Просечне а захтевне жене

ННПКИ

Ističe se
Poruka
2.004
Сигурно се сваки мушкарац бар једном сусрео са овим.
Вероватно сте бар једном чили неку жену која изгледа просечно како коментарише мушкарца нешто попут "Ма, види није нешто сладак", "Шта је добар, види како му је танак новчаник", "не би га, нема добар ауто."
Зашто неке жене мисле да мушкарац мора да изгледа врхунски, има новца, а оне са телефоном у руци дочекују пријатељице.
Као да самим тим што су жене од њих је доста, и све се подразумева.

Вероватно сте бар једном чили неку жену која изгледа просечно како коментарише мушкарца нешто попут "Ма, види није нешто сладак", "Шта је добар, види како му је танак новчаник", "не би га, нема добар ауто."
Зашто неке жене мисле да мушкарац мора да изгледа врхунски, има новца, а оне са телефоном у руци дочекују пријатељице.
ili da riba sa malim sisama komentarise kako je tipu mali IQrac.... odakle im pravo....

Pa gluposti. Svako bira ono što mu se sviđa, što ga privlači. Neću se
hebati sa svima zato što imam celulit na doopetu.

Jel dovoljno konkretno @Paula ? Jel može meni jedan lajk? :malav:

može 😊

inače, ima puno primera da neki veoma lepi muškarci su u vezama sa ženama prosečnog izgleda.

imam i objašnjenje. jednostavno nisu iskomplexirani i ne treba im žena za pokazivanje. odgovara im.

Па, да, а кажу саме за себе да су чудна бића, јер су пробушене одоле на горе... :fdlan:

Мислим стварно...:kafa:

može 😊

inače, ima puno primera da neki veoma lepi muškarci su u vezama sa ženama prosečnog izgleda.

imam i objašnjenje. jednostavno nisu iskomplexirani i ne treba im žena za pokazivanje. odgovara im.

Ма треба бринути о лепотицама, то залута ко овца...нека мени жена испод просека, ако и залута, вратиће је неко...:kafa:

Back