Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
hard, ku.rvo jedna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

opa
javni flert, sa seksualnom konotacijom
a, tako romanticna tema....
nadam se da se stidis i da su ti se brkici oklembesili od silnog srama i kajanja

On nema brkove a nema ni srama ni kajanja...
Hard..![]()

Aaa, dobro je, znaci nisam jedina...ja se zaljubljujem odmah... ili nikad...
ali tako nešto ne bih uradila... i mislim da je pogrešna...
i ne mislim da se takvestvari rade iz zaljubljenosti, osećaja, intuicije... nego da je to propraćeno određenim životnim okolnostima u kojima su ljudi izgubljeni, ne znaju šta će sa sobom i neki radikalan potez vide kao izlaz iz svega.... a to često baš i nije tako...
Ja bi mu rekla da sam udata...
A desilo mi se da me "prosi" potpuni neznanac, na moru...Imala sam 17 godina. On kao nesto ozbiljno prica a ja ga ispljuvala strasno...Ono kao "ti ces mene da zafrkavas". A bio je uporan do kraja letovanja, bez obzira sto sam bila grozna prema njemu...

Потез очајне жене.Прича ми друг пре неки дан како му се десило да га запроси девојка коју зна из виђења.
Добро, није баш из виђења... Разговарали су неколико пута, једном изашли, а могло би се рећи и да припадају истом друштву... Или, боље, да имају заједничке пријатеље...
И ја га упитах како је схватио ту просидбу и шта планира да ради, а он ми рече да би прихватио да је био сигуран да је озбиљна...
Да ли вам се десило некад нешто слично?
И шта бисте урадили?
pa, ovaj, od prvog vagona hoću da ti kažem, al' ne znam kako... ne mislim ja da je to skroz normalno, ni dobro...Aaa, dobro je, znaci nisam jedina...![]()

posle pola godine kad smo se smuvali, a zatim i zavrshili u braku, vec nije bilo smeshno...
Takođe ne.nije mi se desilo..daleko bilo![]()
oce li neko da se uda za mene?