- Poruka
- 19.509
Hoces Nostradamusa da proglasis za proroka ? Da neces mozda i crkvu na osnujes na osnovu njegovih prorocanstava ?Kadija te tuzi,kadija ti sudi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoces Nostradamusa da proglasis za proroka ? Da neces mozda i crkvu na osnujes na osnovu njegovih prorocanstava ?Kadija te tuzi,kadija ti sudi!
Hoces Nostradamusa da proglasis za proroka ? Da neces mozda i crkvu na osnujes na osnovu njegovih prorocanstava ?
Sotona mu reko![]()
Razumes li ti uopste temu?
Ako u bibliji postoje proroci,koji su informacije dobijali direktnom konekcijom sa bogom,a knjiga je napisana davno,zasto ne bi bilo moguce da se bog jos nekim konektovao,i podelio informacije ne bi li upozorio svet na predstojecu opasnost?Ili se boga javljao samo na pocetku,a sad nema potrebe,jer nema primedbe?
A crkve bih sve ukinula,tako da je apsurd tvrditi da pretendujem na stvaranje nove prevare.Da to hocu osnovala bih politicku stranku,to ti je danas nesto poput onoga sto crkva bese nekad.
A jel gledas holivudske apokalipticne filmove? To su ti moderna prorocanstva.
I?Sta tim?
Koja je razlika izmedju vere i holivuda onda?
Glupo pitanje.Niti sam vernik niti gledam svakakve gluposti.Ti mi reci.
Pa nauka putem apokalipticnih holivudskih ostvarenja ala stiven hoking drzi svoje "vernike" u konstantnoj pripravnosti i zastrasenosti...
Covece,pola amerike je u panicnom strahu od kojecega. A onda se jedan takav tip ovde pod forumskim nadimkom hogarius nakaci vernicima na grbacu i proziva ih za verovanje u prorocanstva,mitomaniju i neutemeljenost.
Zasto bi sotona sa nekim podelio svoju radost i tako rizikovao da mu se "plan" ne ispuni?
Boli mene uvo za paniku u Americi!Temu sam ja otvorila,jer zelim znati ko aminuje ko su pravi a ko lazni proroci?Zasto iskljucujete mogucnost "internet konekcije"nekog coveka sa bogom i danas?Mozda bog zeli nesto da nam poruci?Ili je sve vec kazo?Zasto verujete da se nekad tamo nekom "javio",a danas takvu mogucnost odbacujete?To je ono sto me zanima,a ne Holivudske gluposti!Nemam pojma ni ko ti je tajHoking,jer me NE zanima!
Ko odbacuje takvu mogucnost?
nema direktnog kontakta sa bogom, al navodno postoji kontakt sa bićima iz šestog denziteta.Razumes li ti uopste temu?
Ako u bibliji postoje proroci,koji su informacije dobijali direktnom konekcijom sa bogom,a knjiga je napisana davno,zasto ne bi bilo moguce da se bog jos nekim konektovao,i podelio informacije ne bi li upozorio svet na predstojecu opasnost?Ili se boga javljao samo na pocetku,a sad nema potrebe,jer nema primedbe?
A crkve bih sve ukinula,tako da je apsurd tvrditi da pretendujem na stvaranje nove prevare.Da to hocu osnovala bih politicku stranku,to ti je danas nesto poput onoga sto crkva bese nekad.
Pa o tome hocu da razgovaramo!Ima li danas proroka i koji su,ako ih ima?Ali onih cije se prorocanstvo ostvarilo.
Kako je Nostradamus znao da ce II Svetski poceti 1939 i to u Poljskoj?
Boli mene uvo za paniku u Americi!Temu sam ja otvorila,jer zelim znati ko aminuje ko su pravi a ko lazni proroci?Zasto iskljucujete mogucnost "internet konekcije"nekog coveka sa bogom i danas?Mozda bog zeli nesto da nam poruci?Ili je sve vec kazo?Zasto verujete da se nekad tamo nekom "javio",a danas takvu mogucnost odbacujete?To je ono sto me zanima,a ne Holivudske gluposti!Nemam pojma ni ko ti je tajHoking,jer me NE zanima!
naruceni prorok...laznjak....znas li za koga je pisao prorocanstva?....tu ti je odgovor kako je znao da ce biti rata...
Kako je laznjak znao za Hitlera?
eee on ga stvarno izmislio a vidi stvarno ovaj se i rodio i dosao na istorijsku pozornicu tacno ma vreme..kako je to moguce?![]()
Sad dolazimo do sotone,jel?
A da l mozda ta sotona ne najavljuje i Sudnji dan?
ko ti spomenu sotonu....u pitanju su ljudi od krvi i mesa...
Ti očigledno nisi čitao tekst koji si linkovao.Pa sta hoces da kazes? Da su pergament cuvali 300 godina pa onda poceli da pisu?![]()
Ja jesam.Ti očigledno nisi čitao tekst koji si linkovao.
Ne razumem.Opet, i ono što ti tvrdiš da je najstariji spis iz Kumrana je pisan nakon događaja koji su u tome opisani.
Odustajem,ne razumemo se,sto i nije za cudjenje......
Kako je laznjak znao za Hitlera?