Ruski caj je prvi put bio pomenut pre vise od pola godine,ako sam dobro video. Pomenuo ga je Radovan. Da li postoji jos neko na ovom forumu, da je resio probleme vezane za prostatu osim pomenutog Radovana???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruski caj je prvi put bio pomenut pre vise od pola godine,ako sam dobro video. Pomenuo ga je Radovan. Da li postoji jos neko na ovom forumu, da je resio probleme vezane za prostatu osim pomenutog Radovana???
иди код уролога
Pozdrav,vidim da dosta korisnika ima istih ili slicnih problema sa prostatom pa sam odlucio da podijelim svoju dijagnozu sa vama u nadi da ce neko napisati nesto sto bi meni bilo od koristi.
Imam 31 godinu i moja dijagnoza je
HRONIČNA UPALA PROSTATE(Prostatitis chronica)
Moji problemi su poceli 21.11.2011.
U tom periodu jedini problem koji je bio prisutan je blago peckanje prilikom mokrenja,odlucio sam da posjetim urologa.
Receno mi je da imam blagu upalu i da cu to rijesiti uroloskim cajevima.
Od dana kad a sam se javio urologu peckanje je postalo intenzivnije i sve prisutnije nocno mokrenje,to je trajalo punih devet mjeseci.
25.08.2012 odlucio sam da potrazim drugo misljenje odnosno drugog strucnjaka za uroloske probleme.
On mi je dijagnosticirao PROSTATITIS
Od 25.08.2012 pa do danas lijecili su me dva urologa ali bez uspjeha.
Terapije koje sam koristio i koje jos koristim uz stalno rotiranje su:
Bazetham,Tetraciklin,Bactrim,Flosin,Nofocin,Prosterbe,Tamosin,Roxitromycin(Runac),Amoksicilin,Buscopan,Spasmox,Brufen,Niloks,Alphpres,Hemomycin,Ciprocinal,Conprosta,Vesicare,Diklofenak,Bensedin, Omnik,Tamsol,Prostamol,Detrusitol,Nefrovit kapi,Alvovamid,Inkontan,Dutaprost,Pancef,Rapten duo,Finastrid,Orvagil,Doksiciklin
A da napomenem da sam u medjuvremenu radio sledece preglede:Urofloumetrija i Cistometrija sa mokrenjem,Uretrocistografija,Uretrocistoskopija.
Kroz citav ovaj period povremeno sam radio urinokulturu,spermokulturu,spermiogram,bris uretre.
Javio sam se iz razloga zato sto sam izgubio svaku nadu da cu ozdraviti, pored svih ovih terapija i pregleda meni je stanje nepromjenjeno,ne mogu da podnesem vise ovu agoniju,psihicki sam dosta opterecen,ne vidim izlaz.
Nadam se da ce se javiti neko koje uspjeo pobjediti ovu bolest i da ce svoje iskustvo podijeliti sa mnom,hvala.
Prijatelju, razumem da ti nije lako ali... sta mislis o ideji da prvo malo PROCITAS ono STO JE VEC NAPISANO na prethodnih 14 strana o problemima istim ili slicnim tvom (ili ti mozda smatras da tamo nema nista pametno a bas ce sad - kad si ti postavio zahtev da se pojavi neka *neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i resava stvar* i napise, po tvojoj zelji, nesto epohalno)![]()
Ja tebe jos manje razumem. Ako si zaista *sve postove detaljno procitao* zar tamo nema I VISE NEGO DOVOLJNO MATERIJALA da neko sa tvojom vrstom problema osmisli sopstveni plan borbe protiv tegoba sa prostatom koje ima. I, onda da ga primenjuje?. Na osnovu tvog prvog posta meni delujes kao dovoljno razumna i inteligentna osoba da bi to mogao da ucinis.Sve sam postove detaljno procitao,daleko od toga da nema nista pametno,zaista ne vidim razlog za ovakav tekst,previse agresivan i negativan.
Sa ovakvim nastupim neces postici nikakav efekat,ja tebe ne razumijem,bilo bi ti pametnije da nisi nista napisao i naravno da neocekujem nesto epohalno.
Ja tebe jos manje razumem. Ako si zaista *sve postove detaljno procitao* zar tamo nema I VISE NEGO DOVOLJNO MATERIJALA da neko sa tvojom vrstom problema osmisli sopstveni plan borbe protiv tegoba sa prostatom koje ima. I, onda da ga primenjuje?. Na osnovu tvog prvog posta meni delujes kao dovoljno razumna i inteligentna osoba da bi to mogao da ucinis.
Takodje i tvoj zahtev- *Nadam se da ce se javiti neko koje uspjeo pobjediti ovu bolest i da ce svoje iskustvo podijeliti* je takodje ispunjen . Bilo je vise takvih *ispovesti*... Ako niko drugi bar je cuveni Radovan sa svojim *ruskim cajem* vise puta rekao da je *on taj* koji iznosi svoj prakticni slucaj a bilo je i drugih...
I koga onda dalje cekati kad su se toliki ljudi vec na ovoj temi gooodinama izjasnjavali kroz stotine postova? I o antibioticima i o suplementima i o cajevima i o kojekakvim jos *strategijama*. Koga jos cekati? Zdravstveni problem je tu, ti kao njegova *zrtva* si tu , imas stotine saveta tvojih sapatnika (koje si procitao) pa onda nema druge - OSMISLI PLAN , KRENI U *BORBU* I POBEDI BOLEST.Cemu oklevati?
p.s. I ako ti je lakse, da moj nastup je *agresivan i negativan* ali ti uprkos njemu ti ZGAZI TU BOLEST I IZADJI IZ NJE. Neces valjda celi zivot da se kljukas Bensedinom
Naravno da nije ironicno i sarkasticno. Kao sto i u prethodnom postu nije bilo maligne negativnosti i agresije. Hteo sam samo da te navedem da se trgnes iz letargije i osecaja nemoci (u koje si mozda zapao zbog visegodisnjeg pacenja) i da MAKAR I LJUTNJOM shvatis da nisi nemocan. Ali, TI SAM MORAS DA VODIS TU BORBU . Od jadanja i od tudjeg *razumevanja i podrske* bolest nece proci. Nego, nasuprot tvom imenu nemoj da se bojis nego budi samuraj i pobedi tu azdaju. Ako dosadasnji nacini lecenja (konvencionalni) nisu doneli zadovoljavajuce rezultate *stani malo na loptu* probaj da sagledas situaciju na neki drugi nacin. Procitao si ovo ovde, ako mozes nadji jos neku KVALITETNU literaturu o tvom problemu ( NEMOJ SE OSLANJATI SAMO NA INTERNET) iscitaj, razmisli, napravi plan akcije i DELAJ. Nije valjda prostatitis bas nesavladiv.Intuicija mi govori da u ovom tekstu nije prisutna ironija i sarkazam,tako da ti se samo mogu zahvaliti na podrsci i djelimicnom razumjevanju.
Poenta je u tome što je nespecifični prostatitis (osnovno obolenje) ustvari autoimunog karaktera, i tu antibiotici NE POMAŽU. .
Drugim recima antibiotici ne pomazu ali zato pomaze tvoj caj koji valjas po forumu..Napravio si lepu podlogu sa ovim tvojim postom kao nedorecen,navodno nista mu ne pomaze ALI......I sad ocekujes da te pita kako si ti prebrodio i izlecio prostatitis a ti kao i uvek u velikom stilu kazes "Sinak,antibiotici nikako ne mogu pomoci,ja sam izlecio sa Ruskim Cajem"..Pa mu posaljes privatnu poruku odakle moze naruciti taj isti caj,a taj saj odakle se narucuje je u stvari tvoj licni..I dolazimo do toga da ti na ovaj nacin delujes na raznim forumima i nalazis "zrtve" koje su u nevolji i zaradjujes na njima..A u stvari to je neka obicna travuljina koju sam beres i susis i miksas..To je tvoj stil,razradjena taktika sa kojom delas..Ti imas hronican poremecaj da si nadrilekar,sindrom "Dr.Dabic"...Procitana si knjiga davno na ovim stranama i raznim temama..
Ja i danas kupujem ruski čaj, redovno ga pijem i ne liči mi na "travuljinu". .
Ma ostavi se blejanja sinak, daj reci konkretno ljudima kod kog specjaliste da se jave i koje antibiotike da koriste? Pa kad dolaziš na ovaj podforum, reci nešto korisno brate, da ne tupiš tastaturu bez razloga.