baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
meni stalno pričaju kako bi me ženili da ja oću...jel se to računa
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?od tebe i nisam ocekivo da nesto razumijes))

razumeo sam, nego si ti promašio...
...šta lupaš...kakva odgovornost prema sebi...

Прича ми друг пре неки дан како му се десило да га запроси девојка коју зна из виђења.
Добро, није баш из виђења... Разговарали су неколико пута, једном изашли, а могло би се рећи и да припадају истом друштву... Или, боље, да имају заједничке пријатеље...
И ја га упитах како је схватио ту просидбу и шта планира да ради, а он ми рече да би прихватио да је био сигуран да је озбиљна...
Да ли вам се десило некад нешто слично?
И шта бисте урадили?
Desava mi se stalno da me prose muskarci, ali ne mogu da se spetljam sa svakim za ceo zivot, a posebno, ako se nije razveo, kao sto me je danas jedan tip spopao, a ima troje dece, a ja sam otisla da kupim bonbone.
tako se zovu delfincici na struju danas ?
Bas je smesno, a mozes li da mi prevedes to?
Прича ми друг пре неки дан како му се десило да га запроси девојка коју зна из виђења.
Добро, није баш из виђења... Разговарали су неколико пута, једном изашли, а могло би се рећи и да припадају истом друштву... Или, боље, да имају заједничке пријатеље...
И ја га упитах како је схватио ту просидбу и шта планира да ради, а он ми рече да би прихватио да је био сигуран да је озбиљна...
И шта бисте урадили?

И шта бисте урадили?
))))Прича ми друг пре неки дан како му се десило да га запроси девојка коју зна из виђења.
И шта бисте урадили?

Биће боље...
Видећеш...
Смањи мало посету кафанама, а више посећуј музеје и све ће доћи на своје место...![]()

Nije,Да ли вам се десило некад нешто слично?
И шта бисте урадили?