo za gotovo".

Zelim reci: taj zanat je bio vise cenjen nekad. Danas je smor ici zajjebavati se i dati nekoj tamo 10 EUR...ajde bezi....ako hocu provod, onda hocu kvalitetno, a ne po zbunju nekom na ulici.

- - - - - - - - - -

Ja predlazhen da zhene prestaju sa davanjem vagine ili primanje penisa . da SE i ova tena zakljuchi :)

Ja predlazem da ides na spavanje...jer bez kurrca ne mozete, kao ni mi bez piccke. Aj zdra´o....

Sve je to za ljude.
Samo da napomenem za ove, koji su malo manje verzirani sto se ekonomije itd. tice. 20 DM (popularnih nemackih maraka) pre 35 godina ne dodju danas 10 EUR, kao sto bi mnogi pomislili na osnovu konvertibilnog kursa koji je 2:1. Dodje nekih 100 EUR otprilike, ja bih rekao...kada se u obzir uzme inflacija, mozda i vise.
Tako da kada neko kaze "kostalo 1985. samo 20 maraka, to ne moze da se uzme zdravo za gotovo".

Zelim reci: taj zanat je bio vise cenjen nekad. Danas je smor ici zajjebavati se i dati nekoj tamo 10 EUR...ajde bezi....ako hocu provod, onda hocu kvalitetno, a ne po zbunju nekom na ulici.

- - - - - - - - - -

Ja predlazem da ides na spavanje...jer bez kurrca ne mozete, kao ni mi bez piccke. Aj zdra´o....

Predlog odbijen ! Rano je za spaFanje :)

Back