Prostitutka

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Podseca me na jednog mog ortaka...davno to bese...odvezao ga ja kod prostitutke. Izlazi on iz auta, hvata je za ruku (kao da su ljubavni par) i odlazi da obavi posao. Kad umro nisam tad...haha... :rotf:

kad si glup, covek zna znanje... tretiraj kurvu kao damu i obratno i smesice ti se uvek kresovina

- - - - - - - - - -

zna li neko koliko staje humiliation?
da me nipodaštava, ismeva

ako os dzaba sacekaj malko da me nadrka neka klonirana kokoska pa ce ti se ostvari

kad si glup, covek zna znanje... tretiraj kurvu kao damu i obratno i smesice ti se uvek kresovina

Pa ne bas...to je bila k*rva iz sasvim drugog grada...k*rva, koju on posle toga nikad vise nije video.
Ako pricas o onim k*rvama, koje su ti uvek pristupacne, kapiram sta zelis da kazes. ;)

Ali u ovoj situaciji u kojoj je on bio je to bilo smesno do suza. Nezaboravna scena.

Pa ne bas...to je bila k*rva iz sasvim drugog grada...k*rva, koju on posle toga nikad vise nije video.
Ako pricas o onim k*rvama, koje su ti uvek pristupacne, kapiram sta zelis da kazes. ;)

Ali u ovoj situaciji u kojoj je on bio je to bilo smesno do suza. Nezaboravna scena.

tis odlepio.... kakva je razlika od lokalne q i one iz drugog grada ili q za elitu? u sminki, garderobi, manirima, stepenu izraubovanosti alata za rad...ili sta?

q je q... sve to isto ispod koze ma kako se predstavlja, zato ti budi gospodin s njojzi kad je 99 posto klijentele tretira kao krpu pa ce da ti isishe majmuna na ushi....

tis odlepio.... kakva je razlika od lokalne q i one iz drugog grada ili q za elitu? u sminki, garderobi, manirima, stepenu izraubovanosti alata za rad...ili sta?

q je q... sve to isto ispod koze ma kako se predstavlja, zato ti budi gospodin s njojzi kad je 99 posto klijentele tretira kao krpu pa ce da ti isishe majmuna na ushi....

Gledaj, ja sam uvek gospodin bio do sad...i prema zvanicnim i prema nezvanicnik k*rvama. U smislu da nijednu nisam tretirao kao krpu! Bilo da je bilo u Madridu ili Mariboru.

Ali nisam stvarao scene tipa da smo zaljubljeni itd. Mislim, to je vec smesno...jos pred ortacima, koji te cekaju da obavis posao sa nekom tamo ulicarkom. LOL

I smanji malo da "ti si odlepio", "ti si glup" itd.

Gledaj, ja sam uvek gospodin bio do sad...i prema zvanicnim i prema nezvanicnik k*rvama. U smislu da nijednu nisam tretirao kao krpu! Bilo da je bilo u Madridu ili Mariboru.

Ali nisam stvarao scene tipa da smo zaljubljeni itd. Mislim, to je vec smesno...jos pred ortacima, koji te cekaju da obavis posao sa nekom tamo ulicarkom. LOL

I smanji malo da "ti si odlepio", "ti si glup" itd.

:lol:

pa sad zenu koja je fina i dama i sva kulurna obrazovana cenjena i priznata u drustvu i sta sve jos ne znam, ako tretiras na nacin kao je tretira okolina a to znaci ko damu onda je to metiljavo...al ako je tretiras ko onu o kojoj je tema imaces u zivotu mozda jedinu zenu koja ce voleti animalno i seksualno destruktivnou sebi zahvljujuci tome sta si u njoj probudio :lol:

pa sad zenu koja je fina i dama i sva kulurna obrazovana cenjena i priznata u drustvu i sta sve jos ne znam, ako tretiras na nacin kao je tretira okolina a to znaci ko damu onda je to metiljavo...al ako je tretiras ko onu o kojoj je tema imaces u zivotu mozda jedinu zenu koja ce voleti animalno i seksualno destruktivnou sebi zahvljujuci tome sta si u njoj probudio :lol:

To je sasvim druga tema, i nema mnogo veze sa scenom koju sam opisao. :roll:

Ali, ako ti znaci...uvazicemo ovo u mudrosti o zenama ili sta li vec. Mislim... :lol:

Eto tako mene put nanese u sve eminentne ulice prostitucije St.Pauli,Amsterdam...sta cu morala sam bila u muskom drustvu i neman kud.Salim se htela sam i ja da vidim kako to izgleda,,,no skoci nemac ne da.
Stali mi svi u cudu sta mu je....Kaze ne moze ona tamo ona je dama.

Rekoh ja *a jesam ali ne bas toliko!*.

Bili smo naravno celu noc i razgledali usli u striptiz bar.Zanimljivvo za videti naravno njima vise nego meni.Predlozila sam da eto svi skupimo pare i da jedan ode i da proba posto su izjavljivali svasta:).Ma jok nisu hteli...stipse.
:)

Poslednja izmena:
To je sasvim druga tema, i nema mnogo veze sa scenom koju sam opisao. :roll:

Ali, ako ti znaci...uvazicemo ovo u mudrosti o zenama ili sta li vec. Mislim... :lol:

sa zenama kolega nema mudrosti jer su zene uvek za korak ispred nas u tome...jedino u cemu smo ispred njih to je nase znanje kako da im udjemo u podsvest i shvatimo kom tipu pripadaju i gradimo situaciju gde moraju da brane svoju mukom izgradjenu smirenost.... e kad im sve brane popadaju i ostanu emotivno ogoljenje onda sledi trndzanje.... to se zove osvajanje i to je jedini put da muskarac moze osvojiti zenu... u svim ostalim slucajevima si njihova zrtva i po brzini stepena predaje te manje ili vise cene

Sve ti ja to znam...ali eto, mozda nekom ove posluzi. Skoditi nece. :lol:

ove nikom ne moze da posluzi jer su ovde vecinom zene sa dosta losim zivotnim iskustvima koje su naucile da postave gardove... ali u realu kada upoznas zenu na bazi osnovnih preferencijala kao sto su sarm, izgled ili duh, ovaj savet moze da se zaboravi jer je nepotreban... dok ne pocne kurchenje, a sa zenama nikad nisi na sigurnom tlu vec u zivom pesku tako da oprez nikad nije naodmet :lol:

a dal ces bas ti sad bit taj
i dali svesno ili nesvesno
kako neki probude nesto u njoj a ni neznaju kako?

nego sta je sad jel su sve zene prostitutke ? ili samo onek koje se bave tim zanatom?

Back