nekabudedan
Domaćin
- Poruka
- 3.060
Misliš,sa prodavanjem?Ja predlazhen da zhene prestaju sa davanjem vagine ili primanje penisa . da SE i ova tena zakljuchi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš,sa prodavanjem?Ja predlazhen da zhene prestaju sa davanjem vagine ili primanje penisa . da SE i ova tena zakljuchi![]()
Misliš,sa prodavanjem?
vama mushkarcima sve ide nis ****** i sad se sladite iz ljubavi a sutra tje za istu kazhete da je prodaje zarad alfa shporetada sam zensko ja se na ovoj temi ne bi pojavila![]()
Flaster,rajsferšlus,katanac i lupi zabranu mužu na to što daješ jednom godišnje.Mislim kako sam reklavama mushkarcima sve ide nis ****** i sad se sladite iz ljubavi a sutra tje za istu kazhete da je prodaje zarad alfa shporeta
Flaster,rajsferšlus,katanac i lupi zabranu mužu na to što daješ jednom godišnje.
Nisu sve zene prostituke.
Prostitutke su samo one koje se bave profesionalno ovom (teskom) profesijom.
Ali, skoro SVE ZENE po nekada u zivotu ISKORISTE SVOJE SEKSUALNE DRAZI da bi ostvarile neku PROTIVPRAVNU DOBIT!![]()
Mislim kako sam reklavama mushkarcima sve ide nis ****** i sad se sladite iz ljubavi a sutra tje za istu kazhete da je prodaje zarad alfa shporeta
Flaster,rajsferšlus,katanac i lupi zabranu mužu na to što daješ jednom godišnje.
Pitanje da li njemu stalo do vise uopste... 
Davala puno ili malo na kraju to vazda biva tumacheno iz interesa

haha kakva greska nemas pojma
zene cak i one najpostenije i najdobrice korise vaginu i manipulisu hiljadama puta u zivotu ali sa merom i granicom (par puta na dan u proseku), one prikrivene kuravele koje su ubedljiva vecina i sto rano pocnu ,njihov stepen manipulacije je na desetine hiiljada puta i doveden do visokog usavrsavanja
, to je skrivena mracna zenska dimenzija totalno potuljena i prikrivena ,koju muskarci nemaju , i veoma tesko dokuciva i najvecim alfa majstorima koji su je istrazili i upoznali doobro....
kad si se ti pozvao na qurac u zivotu ili neko rekao dobro imas qurac ajde pusticemo te i ostaviti na miru???
naprotiv uopste ga ne koristimo i vrlo cesto nas je samo uvaljivao u probleme i nevolje dakle idemo u minus u toj oblasti...
stoga prica o zeni kao misteriji i tajni nije nista drugo negoli ta prica za beta copore naivce i papuce ali kad to ogolis nema nista iza i shvatis kolko su proste i kako treba sa njima ....

haha kakva greska nemas pojma
zene cak i one najpostenije i najdobrice korise vaginu i manipulisu hiljadama puta u zivotu ali sa merom i granicom (par puta na dan u proseku), one prikrivene kuravele koje su ubedljiva vecina i sto rano pocnu ,njihov stepen manipulacije je na desetine hiiljada puta i doveden do visokog usavrsavanja
, to je skrivena mracna zenska dimenzija totalno potuljena i prikrivena ,koju muskarci nemaju , i veoma tesko dokuciva i najvecim alfa majstorima koji su je istrazili i upoznali doobro....
kad si se ti pozvao na qurac u zivotu ili neko rekao dobro imas qurac ajde pusticemo te i ostaviti na miru???
naprotiv uopste ga ne koristimo i vrlo cesto nas je samo uvaljivao u probleme i nevolje dakle idemo u minus u toj oblasti...
stoga prica o zeni kao misteriji i tajni nije nista drugo negoli ta prica za beta copore naivce i papuce ali kad to ogolis nema nista iza i shvatis kolko su proste i kako treba sa njima ....

blajbi, sa kolko droca si spavao?
Sa mnogo.
A sa mnogima sam bio i prijatelj.
Znate, takve zene mogu da budu vrlo dobri prijatelji.
I supruge.....

aj opisi nam jedan susret, sta svaka droca prvo radi kad sa njom udjes u sobu... sta drugo... i kako nastupa u odnosu sa tobom.
Kakve su pojedine žene prema svojim muževima ovo me nimalo ne iznenađuje!cesto ljudi kod prostitutki ne idu na seks, nego samo na DRUZENJE i da se sa nekim ISPRICAJU, da im bude prijatelj, psiholog, savetnik...!
Plate za to!
Verovali ili ne!
Meni su "prijateljice noci" pricale o mnogo takvih slucajeva!
Kakve su pojedine žene prema svojim muževima ovo me nimalo ne iznenađuje!

Vecina droca ima svog stalnog decka ili ljubavnika, pa cak i muza!
Decu ima skoro svaka koju u pravilu veoma stitew i pokusavaju da im pruze sve najbolje, od odevanja do obrazovanja....
Sve zavisi kakva je droca.
Ima onih prostakusa koje te odmah pitaju: "·Zelis li sex sa mnom?", a ima i onih koje se ponasaju kao svaka normalna devojka.
Od ponasanja zavisi gde rade i koja je cena "usluge".
Jos jedan vazan detalj koji mnogi ne znaju kada se radi o drocama: cesto ljudi kod prostitutki ne idu na seks, nego samo na DRUZENJE i da se sa nekim ISPRICAJU, da im bude prijatelj, psiholog, savetnik...!
Plate za to!
Verovali ili ne!
Meni su "prijateljice noci" pricale o mnogo takvih slucajeva!

Ja predlazhen da zhene prestaju sa davanjem vagine ili primanje penisa . da SE i ova tena zakljuchi![]()
Sta znam... obrnuo sam ih dosta. Ali sa malo kojom od njih sam ulazio u dublju pricu, samo small talk uglavnom. Motiv odlaska kod njih mi je uvek bio seks, bez nepotrebnog smaranja...koje ti inace ne gine kada baris neku "normalnu" zensku. Ipak su i prostitutke - samo zene.
Ali kapiram te likove, koji idu da im otvore dusu...prostitutke im stvore iluziju da ih slusaju, razumeju itd., a kad prodje pola sata, sat ili koliko je vec platio...razlaz, ajmo sledeci. Ima cak likova, koji se i zaljube u te svoje prostitutke-psihologe. Ne zelim to sebi. A sto sebi ne zelis, nemoj ni drugima pozeleti...tako kazu.![]()
pod 4 nikad nema petinga ili cilemile vec te oma vata za quraz i pocne da ga sisa... pod 5 tehicki ti oceni dignutog majmuna ocenom 1 do 10 i shodno proceni legne seljacki na ledja ili na stranu.... ako vidi da volis zguza uvek qurvanjski kaze, nemoj skroz u guzu vec samo malo 

pod jedan kad udje u sobu prvo ide da se zapere da ti ne bi curela sperma od onog pre tebe, pod dva pocne da skida gomile prstenja i lageruje ih na gomilu jer svaka droca ih ima pune ruke, pod tri zavisno od mesta na kom se 'ebete i mogucnosti da vas neko iznenadi skine samo gace a ostavi spoljnu jelte garderobupod 4 nikad nema petinga ili cilemile vec te oma vata za quraz i pocne da ga sisa... pod 5 tehicki ti oceni dignutog majmuna ocenom 1 do 10 i shodno proceni legne seljacki na ledja ili na stranu.... ako vidi da volis zguza uvek qurvanjski kaze, nemoj skroz u guzu vec samo malo
znaci ima jos mnogo sitnih detalja ali ne bi isao toliko dubinski kao nacin dolaska i nacin odlaska, ono sta prica, ako ista prica i ono sta kaze posle qaranja ma kako da je bilo
a ti blajbika pricaj sa drocom....![]()
Marlone, tako se ponasaju prostitutke u tvom selu, u Srbiji.
U svetu je ta sema malo drugacija.
Iako svuda ima takvih koje si ti opisao.

blajbi duso... svaka droca je droca jer zena je zena a ne kobila... mogu da ti pisem o sangajskim ili britanskim drocama ali ne bi razumeo ni reci
manifestacije i stil sa kojim odlazi sa musterijom u krevet zavisi od toga koliko vredi na trzistu mesa.... ali svakoj droci curi seme od prethodnog svrsavanja i svaka droca je emotivno disfunkcionalna kad ode na poso
a to sto rece da pricaju... pa lepo... stave one tebe u fijoku onih koji vole samo da pricaju![]()

Marlone, ti NISTA NE ZNAS O TOM SPORTU!

Znas li da postoje mnoge prostitutke koje se zaljubljuju u svoje klijente?

Sta ti mislis, da su sve one gomila mrtvog mesa koje nista ne oseca?

Da su bezosecajni vanzemaljci sa vestackom inteligencijom?

Nisu Marlone, to su zene kao i sve druge, samo ih je zivot gurnuo na jedan put koji je osudjen od drugih ljudi.

Znas li ti da je skoro svaka glumica, starleta ili pevacica - skupa prostitutka?
I ljudi ih vole i idoli su im...
Sve zavisi od nivoa za koji se izbore.
Isto kao i politicarri....![]()