Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koliko ih se u tebe zaljubilo?
da li si im dao pare za bolesnu tetku koje nisu imale srca da ti traze ali im bilo tesko?

Imao sam i takvih slucajeva.

U tom svetu se dogadjaju razne stvari...

Pricala mi jedna malo finija prosti kako je jednom dosao jedan Francuz u nas grad, vrlo fin covek sa jahtom i izabrao nju da ga prati na 5 dana krstarenja po Karibima...

Obecao joj 5.000$ za to...

Prihvatila ona i uzivala 5 dana na bogatoj jahti...

Kada se "ugovor" zavrsio, platio on njoj obecane pare i predlozio da spavaju jos jednu noc u hotelu...

Prihavtila ona srecna, puna srca...Bas se trudila oko njega...Popili su dve flase vina...

Kada se ujutro probudila, a nema Francuza u krevetu....

Nema ni para koje joj je dao...Ni NJENIH 3000 $ iz tasne koje je ustedela od ranije...

Otrci u pristanise, nema ni jahte...

Francuz pobegao i pokrao je...

Desavaju se i takve stvari...

Ima ih mnogo koji se zaljube u prostitutke!

I posle traze samo njih.

I ima ih i koji se ozene sa njima.

I to su kasnije uglavnom srecni brakovi.

Ja sam sa jednom izlazio mesecima...Bila je divna osoba...

Ma srecni do kraja zivota, ljubav cveta, nema dalje, lol... :hahaha:

Pre bih rekao da to u praksi izgleda ovako: zaljubi se budala u jednu od njih, ova ga izmuze, sutne...on se razocara u zivot...ali se nakon kratkog vremena opet zaljubi opet u prostitutku, pa ga i ta izmuze, sutne, pa se opet razocara u zivot...i tako sve dok mu svu energiju, zivce i pare ne izmuzu iz njega. Sirotani su to...

a nije ti palo na pamet da ta koja se "zaljubila" u tebe u tebi samo vidi izlaz iz situacije :mrgreen:

Ma otkud ti to? On je ipak poseban u moru njih par stotina i hiljada, koji su preko nje presli. :mrgreen:
Ali da je "samo njega cekala"... e, to vec stoji...jer u moru stotina i hiljada muskarca koji su dosli da jebbu, nadje se i po neka dileja, koja obecava poboljsanje zivotne, pre svega materijalne, situacije. :lol:

Poslednja izmena:
Ma srecni do kraja zivota, ljubav cveta, nema dalje, lol... :hahaha:

Pre bih rekao da to u praksi izgleda ovako: zaljubi se budala u jednu od njih, ova ga izmuze, sutne...on se razocara u zivot...ali se nakon kratkog vremena opet zaljubi opet u prostitutku, pa ga i ta izmuze, sutne, pa se opet razocara u zivot...i tako sve dok mu svu energiju, zivce i pare ne izmuzu iz njega. Sirotani su to...

Ma otkud ti to? On je ipak poseban u moru njih par stotina i hiljada, koji su preko nje presli. :mrgreen:
Ali da je "samo njega cekala"... e, to vec stoji...jer u moru stotina i hiljada muskarca koji su dosli da jebbu, nadje se i po neka dileja, koja obecava poboljsanje zivotne, pre svega materijalne, situacije. :lol:

Mnogo je manja verovatnoca da ce te neka bivsa prostitutka u zivotu izdati i prevariti od neke takozvane "postene zene"

One nisu ni znatizeljne niti su voljne da izgube ono sto imaju.

Naucno dokazano! :rtfm:

Dete nemoj da preterujes....

Cuj, stotine hiljada...

Ja sam poznavao stotine prostitutki i NIJEDNA nije imala ni blizu toliko klijenata.

Najvise je imala jedna koja se tim zanatom bavila od 16 do 36 godina i to negde oko 3.000 klijenata...

Mnogo je manja verovatnoca da ce te neka bivsa prostitutka u zivotu izdati i prevariti od neke takozvane "postene zene"

One nisu ni znatizeljne niti su voljne da izgube ono sto imaju.

Naucno dokazano! :rtfm:

Zene, koje imaju sigurnost (sto je za njih, opste poznato jelte, najvaznija stvar u zivotu) nisu preterano zainteresovane da izgube to sto imaju. Ali to ne znaci da nisu uopste zanteresovane da probaju i po koji drugi ****** dizvines.
Ako je zensko k*rva, nebitno da li se bavi prostitucijom ili nekim drugim poslom, onda ce ta i te kako naskakati na razne k*rceve...to nema veze sa njenom profesijom.

Dete nemoj da preterujes....

Cuj, stotine hiljada...

Ja sam poznavao stotine prostitutki i NIJEDNA nije imala ni blizu toliko klijenata.

Najvise je imala jedna koja se tim zanatom bavila od 16 do 36 godina i to negde oko 3.000 klijenata...

Dete... :hahaha:

Zaboravio si cvikere matori. Citaj pazljivije...pise stotine i hiljade...a ne stotinu hiljada.

Bas se one secaju...pogotovo u takvim bogatim karijerama, koje traju 20 i vise godina. :rotf:

Zene, koje imaju sigurnost (sto je za njih, opste poznato jelte, najvaznija stvar u zivotu) nisu preterano zainteresovane da izgube to sto imaju. Ali to ne znaci da nisu uopste zanteresovane da probaju i po koji drugi ****** dizvines.
Ako je zensko k*rva, nebitno da li se bavi prostitucijom ili nekim drugim poslom, onda ce ta i te kako naskakati na razne k*rceve...to nema veze sa njenom profesijom.

Nijedna zena nije imuna na radoznalost....

I SVAKA ce probati..

Jadino one koje su najveci gabori - nece.

Ali, ne zato sto one nece, vec zato sto njih NIKO NECE!

I onda posle glume postenje...

Dete... :hahaha:

Zaboravio si cvikere matori. Citaj pazljivije...pise stotine i hiljade...a ne stotinu hiljada.

Bas se one secaju...pogotovo u takvim bogatim karijerama, koje traju 20 i vise godina. :rotf:

Secaju se koliko otprilike imaju klijenata po danu (noci) u proseku..

Neke ne primaju sve klijente, a pogotovo ne u svako doba...

Tako da uvek mogu da prate "obim posla"

- - - - - - - - - -

nisu one bus plus da se validiras kad udjes :rotf:

Vecina prosti ne idu sa svakim klijentom ako im se iz nekih razloga ne dopadne.

Imao sam i takvih slucajeva.

U tom svetu se dogadjaju razne stvari...

Pricala mi jedna malo finija prosti kako je jednom dosao jedan Francuz u nas grad, vrlo fin covek sa jahtom i izabrao nju da ga prati na 5 dana krstarenja po Karibima...

Obecao joj 5.000$ za to...

Prihvatila ona i uzivala 5 dana na bogatoj jahti...

Kada se "ugovor" zavrsio, platio on njoj obecane pare i predlozio da spavaju jos jednu noc u hotelu...

Prihavtila ona srecna, puna srca...Bas se trudila oko njega...Popili su dve flase vina...

Kada se ujutro probudila, a nema Francuza u krevetu....

Nema ni para koje joj je dao...Ni NJENIH 3000 $ iz tasne koje je ustedela od ranije...

Otrci u pristanise, nema ni jahte...

Francuz pobegao i pokrao je...

Desavaju se i takve stvari...

e a ovu si foru video u filmu

Catch_Me_If_You_Can_2002_movie.jpg

kad prostitutki daje falsifikovan cek na veliku sumu a ona mu vraca kusur u pravom kesu :)

Nijedna zena nije imuna na radoznalost....

I SVAKA ce probati..

Jadino one koje su najveci gabori - nece.

Ali, ne zato sto one nece, vec zato sto njih NIKO NECE!

I onda posle glume postenje...

To je tvoje iskustvo. Sta cu ti ja kada se samo sa drocama druzis? :mrgreen:

nisu one bus plus da se validiras kad udjes :rotf:

Pa to... evo nije me mrzelo da izracunam...recimo da je iole dobra i uspesna prostitutka. 20 godina ti dodje 7300 dana...ako za vece ima 5 klijenata u proseku, to ti dodje na 36500 kurrceva...od cega su neki vise puta zastupljeni (redovne musterije), ali zanemarimo to. Ipak cifra daleko iznad 3000. :lol:

e a ovu si foru video u filmu

Catch_Me_If_You_Can_2002_movie.jpg

kad prostitutki daje falsifikovan cek na veliku sumu a ona mu vraca kusur u pravom kesu :)

Licno poznajem prostitutku kojoj se bas to desilo. (ne sa cekom, vec da joj je pokrao pare) :rtfm:

Znam i za jednog naseg coveka koga su zvali Bronko....(poginuo je pre dve godine u Miamiu)

Nabacio sam mu bio neke moje prijateljice kada me je posetio....Iz te delatnosti...Trazio je...

Otisao on zadovoljan u Mijami, ali kada sam sreo jednu od tih gde sam ga uputio kaze ona meni: "Kada tvoj zemljak ponovo dodje - odsecicemo mu yaya!"

"Zasto?" iznenadim se ja...

"Zato sto nas je platio sa falsifikovanim dolarima!"...

Nas covek, Banjalucanin...

U kakvim su me stanjima primale... joooj.
Jednom sam se zaneo, prilicno pijan vec, u jednom beckom baru...ponela me atmosfera a dve Madjarice su znale sta treba da rade, kako bi probudile zelju u meni za "trojkom" sa njih dve. Kad je sve proslo i kad smo se iz sobe vratili medju ostale ljude, koji su blejali u baru, kaze meni neka nabildovana gorila "A sad plati, 250 EUR". Pogledam u novcanik - tamo neka sica, nema para. U medjuvremenu se prvoj gorili pridruzila druga gorila... kazu "Klosare, ustaj...idemo do banke". Na putu do banke sam se otreznio zamisljajuci kako ce me razvuci po asfaltu ako iz nekog razloga ne budem mogao da dignem lovu na bankomatu. Srecom, sve se dobro zavrsilo. Cim su dobili pare, gorile se oraspolozile, pozdravismo se kulturno i svako na svoju stranu.

Inace, u praksi uvek placas unapred pa onda ides na prcas....ne znam sta je tada bilo, pa je ispalo ovako...verovatno nisu hteli da me diraju kad su videli koliko sam se zaneo sa ove dve, hahaha... :rotf:

Back