- Poruka
- 132.182
u neku ruku praznom kovertom pokazuju i koliko postuju mladence..
prazna koverta nije simbol nemanja..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што младенци сада искључиво траже коверте.a sto onda ti dolaze na svadbu?
ruzno je.
neka onda kupe set lepih casa za 2.000 dinara.
ali im je gloopo da to daju, zele da deluju kao da su neko i nesto
meni je to bas bas ruznan gest.
nemas pare, nije problem, kupi nesto od srca da im ostane kao uspomena od tebe.
ja bas suprotno mislim.поента је да се виде драги људи које ретко виђамо, да се деца из фамилије упознају јер се не срећу, не знам шта је у томе лоше...
Ма, то је посебна прича.u neku ruku praznom kovertom pokazuju i koliko postuju mladence..
i sad dolazimo do kljuca svegaЗато што младенци сада искључиво траже коверте.
То не значи да си у праву.ja bas suprotno mislim.
prilike da se takve ljudi vide imas svaki dan, svaki vikend.. ne moras da ih vidis, mozes da ih okrenes telefonom..cujes kako su.
ako te ne zanima da ih posetis ili pozoves godinama, 365 dana svake godine onda nema sta da ih vidjas i na svadbi.
pa nije ruzno...
sa jedne strane tacno je..oni tebe zovu i treba da te caste ali zaboravljate sustinu svadbe..da se mladim ljudima pomogne u novom zivotu
zato su se nekad kupovali televizori, frizideri, sporeti...
sad je normalno da im barem das nesto vise nego sto su imali troskova oko tebe.. to je bar fer i korektno
ako ne mozes vise.
ja da ti kazem..cigani su najpametniji ljudi.Ма, то је посебна прича.
Зато Цигани сваку коверту отворе и прочитају преко разгласа, тај и тај дао толико пара, или донео то и то, и нико не замера нити се смеје.
Али, за своју свадбу добије исто то, у пару, јер Цига погледа списак па каже, Аха, Рамиз донео шољице, идемо по шољице. Крај.
Мени је најдражи поклон на свадби био од ујне коју сам много волела. Обичне, стаклене чинијице, које сада коштају у комплету врв 500 динара...али их користим свакодневно, и увек се сетим ње.i sad dolazimo do kljuca svega
oni mogu da zewle i ocekuju ali ako te vole, ako su ti dragi razumece tvoju situaciju i prihvatice i mali poklon koji je od srca i maksimum koji neko moze da im da.
na kraj ispada da se sve vrti oko licemerja.. niko ne poziva da se ljudi vesele i jer su im dragi pa zele da ih vide nego da zarade.
i jasam bio na jednoj takvoj u klubu. u sustini je super fora.Što ste zapanjeni što je naša svadba trajala od 19h do 08h.
ali ti si zena iz proslog vekaМени је најдражи поклон на свадби био од ујне коју сам много волела. Обичне, стаклене чинијице, које сада коштају у комплету врв 500 динара...али их користим свакодневно, и увек се сетим ње.
Колико је имала, толико је донела.
Пре свадбе је нисам видела годинама, живела је на селу, после свадбе само још једном.
Али, њено присуство на свадби ми је много значило.

На сву срећу.ali ti si zena iz proslog veka![]()

Ne volim svadbe. Najveća glupost, pogotovo što se kalkuliše i sve vrti oko novca.budalastina.
pozoves samo one najblize.
sta ce ti rodbina koju vidjas 2 puta u dve godine na nekoj svadbi ili sahrani.
popularni steБогами мало мало па моју жену и мене неко зове на свадбу, ћерка наша некад иде с нама некад остане код баке и деке.
i ti sa praznim kovertama su malo smesni.
svako se potpise na koverti tako da se od prisutnih tacno zna ko se nije potpisao na koverti a to su oni sa praznim kovertama
ne samo sto su bili bezobrazni nego su ispali i gloopi![]()
Омг.Ne volim svadbe. Najveća glupost, pogotovo što se kalkuliše i sve vrti oko novca.
Mi smo imali svadbu, bila sam u belom i samo fizički prisutna.
Oboje smo bili protiv svadbe, ali se moralo tako iz ko zna kojih nebuloznih razloga koje sada ne bih uvažila ni pod tačkom 'razno
Моја Зорица и ја смо за сваку свадбу у коверат 600€.

Da se zarade pare, Svadbe se danas organizuju da mladenci uzmu pare.budalastina.
pozoves samo one najblize.
sta ce ti rodbina koju vidjas 2 puta u dve godine na nekoj svadbi ili sahrani.
i onda si se probudioМоја Зорица и ја смо за сваку свадбу у коверат 600€.
sponzorusodobro je
Dovedi nam Zoricu odje da se druži sa nama![]()