Prosečan IQ u evropskim drzavama?

Pogledajte prilog 1818987
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?
Mislim da se samo iskompleksirani ljudi "loze" na IQ i njegov pomen, iako ima milion metoda za utvrdjivanje istog, a on se i s vremenom moze promeniti. Vazno je i ko ga radi i ciji je izvor ove mape, a to nije navedeno.

Sam IQ ne znaci nista, osoba sa najvecim IQ izmerenim u Americi radi kao prodavac karata u metrou. Na stranu sto je u danasnjem svetu krajnje upitno sta je uspeh, a narocito zapad uci da je sve u materijalnom, a ne u solidarnosti i empatiji ka ljudima, medjsobnom pomaganju.

Nije ni cudo sto su materijalisti opsednuti IQ-om ne bi li opravdali sebe zbog bezdusnosti, nedostatka ljudskosti i morala.

Овде би човек могао да напише књигу колико се не разуме шта је ИКу и у којим условима најбоље функционише или уопште не функционише и када је блокиран.

@rostiljdzija
Углавном лупетају крезубосрбијанци, крезубохрватијанци и крезубосрпскијанци (и тај субидентитет је повезан са заједничком субкултуром и запуштеним ИКуом ) ... :kafa:

Pogledajte prilog 1818987
Ispada da mi imamo najmanji IQ u Evropi, sa cime se ne slažem , osim ako uzorke za testiranje nisu uzimali iz Ćacilenda
Šta mislite o ovom ?
to je mereno posle ratova 90 kad se srbija popunila sa drugih lokacija i stanovnistvo postalo medlej gde se samo takmicilo ko je veci srbin. ostavi to traga na mladima.

do tada smo imali izuzetan rejting, a za to su bezbrojni dokazi sa velikih matematickih i ostalih takmicenja...da ne govorim o svetski uspesnim mladim ljudima iz drugih oblasti.

to je mereno posle ratova 90 kad se srbija popunila sa drugih lokacija i stanovnistvo postalo medlej gde se samo takmicilo ko je veci srbin. ostavi to traga na mladima.

do tada smo imali izuzetan rejting, a za to su bezbrojni dokazi sa velikih matematickih i ostalih takmicenja...da ne govorim o svetski uspesnim mladim ljudima iz drugih oblasti.
Otkad se Srbija popunila 90-ih sa drugih lokacija tek se tad popravio rejting Srbije u odnosu na Hrvatsku i Sloveniju.

Back