daj bre baso,samo kukas bre..ebo te taj prosek..sta ti je to riba ispod proseka??
U pravu je, definisi ribu ispod proseka?
Da li je glupa, ili je i ona bez kesha, ili lose izgleda, ili sta, vec?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj bre baso,samo kukas bre..ebo te taj prosek..sta ti je to riba ispod proseka??
Pa recimo ti! Hahahahaha!!!!Salim se!
Znači: tebiZnaci:
Kesh=Dobar tip po tvom misljenju?
ko gubi ima pravo da se ljutiMojne da me nerviras!
Alekseju je riba iznad proseka=glupa riba...
znala sam da ces to da napises...
Znači: tebine znači ništa u forumaškoj komunikaciji?
ko gubi ima pravo da se ljuti
a da istina boli...pa...boli![]()
EhGarant? To uopste nije moj stil, da vredjam na taj nacin, napisao sam samo zato sto mislim da ces ti shvatiti salu.
Sad' kao nisi shvatio, forumaši-ce dragi-e, što ovaj Bašo zna da se pravi lud...Pa nisam to ja napisao nego ti.![]()
ae baso daj adresu kupicu ti nalepnice bmw-a kad vec neces da se otvoris za pravi znak![]()
znala sam da ces to napisati zato sto znam tvoj smisao za humor,tako da je sala shvacena...
ali odgovr nisam dobila....![]()
Sad' kao nisi shvatio, forumaši-ce dragi-e, što ovaj Bašo zna da se pravi lud...
E' da si bio fin sad' bih ti poslao pravog bmw-a...Ovako jbg.
Evo rešenja. Idi u neku zemlju gde vlada žešća beda. Filipini i sl.
Pa udri po najkvalitetnijima... Za male pare...ili... počni da se krećeš
po mestima gde su relativno normalni ljudi...![]()
ok,znaci prosek odredjuje iskljucivo izgled...a jesi li ti ispod ili izdnad proseka baso?
A za šta ako sme da se zna? Imam ja par 'fora', čak sam mislio da izdam prekoNe spominjite mi bre auto...Ceka me poziv kod sudije za prekrsaje....
![]()
A za šta ako sme da se zna? Imam ja par 'fora', čak sam mislio da izdam preko
'prosvete' knjigu: 'Kako da izbegneš odgovornost za činjenje manjih i ne tako malih prekršaja.'
Ali me izdao izdavač. Ne, ozbiljno, šta je u pitanju?
ne vrdaj nego odgovori na pitanje.
prosek izad ispod![]()
Ne bi ni došlo do sudije za p. da si..Nije ti losa ta knjiga, sreca pa sam je konsultovao sa advokatom, pa znam kako da se postavim...
Sto smo mi tipovi bez kesha osudjeni da stalno torbamo samo prosecne ribe...?
:?
A ja sam mislio na nešto kao zaustave te sa 1,2 prom. alkohola, za šta ide dozvola 6 meseci i sl.
Ništa sačekaj prvo izdanje, verovatno će biti Samizdat. Pa nisam ja gori od Vidojkovića...![]()
Просечни се злопате дрндајући лопате.![]()