T
Totalni Opoziv
Gost
ma ne brini ti za dobre frajere, ima ko o njima da brine. :-D
brini ti za sebe.
A sto bih brinuo za tipove uopste...
Preferiram zene! 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne brini ti za dobre frajere, ima ko o njima da brine. :-D
brini ti za sebe.
master covek provocira svesno jer se svi primaju i repliciraju mu.znachi ne mogu daq verujem koji retard,pazi ti sta on pise,a ozbiljan je :?

p.s. i izraz "torbati"zvuci jako primitivno...

Sto smo mi tipovi bez kesha osudjeni da stalno torbamo samo prosecne ribe...?
:?

Bilo bo dobro da su extra ribe, kako ti kazes "po meni"....
Ipak po mom misljenju (znaci ne po meni) tesko je cak i dobrom frajerima da setaju dobre ribe iz mnogo razloga... Izmedju ustalog tu je i materialno stanje....

)koja je vec 2 godine u vezi sa deckom koji izgleda skroz obicno(nije fensi
) i ona se ni ne seca kad je poslednji put izveo negde....ali eto,lepo im je zajedno...sto znaci da svuda ima izuzetakaMa covece, ubedi ih da imas lovu
Uopste ne mroas da imas kintu da bi trpao te fufice
Razmeni 100 eura u dinare, plati 2-3 ture, pozajmi auto od prijatelja...natrpaj i pali kuci

...a kad vec nema para gde da nadje tih 100 eura,majke tiPa izgleda.... Ma porastao standard dobrim ribama! Sve hoce nova kola, ne vredi ovo sto je ispod 2000. godista...![]()

Ja sam prosecna riba bez para, a setam dobre frajere.
Kako?
Lako!

Ma covece, ubedi ih da imas lovu
Uopste ne mroas da imas kintu da bi trpao te fufice
Razmeni 100 eura u dinare, plati 2-3 ture, pozajmi auto od prijatelja...natrpaj i pali kuci

Sada sma ukapirao
Zeleo si da pokazes kako imas emocije, ne bi li pobedio u izboru za najforumasa
A kako pobediti?!
Pokazati upishuljama kako tebe nije sramota da places
No, kako ti se zove sestra, mzoda je "poznajem"![]()
Ja to ne umem... Ali zato ih ja karam u mozak! Ja sam prosecna riba bez para, a setam dobre frajere.
Kako?
Lako!
Ja to ne poricem. Ali obvrnuto ne ide.Kupi motor, ne razumeju se u godista, samo nek bude veliki i besan.
Woah, on je rekao.
samo jos jedna stvar...znaci,po tvom misljenju:-D,svaka riba koja izgleda extra,trazi samo frajere koji imaju para....ne slazem se bas sa tim...evo i jednog primera
imam drugaricu za koju svi kazu da je prelepa(mnogi su joj rekli da lici na Eminu Jahovic a opste je poznato da muskarci balave na nju)koja je vec 2 godine u vezi sa deckom koji izgleda skroz obicno(nije fensi
) i ona se ni ne seca kad je poslednji put izveo negde....ali eto,lepo im je zajedno...sto znaci da svuda ima izuzetaka
![]()

A koji su tvoji kvaliteti?Sudeci po "pricama" forumasica kako ni jedna ne gleda kesh, i nije im problem da same prilaze, te kako gledaju neke kvalitete kod tipova, ja bih bio okupiran svako vece kada bih izasao...![]()
Sudeci po "pricama" forumasica kako ni jedna ne gleda kesh, i nije im problem da same prilaze, te kako gledaju neke kvalitete kod tipova, ja bih bio okupiran svako vece kada bih izasao...![]()
Ali zato ih ja karam u mozak!![]()
to ti mislis da ih karas u mozak 

Pa hoce nekad dobri tipovi da opale nekog krsha,Ja to ne poricem. Ali obvrnuto ne ide.
A koji su tvoji kvaliteti?
baso,ocigledno nije kes ono sto ti fali....