- Poruka
- 7.955
Kakvo sad *******, bezi sa tog sunca.Evo ja coveka da pohvalim a on njanjanja yebo sam ti zensku ispeglanu. E tu je problem, ne zene, nego ti bro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo sad *******, bezi sa tog sunca.Evo ja coveka da pohvalim a on njanjanja yebo sam ti zensku ispeglanu. E tu je problem, ne zene, nego ti bro.
Nešto ne primetihOvo je jedno od toksicnijih mesta na internetu.
Yebo diro pricao pogledao reko dobar dan, sta god da si utripovao.Kakvo sad *******, bezi sa tog sunca.
Pa kako bi, ko uopste zna ko si tiNešto ne primetih
Pa me to štiti od zla? Anonimusi su ok ondaPa kako bi, ko uopste zna ko si ti
Nista ja istripovao nisam, ti si dirnut necim uskocio da me "hvalis".Yebo diro pricao pogledao reko dobar dan, sta god da si utripovao.
Manje vise da. Pomislice da si Esad, Joda itd pa niko nece ni da investira u svadjuPa me to štiti od zla? Anonimusi su ok onda
Pa da, mislio sam da si pametniji od togaNista ja istripovao nisam, ti si dirnut necim uskocio da me "hvalis".
SF likoviManje vise da. Pomislice da si Esad, Joda itd pa niko nece ni da investira u svadju
Aha, pa kazi koga mogu da kritikijem za peglanje, a koga jok. Ko ti podilazi, a ko ne, ne mogu sve da ispratimPa da, mislio sam da si pametniji od toga
Pišem iz svog ugla. Ako sam bliska sa nekim, da lajkovaću joj/mu fotke, naravno. Nečije ću da preskočim, a ni ne pregledam sve teme i sve stranice.
Daj primer nekog šlihtanja.
Da li tebi smeta da ti neko određeni lajkuje fotke?
Ama nategni koga hoces. Nisi skapirao, nema veze.Aha, pa kazi koga mogu da kritikijem za peglanje, a koga jok. Ko ti podilazi, a ko ne, ne mogu sve da ispratim
Јесте ако само мање једеш и ако тренираш у кућној варијанти или имаш више физичке активности, то је скроз бесплатно.Pa? Ni proces mršavljenja i oblikovanja tela nije besplatan, ni vremenski ni novčano.
Половина жена и има целулит. Мушкарци већином прихватају женски целулит док жене уопште не прихватају крезубост, и ко је ту сад захтевнији? То у је у истом рангу, обе стране имају физичке несавршености које нису лепе за видети, тако да жена са целулитом нема права да лоше коментарише неког крезубог мушкарца.Šta bi ti sad, da žene oberučke prihvataju vašu krezubost, a zauzvrat vi nas celulit? Ne može, nije srazmerno. Najiskrenije mislim da ako ti fali neki zub u estetskoj zoni (do 6-ica, recimo), moraš da podigneš i kredit ako treba da uradiš most/implant. Nije to samo zbog žena, zbog celog društva je. A i ono, zbog žvakanja.
jel muskarci imaju celulit?Јесте ако само мање једеш и ако тренираш у кућној варијанти или имаш више физичке активности, то је скроз бесплатно.
Половина жена и има целулит. Мушкарци већином прихватају женски целулит док жене уопште не прихватају крезубост, и ко је ту сад захтевнији? То у је у истом рангу, обе стране имају физичке несавршености које нису лепе за видети, тако да жена са целулитом нема права да лоше коментарише неког крезубог мушкарца.
Половина жена и има целулит. Мушкарци већином прихватају женски целулит док жене уопште не прихватају крезубост, и ко је ту сад захтевнији? То у је у истом рангу, обе стране имају физичке несавршености које нису лепе за видети, тако да жена са целулитом нема права да лоше коментарише неког крезубог мушкарца.
Ruzno za vidjeti, celulit.![]()
Не знам. Ја немам ни сало а камоли целулит.jel muskarci imaju celulit?
И већини људи с годинама зуби пропадају, и то је нормална појава. Обе ствари су физичке несавршености.Celulit nije ekvivalent nemanju zuba, jer je celulit normalna pojava koju ima preko 90% žena, i sekundarna je polna karakteristika.
Ali muškarci koji su imali devojku to znaju.