Proroci-lazni i pravi?

Hoces Nostradamusa da proglasis za proroka ? Da neces mozda i crkvu na osnujes na osnovu njegovih prorocanstava ?

Razumes li ti uopste temu?
Ako u bibliji postoje proroci,koji su informacije dobijali direktnom konekcijom sa bogom,a knjiga je napisana davno,zasto ne bi bilo moguce da se bog jos nekim konektovao,i podelio informacije ne bi li upozorio svet na predstojecu opasnost?Ili se boga javljao samo na pocetku,a sad nema potrebe,jer nema primedbe?
A crkve bih sve ukinula,tako da je apsurd tvrditi da pretendujem na stvaranje nove prevare.Da to hocu osnovala bih politicku stranku,to ti je danas nesto poput onoga sto crkva bese nekad.

Ako u bibliji postoje proroci,koji su informacije dobijali direktnom konekcijom sa bogom,a knjiga je napisana davno,zasto ne bi bilo moguce da se bog jos nekim konektovao,i podelio informacije ne bi li upozorio svet na predstojecu opasnost?Ili se boga javljao samo na pocetku,a sad nema potrebe,jer nema primedbe?
A crkve bih sve ukinula,tako da je apsurd tvrditi da pretendujem na stvaranje nove prevare.Da to hocu osnovala bih politicku stranku,to ti je danas nesto poput onoga sto crkva bese nekad.

A jel gledas holivudske apokalipticne filmove? To su ti moderna prorocanstva.

Glupo pitanje.Niti sam vernik niti gledam svakakve gluposti.Ti mi reci.

Pa nauka putem apokalipticnih holivudskih ostvarenja ala stiven hoking drzi svoje "vernike" u konstantnoj pripravnosti i zastrasenosti...
Covece,pola amerike je u panicnom strahu od kojecega. A onda se jedan takav tip ovde pod forumskim nadimkom hogarius nakaci vernicima na grbacu i proziva ih za verovanje u prorocanstva,mitomaniju i neutemeljenost.

Pa nauka putem apokalipticnih holivudskih ostvarenja ala stiven hoking drzi svoje "vernike" u konstantnoj pripravnosti i zastrasenosti...
Covece,pola amerike je u panicnom strahu od kojecega. A onda se jedan takav tip ovde pod forumskim nadimkom hogarius nakaci vernicima na grbacu i proziva ih za verovanje u prorocanstva,mitomaniju i neutemeljenost.

Boli mene uvo za paniku u Americi!Temu sam ja otvorila,jer zelim znati ko aminuje ko su pravi a ko lazni proroci?Zasto iskljucujete mogucnost "internet konekcije"nekog coveka sa bogom i danas?Mozda bog zeli nesto da nam poruci?Ili je sve vec kazo?Zasto verujete da se nekad tamo nekom "javio",a danas takvu mogucnost odbacujete?To je ono sto me zanima,a ne Holivudske gluposti!Nemam pojma ni ko ti je tajHoking,jer me NE zanima!

Boli mene uvo za paniku u Americi!Temu sam ja otvorila,jer zelim znati ko aminuje ko su pravi a ko lazni proroci?Zasto iskljucujete mogucnost "internet konekcije"nekog coveka sa bogom i danas?Mozda bog zeli nesto da nam poruci?Ili je sve vec kazo?Zasto verujete da se nekad tamo nekom "javio",a danas takvu mogucnost odbacujete?To je ono sto me zanima,a ne Holivudske gluposti!Nemam pojma ni ko ti je tajHoking,jer me NE zanima!

Ko odbacuje takvu mogucnost?

nema direktnog kontakta sa bogom, al navodno postoji kontakt sa bićima iz šestog denziteta.
danas se to moderno zove čaneling ili kanaliziranje, a najpoznatiji među njima su kasiopejski transkripti koje bračni par jadczyk, arkadiusz i laura uredno zapisuju već više od 20 godina prilikom kontakta sa kasiopejcima, našim ja iz budućnosti, kako su im se ti kasiopejci već predstavili.
zatim tu je i Ra materijal, a o tome mislim da već postoji tema ovde, al me mrzi da je tražim.

edit: evo, našao sam cassiopaea forum gde možeš više da se informišeš ako te zanima.

Poslednja izmena:
Pa o tome hocu da razgovaramo!Ima li danas proroka i koji su,ako ih ima?Ali onih cije se prorocanstvo ostvarilo.

Pa o tome sam i govorio,moderni proroci su ti holivudski scenaristi i reziseri i nazalost,neka njihova prorocanstva se ostvaruju.
Stiven hoking ti je jedan od njih. Njegovo prorocanstvo je selidba sa planete Zemlje na okolni svemir i dalja eksploatacija resursa.

aminuje onaj koji veruje u sta veruje

Back