Просидба...

Postoje trenuci u zivotu kada su ljudi ocajni pa im se parola “zavolecu te sutra ili malo sutra “cini prihvatljiva..
mada..takve interesne prosidbe i brakovi..mogu da opstanu..cist racun duga ljubav..

ja se zaljubljujem odmah... ili nikad...
ali tako nešto ne bih uradila... i mislim da je pogrešna...
i ne mislim da se takvestvari rade iz zaljubljenosti, osećaja, intuicije... nego da je to propraćeno određenim životnim okolnostima u kojima su ljudi izgubljeni, ne znaju šta će sa sobom i neki radikalan potez vide kao izlaz iz svega.... a to često baš i nije tako...

ja se zaljubljujem odmah... ili nikad...
ali tako nešto ne bih uradila... i mislim da je pogrešna...
i ne mislim da se takvestvari rade iz zaljubljenosti, osećaja, intuicije... nego da je to propraćeno određenim životnim okolnostima u kojima su ljudi izgubljeni, ne znaju šta će sa sobom i neki radikalan potez vide kao izlaz iz svega.... a to često baš i nije tako...
Aaa, dobro je, znaci nisam jedina... :D

Прича ми друг пре неки дан како му се десило да га запроси девојка коју зна из виђења.
Добро, није баш из виђења... Разговарали су неколико пута, једном изашли, а могло би се рећи и да припадају истом друштву... Или, боље, да имају заједничке пријатеље...
И ја га упитах како је схватио ту просидбу и шта планира да ради, а он ми рече да би прихватио да је био сигуран да је озбиљна...
Да ли вам се десило некад нешто слично?
И шта бисте урадили?
Потез очајне жене.

Aaa, dobro je, znaci nisam jedina... :D
pa, ovaj, od prvog vagona hoću da ti kažem, al' ne znam kako... ne mislim ja da je to skroz normalno, ni dobro... :D bar u mom slučaju...
ja sve kao mislim da imam osećaj za filing...
ali sam skoro razmislila o tome i na drugi nacin...
da sam skoro uvek u biti zatvorena, nezainteresovana, distancirana; izuzetno teško mi se neko svidi... ali kad me pukne, spasavaj se ko može...
kao neka reka, koja ima branu... a onda brana popusti i napravi elementarnu nepogodu... da se tako pesnički izrazim:)

a kako se prezivash - pitao me... kad sam odgovorila rekao je "eto, udash se za mene i ne morash da menjash prezime"... bilo je smeshno...:) posle pola godine kad smo se smuvali, a zatim i zavrshili u braku, vec nije bilo smeshno...:neutral:

Back