E još kada bi bila malo konkretnija, pa to malo precizirala... Šta ti je zamršeno? Evo ja ti stojim na raspolaganju da pokušam da odmrsim to što ti nije jasno - ako ti je to u interesu (što sumnjam da jeste).
Mislim da je tvoj glavni problem što ne čitaš Sveto Pismo, već slepo veruješ razno-raznim klovnovima. Treba da upotrebiš svoju glavu, svoj razum, ne da slušaš kojekakve mudrovane koji sve živo znaju, a u stvari se ne zna gde su pre šuplji.
Već sam pisao o Vavilonu, Tiru... Dovoljno je da ih neko izgradi i da ospori celu Bibliju. Ali da se izgrade na mestima gde su se nekada nalazili naravno, ne da se izgrade na drugom mestu i da im se da pomenuto ime...kao što danas imamo Tir, ali na drugom lokalitetu. Čak imamo i proročanstvo da će ribari prostirati svoje mreže nad drevnim, porušenim Tirom, što je danas i slučaj...A o Vavilonu da i ne govorim.
Uzmi npr. Danilovo proročanstvo o četiri svetska carstva. Kako je Danilo znao da će biti samo 4 svetska carstva?
Ta "rupa" o kojoj govoriš je vreme milosti - vreme u kom živimo. Čeka se obraćenje Izraela, pa onda nastupaju sva ona proročanstva o poslednjim događajima.
Ne, kod Nostradamusa nema takvih rupa, kod njega ustvari nema ničega...sem gomila gluposti koji se naivnoj gomili prikazuje u "šiframa". "Vidiš ovo ovde? E to ti nije to, to su ti ove zgrade svetskog trgovinskog centra! I one su porušene jer se Nostradamus češao po uvetu dok je ovo pisao."