Prosecne ribe...

• Začetnik teme Začetnik teme Totalni Opoziv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to da li je skromno ili ne je relevantno
.
mislis...relativno?

edit:

ne znam...ali kad nekad gledam skupstinu i sranja,tacno izvalim kada oni polupismeni poslanici upotrebe rec kojoj ne znaju znacenje,s' tim sto nekad uspeju da je uglave u smisleni kontekst,kao sto me smarao jedan indijanac da sam sujetan,i ja ga pitam ..dobro..reci mi sta je sujeta,pa ..kao..to ti je ono kad ti crna macka predje put,a ti se vratis,care...to je sujeverje,a ne sujeta..

edit2:

istine radi...i ja sam nepismen,tj. mozda sam polupismen,ali bar znam sta i o cemu pricam..

ono sto sam hteo to sam i rekao
istina je da sam trebao prostije
ali da sam stavio relativno onda bi to odudaralo od moje zamisli objasnjenja
evo tebi jedne korisne adrese koju sam iskopao radi tebe
http://www.vokabular.org/?lang=sr&search=relevantan&Submit=%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B8

lose si je iskopirao 8) + si obojio u plavo da bi izgledalo kao pravi link :lol:

evo pravog linka

http://www.vokabular.org/?lang=sr&search=relevantan&Submit=

ali whatever,cvile mi jaja bas da se objasnjavam s' tobom...

:lol: to se nekoliko puta i meni desilo sa jednom istom osobom,prvo mi je jednom iz cista mira rekla da sam snob,ja kao kako to mislis a ona ce meni pa izgledas tako nekako nepristupacno :? ja reko kakve veze to ima sa snobizmom :?
a drugi put je bila u pitanju prepotentnost - jednom smo je drugarica i ja cekale ko debili i naravno bile nadrkane posle i ona ce nama kako ste danas prepotentne :lol:
sto volim kad neko sav pun sebe pogresno koristi reci :lol: mislim nevezano za ovo,mada je i meni logicnije da tamo bude relativno a ne relevantno,al nisam pratila celu diskusiju tako da ono...nemam pojma o cemu se radi.

"to da li je skromno ili ne, je relevantno" u ovom kontekstu- prava rech je relativno.

Relevantno znači nešto što je važno, bitno, istaknuto, merodavno, potrebna informacija za neki dalji sud itd... Npr. "To sto ti mislis o sebi nije relevantno."

Tema: Ne znam, umesto sto kukas, idi zaradi kesh, pa ce sve biti ok.

@leks@: Onda je trebalo da napises: "to da li je skromno ili ne je irelevantno", znaci, nije od znacaja... Pretpostavljam da si to hteo da kazes... A ispod si stavio da nije merodavno, pa si kontrirao sam sebi.

Baso: Jbg, sta da ti kazem-promeni pol onda.

zato shto nekim ljudima ne moze da se objasni da postoje termini i fraze koje nisu srpskog porekla ali se podjednako upotrebljavaju u srpskom jeziku
za sinonime nisu ni chuli
a ako josh i ne znaju da naprave razliku a pokushaju da objasne onda se desi ovakva situacija
JA SE JAVNO IZVINJAVAM AUTORU TEME NA OVOME
vishe ne odgovaram na postove vezane za malopredjasnje nebuloze

cek,samo da te pitam, jesi li ti mislio relativno ili relevantno....:lol:
vis da se baso ne uzbudjuje,verovatno je i sam odustao od svoje teme:)

Back