И Новак, највећи Србин данашњице, пумпа!!!

I da bude 107 na ATP, čovek je jedan od najvećih tenisera na svetu a uz to Srbin koji podržava studente. A i pre 2 godine nikoga nije još ubio lopovski sistem, mogli smo da se zavaravamo da ih bar malo briga za ovaj narod. Znam masu ljudi sa Kosova, koji su se do juče kleli u AV a sada ga proklinju, kako to objašnjavaš?
Kad je od sportista bilo politicara??
Daj sta das nek umru dusmani:D

A u Monaku zarađuje :zcepanje:
Ne znam da li se samo pravis glup ili....?

Placa porez tamo gde zaradjuje. U Monaku ne placa porez ili nesto smesno.. To je valjda jasno i poslednoj budali. Tebi izgleda nije. 🤣

Nego....tvoj teca koji radi baustelu u Becu....plati porez na zaradu u Austriji a onda dodje u Srbiju pa plati i ovde porez na tu istu zaradu?

Ne znam da li se samo pravis glup ili....?

Placa porez tamo gde zaradjuje. U Monaku ne placa porez ili nesto smesno.. To je valjda jasno i poslednoj budali. Tebi izgleda nije. 🤣

Nego....tvoj teca koji radi baustelu u Becu....plati porez na zaradu u Austriji a onda dodje u Srbiju pa plati i ovde porez na tu istu zaradu?
Koliko se placa setanje kera na Tajlandu???

Dzabe. Cenim da si pod uticajem vinjaka pa nisi u stanju da sklopis prosto prosirenubrecenicu.

Medjutim vidi da Vucic placa svoje kerove da laju i sene na njegiv racun.
Fino si se opario?
Znas sta mrzim vise od Vucica,lazne rodoljube sa Tajlanda,pobego si u tri lepe a brines se za moje zdravlje
Sikter bre

Back