Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.702
Imaju sa Hrvatskom i K.u.K monarhijom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju sa Hrvatskom i K.u.K monarhijom.
Једина веза Хрватске са Теслом је то што су усташе убиле 91 припадника Теслине фамилијеImaju sa Hrvatskom i K.u.K monarhijom.
A kakve je veze sa Srbijom imao??? bio u Beogradu 20 minuta???Једина веза Хрватске са Теслом је то што су усташе убиле 91 припадника Теслине фамилије
Како мислиш да немају, они су припадници истог народа и потичу из истог културног миљеа.Niti oni sa današnjom populacijom Srbije nemaju veze.
Имао је везе тиме што је СрбинA kakve je veze sa Srbijom imao??? bio u Beogradu 20 minuta???
Mislim da se samo iskompleksirani ljudi "loze" na IQ i njegov pomen, iako ima milion metoda za utvrdjivanje istog, a on se i s vremenom moze promeniti. Vazno je i ko ga radi i ciji je izvor ove mape, a to nije navedeno.Pogledajte prilog 1818987
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?
Имао је везе тиме што је Србин

to je mereno posle ratova 90 kad se srbija popunila sa drugih lokacija i stanovnistvo postalo medlej gde se samo takmicilo ko je veci srbin. ostavi to traga na mladima.Pogledajte prilog 1818987
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?
Otkad se Srbija popunila 90-ih sa drugih lokacija tek se tad popravio rejting Srbije u odnosu na Hrvatsku i Sloveniju.to je mereno posle ratova 90 kad se srbija popunila sa drugih lokacija i stanovnistvo postalo medlej gde se samo takmicilo ko je veci srbin. ostavi to traga na mladima.
do tada smo imali izuzetan rejting, a za to su bezbrojni dokazi sa velikih matematickih i ostalih takmicenja...da ne govorim o svetski uspesnim mladim ljudima iz drugih oblasti.
svako gleda sa svojih merdevina kako je profitirao ili necim bio devastiranOtkad se Srbija popunila 90-ih sa drugih lokacija tek se tad popravio rejting Srbije u odnosu na Hrvatsku i Sloveniju.
da.........prvu kartu je pravio NATO a ovu drugu BRIKS.Ustvari, sad vidim da je u uvodnom postu postavljeno da su rezultati od World Population Review, što nije tačno jer je prava mapa ona koju sam ja postavio , a evo opet sa njihovim logom
Pogledajte prilog 1819003
Dakle,ona karta iz uvodnog posta je dezinformacija da se naudi Srbiji i Srbima.