PROSECAN SRBIN TRI I PO PUTA SIROMASNIJI OD HRVATA

I ovo je istina da se u BIH zivi bolje nego u Srbiji.

E pa evo stiže Beograd na vaš kazan, da uzvratimo što bi se reklo...

- - - - - - - - - -

pare (nezaradjene) su ideal malogradjanske crne desnice.

nas je problem sto nam kapitalisti, osim za nasilje, nisu ni za curac

Zato si i doš'o, šta je problem?

ST Men.jpg

fina neka pravila na krsti, pozdravljam. mada su ona napisana dok je ds rezim harao

Pogledajte prilog 538981

fina neka pravila na krsti, pozdravljam. mada su ona napisana dok je ds rezim harao

Malo ha provjerit...

Mirijevac je bodsanski sns gej, radi u GSP-u preko gej veze :bye:
glup ko točak, ima osmogodišnju uspešno i III stepen neuspešno

:mrgreen:

Nepotizam je takodje razlog za opadanje standarda u Srbiji, ebo vas gej rodjo...

Pazi, ti možeš da vrijeđaš jer znaš da su meni ruke vezane i da ne smijem da uzvratim ali ti kažem da je kantonizacija nešto najbolje i da su plate u TZ za Dodikistan kao berlinske. Naše penzije su samo 8 eura niže nego srbijanske a ako izuzmeš BG imamo jače i penzije od srbijanskih. Ekonomiju BiH kad gledaš za Federaciju nabaci još 30% a za RS skini još 30%.

Samo jako...

Ја немам појма о чему ти причаш а бавим се тим послом. :D
Просјечна плата након опорезивања (нето плата) исплаћена у децембру 2018. године у РС износила је 891 КМ.
У Федерацији за децембар износи 915 КМ.Вау бољи сте за 24 КМ а имате за 100 посто више администрације.
То и није за похвалу...када се гледа сектор из којег потичу плате реални и државни тј међусобни омјер у Федерацији је проценат катастрофалан, буквално од државе живите, до када видјећемо...
ПС.Заборавио си рећи да је живот у РС јефтини

Poslednja izmena:
Ovaj podatak je ponizavajuci i tera na razmisljanje, Pazite vi koji ovo citate spadate u one koji mogu da priuste Internet ,kablovsku ,imate stan ,kucu ,neku imovinu ali SRBIJA IMA ogroman broj ljudi koji nemaju NISTA ,NULA IMOVINA ,MINIMALNI PRIHODI, Ta Hrvatska pa i Bosna ima stotine hiljada braniteljskih penzija ,koje daju svojima koji su ucestvovali u ratu, Srbija ne da nikome nista pa opet nema novca,

Ovaj podatak je ponizavajuci i tera na razmisljanje, Pazite vi koji ovo citate spadate u one koji mogu da priuste Internet ,kablovsku ,imate stan ,kucu ,neku imovinu ali SRBIJA IMA ogroman broj ljudi koji nemaju NISTA ,NULA IMOVINA ,MINIMALNI PRIHODI, Ta Hrvatska pa i Bosna ima stotine hiljada braniteljskih penzija ,koje daju svojima koji su ucestvovali u ratu, Srbija ne da nikome nista pa opet nema novca,

Beze i iz HR i iz SRB, pa da se upitamo koliki bi egzodus kod nas bio da stanovnici Srbije imaju EU pasos...

Može u Srbiji i 10 puta da bude manje keša nego u Hrvatskoj, ali ne bih menjao život sa njima za još toliko. Mrtvo mesto, gde svi idu u krevete sa kokoškama, čim se smrkne. I još nešto bitno, ja sam navikao da sam okružen lepim ljudima, što je tamo retkost. Da ne idem dalje i pišem o ljudskim kvalitetetima.
Naravno, treba kazati da je tu reč o nekoj većini, pa se ne bih nikako preopoznao u ovoj glupoj tabeli.

Može u Srbiji i 10 puta da bude manje keša nego u Hrvatskoj, ali ne bih menjao život sa njima za još toliko. Mrtvo mesto, gde svi idu u krevete sa kokoškama, čim se smrkne. I još nešto bitno, ja sam navikao da sam okružen lepim ljudima, što je tamo retkost. Da ne idem dalje i pišem o ljudskim kvalitetetima.
Naravno, treba kazati da je tu reč o nekoj većini, pa se ne bih nikako preopoznao u ovoj glupoj tabeli.

:eek::eek:

Živele SFRJ usporedbe i uporedjivanja...
Kako se ne ufatiše za neke druge države okolo?
Da li konstantnim brigama ko je dokle stigao nakon raskantavanja sluti na ponovno spajanje?
Ne dešava se ništa slučajno....

SFRJ AVNOJ SUGA je najgora.

- - - - - - - - - -

Kako ne daje nikome nista, svi zivi iz JNA primaju penzije od nas.

Back