Prosecne ribe...

• Začetnik teme Začetnik teme Totalni Opoziv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znachi ne mogu daq verujem koji retard,pazi ti sta on pise,a ozbiljan je :?
master covek provocira svesno jer se svi primaju i repliciraju mu.
i potrebna mu je publika...
kada bi ljudi poceli da ga ignorisu smorio bi se sam sa sobom i ili bi s primirio ili bi otisao...
nemoj da se nerviras i da mu posvecujes paznju,nije cak ni vredan citanja... :)

Bilo bo dobro da su extra ribe, kako ti kazes "po meni".... :lol:

Ipak po mom misljenju (znaci ne po meni) tesko je cak i dobrom frajerima da setaju dobre ribe iz mnogo razloga... Izmedju ustalog tu je i materialno stanje....

samo jos jedna stvar...znaci,po tvom misljenju:-D,svaka riba koja izgleda extra,trazi samo frajere koji imaju para:confused:....ne slazem se bas sa tim...evo i jednog primera:p
imam drugaricu za koju svi kazu da je prelepa(mnogi su joj rekli da lici na Eminu Jahovic a opste je poznato da muskarci balave na nju:lol:)koja je vec 2 godine u vezi sa deckom koji izgleda skroz obicno(nije fensi:idea:) i ona se ni ne seca kad je poslednji put izveo negde....ali eto,lepo im je zajedno...sto znaci da svuda ima izuzetaka;)

Ma covece, ubedi ih da imas lovu
Uopste ne mroas da imas kintu da bi trpao te fufice
Razmeni 100 eura u dinare, plati 2-3 ture, pozajmi auto od prijatelja...natrpaj i pali kuci

koliko ti imas godina kad ti ovako nesto pada na pamet:roll:? 15?
:lol::lol::lol:...a kad vec nema para gde da nadje tih 100 eura,majke ti:confused:
nesto ne verujem da ce mu iko te pare pozajmiti;)

Sada sma ukapirao
Zeleo si da pokazes kako imas emocije, ne bi li pobedio u izboru za najforumasa
A kako pobediti?!
Pokazati upishuljama kako tebe nije sramota da places :):)
No, kako ti se zove sestra, mzoda je "poznajem" ;)

Ja se uvek divim ljudima koji se uvlace forumasicama zarad malo ckepi... :) Ja to ne umem... Ali zato ih ja karam u mozak! :twisted:

Kupi motor, ne razumeju se u godista, samo nek bude veliki i besan.
Woah, on je rekao.

Ima logike... ;)

samo jos jedna stvar...znaci,po tvom misljenju:-D,svaka riba koja izgleda extra,trazi samo frajere koji imaju para:confused:....ne slazem se bas sa tim...evo i jednog primera:p
imam drugaricu za koju svi kazu da je prelepa(mnogi su joj rekli da lici na Eminu Jahovic a opste je poznato da muskarci balave na nju:lol:)koja je vec 2 godine u vezi sa deckom koji izgleda skroz obicno(nije fensi:idea:) i ona se ni ne seca kad je poslednji put izveo negde....ali eto,lepo im je zajedno...sto znaci da svuda ima izuzetaka;)

Sudeci po "pricama" forumasica kako ni jedna ne gleda kesh, i nije im problem da same prilaze, te kako gledaju neke kvalitete kod tipova, ja bih bio okupiran svako vece kada bih izasao... :lol:

Back