PROSECAN SRBIN TRI I PO PUTA SIROMASNIJI OD HRVATA

zemunski kej

Elita
Poruka
20.743
Izasao tekst u Blicu o istrazivanju Credi Swis banke o finansijskoj moci stanovnika Evrope, Tek stanje je gore nego sto sam mislio, Prosecan Hrvat ima 3,5 puta vise para od prosecnog Srbina ,Slovenac 7 put cak i stanovnici Bih imaju vise para od nas,
https://www.blic.rs/biznis/vesti/pr...svajcarski-bankari-istrazivali-koliko/m8r7mvx

XFNk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTWpZN01EQV8vMmFhYzg0YmE3NzgwOTM5MzZlNzg1OGNhZWU0NjlhNjUuanBlZ5GTAs0CQgCBAAU

Zlatan period izgleda da jos dugo nece doci u Srbiju,Jedino na RTS u. Da li je bolje da se lazemo kao na tv ili da izlazimo sa pravim rezultatima,ako nam se mladi sele a mi kazemo da smo smanjili nezaposlenost da li je to tacno, Ako ti ode 100 000 stanovnika naravno da si smanjio nezaposlenost ali koliko se zaposlilo, Citam za Pancevo otvore jednu firmu a zatvore Azotaru i otpuste 1200 radnika.Isti zatvoreni krug.

Шта просечном Хрвату вреди што је 3х богатији кад је већ отишао у Ирску где би боље живео него у Хрватској?

Напослетку, у Хрватској ради све више Срба, али оних из Босне и Херцеговине, којих у овој статистици као таквих очигледно нема.

Zemlja koja ima Vojvodinu,Sumadiju,Macvu,Brankovinu pa rudnike bakra ,zlata oko Bora ,Dunav i Savu nije problem u resursima vec u PAMETI !!

A Gavrilo? A Mehmed paša Sokolović? A ko će nosati mošti po srpskijem zemljama? Eh, poslije 30 godina, ni para ni srpskijem zemalja..

- - - - - - - - - -

Ja nemam skoro nikakve "finansijske imovine", ma šta god to značilo, pa sam de facto kralj, knjaz i gospodar za Montenegrince i Baznijance.

Mislim, ono, u Bazniji jedeš,piješ i jebheš za tri puta manje para nego u srpskoj provinciji, što je otprilike pokazatelj kako dotični žive.

To možda u Dodikistanu, kod nas ti je plata za obično radno.mjesto u pogonu u Elektroprivredi BiH od oko 1900 maraka Plus topli obrok. Pošta, bolnice, raspitaj se malo...

To možda u Dodikistanu, kod nas ti je plata za obično radno.mjesto u pogonu u Elektroprivredi BiH od oko 1900 maraka Plus topli obrok. Pošta, bolnice, raspitaj se malo...

Tačno mi se hebe kakva vam je statistika. Fakat je da je Zenica po svakoj vrsti usluga duplo jeftinija od Vrbasa, a o Novom Sadu da se ne govori...

A to ti je pokazatelj sa koliko para ljudi raspolažu, i koliko ti izvršioci usluga za svoje usluge naplaćuju, i kolika je kupovna moć.

Mi smo bedni, vi ste još bedniji od bednog.

Tačno mi se hebe kakva vam je statistika. Fakat je da je Zenica po svakoj vrsti usluga duplo jeftinija od Vrbasa, a o Novom Sadu da se ne govori...

A to ti je pokazatelj sa koliko para ljudi raspolažu, i koliko ti izvršioci usluga za svoje usluge naplaćuju, i kolika je kupovna moć.

Mi smo bedni, vi ste još bedniji od bednog.

Pazi, ti možeš da vrijeđaš jer znaš da su meni ruke vezane i da ne smijem da uzvratim ali ti kažem da je kantonizacija nešto najbolje i da su plate u TZ za Dodikistan kao berlinske. Naše penzije su samo 8 eura niže nego srbijanske a ako izuzmeš BG imamo jače i penzije od srbijanskih. Ekonomiju BiH kad gledaš za Federaciju nabaci još 30% a za RS skini još 30%.

Samo jako...

A Gavrilo? A Mehmed paša Sokolović? A ko će nosati mošti po srpskijem zemljama? Eh, poslije 30 godina, ni para ni srpskijem zemalja..

- - - - - - - - - -

Ma milina živa, opće je poznato da je 23% raj na zemlji, prosto se čovjek topi u ljepotama ISIL - a, loja I minskih polja

Postoji dobar razlog zasto smo mi, Srbi, bedni, i zasto niko NE zeli da poveca zivotni standard Srba.

Bedne ljude je vrlo lako uceniti. Za saku krvavih evara. I to se non-stop i stalno desava. Svugde i na svakom mestu. Lako je takodje manipulisati bednim ljudima. Jednom kada materijalno obednis, kroz neko vreme pocnes i duhovno da bednis. Samo retki materijalni bednici ocuvaju svoju duhovnu integraciju. Nazalost. :kez:

_nobody_

Pazi, ti možeš da vrijeđaš jer znaš da su meni ruke vezane i da ne smijem da uzvratim ali ti kažem da je kantonizacija nešto najbolje i da su plate u TZ za Dodikistan kao berlinske. Naše penzije su samo 8 eura niže nego srbijanske a ako izuzmeš BG imamo jače i penzije od srbijanskih. Ekonomiju BiH kad gledaš za Federaciju nabaci još 30% a za RS skini još 30%.

Samo jako...

Da, da, ti si dosta uvredljiv...svaki put kada te fakti zveknu u čelo, zakukaš do neba na pravila foruma, na moderatore, na ne znam ti šta...:per:

Pa da ti ponovim...Srbija je bedna, cela Baznija i Hercegovina je bednija od Srbije, i to znatno.

Sarajevo je bednije od Beograda, Tuzla je bednija od Niša, Zenica je bednija od Čačka.

I to je tako, i kraj.

I kao što ti rekoh, tačno mi se hebe za statistiku, ali ovo boldovano moram da prokomentarišem da bih sad stvarno mogao da te uvredim:

Bedniče, pa koga ti misliš da cimaš sa tim jeftinim forama??? "Ako izuzmeš BG..." Pa izuzmi ti Sarajevo iz BiH penzija, a onda izuzmi Beograd iz srpskih, pa da vidimo...

Ispašće opet da ste bedniji, jer je to zakon prirode.

Da, da, ti si dosta uvredljiv...svaki put kada te fakti zveknu u čelo, zakukaš do neba na pravila foruma, na moderatore, na ne znam ti šta...:per:

Pa da ti ponovim...Srbija je bedna, cela Baznija i Hercegovina je bednija od Srbije, i to znatno.

Sarajevo je bednije od Beograda, Tuzla je bednija od Niša, Zenica je bednija od Čačka.

I to je tako, i kraj.

I kao što ti rekoh, tačno mi se hebe za statistiku, ali ovo boldovano moram da prokomentarišem da bih sad stvarno mogao da te uvredim:

Bedniče, pa koga ti misliš da cimaš sa tim jeftinim forama??? "Ako izuzmeš BG..." Pa izuzmi ti Sarajevo iz BiH penzija, a onda izuzmi Beograd iz srpskih, pa da vidimo...

Ispašće opet da ste bedniji, jer je to zakon prirode.

Izuzmi Sarajevo i opet je sve isto.... Bijedni pacove mali, naša najniža penzija je duplo veća nego kod Ronhilla...

BG je kao grad jedini velegrad u čitavoj SFRJ bivšoj i on nosi svoje vrijednosti koje drugi nemaju, ali ostatak Srbije je propast u poređenju sa nama.gdje smo.imali ratna razaranja i toliki protjerani i pobijeni narod.

Prije 10.godina je ovo bilo nepojmljivo, a za 10 godina ćemo biti za vas kao HR sada za BiH.

I nikakve te fakte nisi prezentirao, nego kmečiš što od zemlje koju su ti obećali 1989. godine nije ostalo ni 40% površine sa 0 km morske obale....

Izuzmi Sarajevo i opet je sve isto.... Bijedni pacove mali, naša najniža penzija je duplo veća nego kod Ronhilla...

BG je kao grad jedini velegrad u čitavoj SFRJ bivšoj i on nosi svoje vrijednosti koje drugi nemaju, ali ostatak Srbije je propast u poređenju sa nama.gdje smo.imali ratna razaranja i toliki protjerani i pobijeni narod.

Prije 10.godina je ovo bilo nepojmljivo, a za 10 godina ćemo biti za vas kao HR sada za BiH.

I nikakve te fakte nisi prezentirao, nego kmečiš što od zemlje koju su ti obećali 1989. godine nije ostalo ni 40% površine sa 0 km morske obale....

Ваша ривијера је зато једна од најдужих на свету. ;)

:hahaha::hahaha::hahaha:

Koji si ti paćenik, majmune iskompleksirani...u čemu ti živiš, gde ti živiš???

Pa koga bre, boli ****** da li je tvojih 100 maraka socijalne pomoći veće od Dodikovih 50?

U tebe je burek tri puta jeftiniji nego u mene...znaš li zašto?

Zato što si bedan, pa ne možeš više da platiš...i kraj.

A sad, mrš u ***** materinu.

Back