Prosecna zena ovog podneblja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Sta sve nece pokusati muskarcima da proture falicne i nesposobne i nama pravim muskarcima nedorasle zene.Elem upoznao sam jednu devojku sasvim sulcajno dok sam trebovao neke potrepstine za ustanovu.Nase telefonsko poznanstvo je napredovalo jer mi se uvek ista javljala kad bih kontaktirao tu firmu .I tako posle celogodsinjeg naseg poslovanja pozove ona mene i pita da li sam slobodan da se vidimo tokom vikenda jer dolazi u NS pa eto zeli da se upoznamo....Ok rekoh nema problema dam joj adresu gde cemo da se nadjemo ona mi u razgovoru preko fona rece da je prosecna i da ne ocekujem neku manekenku.Sta mu to dodje prosek zapitah je onako otvoreno a ona odgovori da je to njena realna ocena i da slike koje mi je prethodno slala poticu iz nekog ranijeg perioda .Poznavajuci zensku sujetu i muljazu odmah mi bi sumnjivo da je u pitanju neki gabor koji je u foto shopu sredjivao profil .Naravno bio sam u pravu moja sumnja je bila na mestu .Ta devojka je gabor zesci nafasadirana onako u faci i nije losa ali sve je to daleko od onih slika i njene prave i prirodne lepote o kojoj je trabunjala.:think:Da bih prekinuo tu agoniju sasuo sam joj u facu da cenim njen optimizam i marketinski nastup sa onim slikama koje je slala ali da kod ovakvog dase u tom live izdanju ona jednostavno nema prolaz ni u romingu.

čekaj bre..ali zašto je naslov "prosečna žena ovog podneblja"?
šta sad, zbog nekog iskompleksiranog gabora hoćeš da kažeš da su srpkinje uglavnom ružne?:(
ili da su prevarantkinje?:zper:
ili oba?:think:

ture bure valja bure ture gura
ko drugome jamu kopa a covek na coveka

- - - - - - - - - -

Hocu reci da bespotrebno lazu i zloupotrebljavaju savremenu tehniku.Laz se razotkrije kad tad i cemu onda sve ono pre toga .Dakle zivela je u nekoj iluziji da je ono sto nije.Cemu to kad je javni nastup demantovao ono virtuelno.

trebala je da ti kaze ja sam ruzna i glupa izlgedan ko da me posro blu vejl aj se vidimo lol

Hocu reci da bespotrebno lazu i zloupotrebljavaju savremenu tehniku.Laz se razotkrije kad tad i cemu onda sve ono pre toga .Dakle zivela je u nekoj iluziji da je ono sto nije.Cemu to kad je javni nastup demantovao ono virtuelno.

sugiman, ma pusti te lažnjake i fejk fejsbuk sličice, nego kako ti izgledaš?..aj se opiši:zper:.ono, crna kosa, plave oči, masa i definicija..ili?
mislim, nije da sam nešto lično zainteresovana, bože sačuvaj, gde bi baba...nego..yebiga, kontam tako...riba ti se unapred pravdala kako baš i nije neka lepotica i manekenka, što znači da je pred sobom imala fotografije(tvoje jel) natprosečno izgledajućeg tipa?!:D

Misici i definicija 70 kg a visna 182 crna kosa oci crne.Ma lep sam ko upisan.

ko devojcica :sad2:

andrej, ti li si? :eek:

andr-1.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back