Prosecne ribe...

• Začetnik teme Začetnik teme Totalni Opoziv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ae baso daj adresu kupicu ti nalepnice bmw-a kad vec neces da se otvoris za pravi znak :D

Alpina, rekoh alpina... Ako jadjes negde Alpinin znak kupi, refundiracu ti ;)

znala sam da ces to napisati zato sto znam tvoj smisao za humor,tako da je sala shvacena...
ali odgovr nisam dobila....:)

Aj nek ti bude,...:razz:

Pa zna se sta su prosecne ribe. Mozemo ih opisivati ovakve ili onakve, ali zajednicko im je - ne izgledaju nesto dobro ali si sa njima jer (recimo renutno) ne mozes biti sa onim dobrima.. :lol:

Sad' kao nisi shvatio, forumaši-ce dragi-e, što ovaj Bašo zna da se pravi lud... :)
E' da si bio fin sad' bih ti poslao pravog bmw-a...Ovako jbg. :lol:

Evo rešenja. Idi u neku zemlju gde vlada žešća beda. Filipini i sl.
Pa udri po najkvalitetnijima... Za male pare...ili... počni da se krećeš
po mestima gde su relativno normalni ljudi... :)

Ne spominjite mi bre auto... :( Ceka me poziv kod sudije za prekrsaje.... :cry:

ok,znaci prosek odredjuje iskljucivo izgled...a jesi li ti ispod ili izdnad proseka baso?

Pa kod devojke je ipak izgled na prvom mestu, aj da se ne lazemo! :lol: Naravno da ako je dosadan i paglu to nista ne vredi ali.... Moze riba biti super zanimljiva i pametna duhovita i sve ostalo ali ako je fizicki krsh - niko je nece pogledati, a kamo li...

Mozda ti mislis drugacije?

A za šta ako sme da se zna? Imam ja par 'fora', čak sam mislio da izdam preko
'prosvete' knjigu: 'Kako da izbegneš odgovornost za činjenje manjih i ne tako malih prekršaja.'
Ali me izdao izdavač. Ne, ozbiljno, šta je u pitanju?

Jesi gledao "nacionalna klasa"? Druze Caaabooor, druze Caboooor... Tako nekako. :lol:Mislim zabole me.

Nije ti losa ta knjiga, sreca pa sam je konsultovao sa advokatom, pa znam kako da se postavim....

ne vrdaj nego odgovori na pitanje.
prosek izad ispod :D

Tu procenu cu ostaviti mojim dragim forumasicama... 8) Bilo bi neozbiljno da sam sebe kategorisem ;)

A ja sam mislio na nešto kao zaustave te sa 1,2 prom. alkohola, za šta ide dozvola 6 meseci i sl.
Ništa sačekaj prvo izdanje, verovatno će biti Samizdat. Pa nisam ja gori od Vidojkovića... :)

Uh pa to vredi zlata!!!! Mislim kako izvrdati kada naduvas....

A meni ovo ne vredi... Ostaje mi jedini izlaz sto se na mom autu ne vidi skoro nista od "kontakta" pa se pravim lud... :lol:

Back