@Suki 83
Da redovan sex bi trebalo da povoljno utice na prostatu,ali ja kad vezem 3 dana zaredom boli me u preponama.Pa mi treba onda 1-2 dana da se to smiri.Trebao bi da sto vise izbegavas hladnocu,ali ako ti sad manje smeta dobro je.
Pa imam bolove u preponama i ponekad u donjem delu ledja.U stanju mirovanja imam samo nelagodu,ali kad sam fizicki aktivan,kad se seksam 3 dana zaredom npr

,ili kad se prehladim ili sam na hladnom onda se pojaca bol.
@Napaceni
Nemam sluz.A znaci imao si ranije bol u preponama?Kolko dugo ti imas upalu prostate?
Inace bio sam kod mog doktora danas radio sam bris i radio mi je rektalni pregled,rekao mi je da je zadovoljan kako napreduje lecenje,i ja sam zadovoljan jer me ne boli pri rektalnom pregledu a ranije me je bolelo.I rekao mi je da treba jos vremena da se sve to smiri,svi ti upalni procesi koje je bakterija(hlamidija) izazvala.I da izbegavam hladnocu,jer ovo vreme ide protiv mene sada:-)Inace pored koriscenja supoprosta ja pijem lek Konram(nije antibiotik) koji je protiv upalnih procesa,to mi je prepisao doktor taj.U cetvrtak ce biti rezultati brisa,pa vam javljam moje stanje,