Prorocanstva iz poslednje biblijske knjige-Otkrivenja

Hajmo malo da razmišljamo.

Vidim da se stalno vrtimo oko tehničkog pitanja (većina misli da će ljudi dobiti žig samim prihvatanjem nekog čipa)

Zato, pretpostavimo da je papirni novac ukinut i zamenjen je fiktivnim novcem - brojevima u banci.

Koje sve varijante možemo imati?

1. Vaš račun u banci = elektronske kartice
2. Vaš račun u banci = Implantant na ruci ili čelu
...

Recimo da svi ljudi moraju da prihvate jednu od ove dve varijante...

pokušajte da sami sebi objasnite kako će biti ukinut Vaš novac!

Da li smatrate da je korišćenje kartice žig zverin?
Da li smatrate da je korišćenje implantata žig zverin?

ILI

...
Mislim da ljude najvise navodi na zakljucak,to da je neka vrsta cipa u stvari zig zveri ,jer u prorocanstvu pise da niko nece moci ni da kupi a ni da ista proda bez ziga zveri,gledajuci danasnji primer cipova koji se nalaze prvenstveno u banovnim karticama da ne navodimo ostale primere,logicni zakljucak je univerzalni cip ugradjen ili istetoviran na desnoj ruci ili celu?

SDG, jel mozes da mu okacis najznacajnije stihove? .... ti to mozes brze od mene-posto si uigraniji :)

E pa ne može tako...

tražili ste da krenemo od sredine, sada nemate temelj i pokušavate kao one lude devojke iz Hristove priče da se oslonite na tuđu veru!

Objasnite na osnovu biblijskih proročanstava koga predstavlja mali rog, prva zver, kxrva iz Otkrivenja 17. glave...

: )

(naravoučenije... nemojte preskakati gradivo i nemojte tražiti samo da čujete rešenje zadatka... naučite se sami i niko Vas više neće moći prevariti)

Poslednja izmena:
Pise u Bibliji...

evo i ja sam to shvatila na ovom forumu... Na kraju ispada vrlo vazno to sto su svestenici uzeli da slave prvi dan- nedelju umesto subote,koju je Bog odredio!!!!

SDG, jel mozes da mu okacis najznacajnije stihove? .... ti to mozes brze od mene-posto si uigraniji :)

Bog se gnusa na sve mladine i subote i okrenuo je lice od toga,i ucinio sve novim kroz svoga sina,da ne ulazimo u raspravu gde to pise ,jer pise apostoli su se okupljali u dan gospodnji a on nikako nije subota jer se samo jednom u pismu naziva kao takav....

Bog se gnusa na sve mladine i subote i okrenuo je lice od toga,i ucinio sve novim kroz svoga sina,da ne ulazimo u raspravu gde to pise ,jer pise apostoli su se okupljali u dan gospodnji a on nikako nije subota jer se samo jednom u pismu naziva kao takav....

E pa sinko, na ovom forumu se sve dokazuje stihovima iz Biblije.... Sve sto mislis da tvrdis-moras i sa stihom da potkrepis ! :)..... jer ovako moze svasta da prica, amalo je toga istina,zar ne?

E pa ne može tako...

tražili ste da krenemo od sredine, sada nemate temelj i pokušavate kao one lude devojke iz Hristove priče da se oslonite na tuđu veru!

Objasnite na osnovu biblijskih proročanstava koga predstavlja mali rog, prva zver, kxrva iz Otkrivenja 17. glave...

: )

(naravoučenije... nemojte preskakati gradivo i nemojte tražiti samo da čujete rešenje zadatka... naučite se sami i niko Vas više neće moći prevariti)

Jos nesto lude devojke nisu bile bez vere,nego bez blagodati Duha Svetoga,jer se inace i ne bi nazivale devojkama, a devstvenost je sam po sebi podvig....

Ako šta ima prevarno i lažno, ti slobodno navedi. Ako nema, onda ne treba klevetati. Sve što iznosimo treba da bude u skladu sa Svetim Pismom, a ja tako i činim. A upravo kod adventista vidim da to, nažalost, nije slučaj. Jer oni npr. dobro čine što brane držanje subote, jer tako uči Pismo, ali suprotno Pismu adventisti uče da ne postoje raj i pakao i da su duše u nekom nesvesnom stanju sve dok ne bude vaskrsenje tela.

Na Vašoj temi o Hristovom dolasku ste iznosili proročanstva...

šta se desilo sa njima?

?

E pa sinko, na ovom forumu se sve dokazuje stihovima iz Biblije.... Sve sto mislis da tvrdis-moras i sa stihom da potkrepis ! :)..... jer ovako moze svasta da prica, amalo je toga istina,zar ne?

E pa ja sam vec 5 godina na ovom forumu i dosadilo mi da svakom ko se pojavi iznova nesto pokazujem, ako poznajes pismo onda znas gde pise, ako li ne poznajes onda cu izaci u susret....

E pa ja sam vec 5 godina na ovom forumu i dosadilo mi da svakom ko se pojavi iznova nesto pokazujem, ako poznajes pismo onda znas gde pise, ako li ne poznajes onda cu izaci u susret....

Od kako te znam oduvek si ovakav bez pokazivanja...

Pogotvo sto volis da navedes nesto (parafrizireas) van konteksta, i to svesno i sa time da dokazujes.

Vecina ljudi nece prepoznati antihrista i zig zverin.
To je cinjenica.
Oduvek je bilo tako...
nece jer ce prihvatiti zapadnjacka ucenja i lepe price a nerce zeleti tezim putem--

- - - - - - - - - -

Od kako te znam oduvek si ovakav bez pokazivanja...

Pogotvo sto volis da navedes nesto (parafrizireas) van konteksta, i to svesno i sa time da dokazujes.

hoces reci da ne pise to sto sam napisao?

U otkrivenju se govori u globalnim razmerama,ovo sto ti navodis kao odbranu je apsurdno,imajuci u vidu da iole poznajes pismo?

U ČEMU SE OGLEDA NEMORALNOST LJUDI U AUŠVICU?

I OBRNUTO?

Dakle, mora da je u pitanju KRŠENJE BOŽJE ZAPOVESTI (NEMORAL)...

to je tako očigledno kada bude došao nedeljni zakon, ali ne.. Vas to neće nimalo dodirnuti, ništa Vam Božja reč niti Njegove zapovesti ne znači, Vi ćete prihvatiti nedeljni zakon kao normalnu stvar iako vidite da se USPOSTAVLJA NA CELOM SVETU...

tada će se videti opšta mržnja prema hrišćanima koji poštuju IV Božju zapovest, zato što se sam Sotona pojavljuje i govori da je promenio zapovesti sa subote na nedelju!

Poslednja izmena:
Zasto dodajes papske nedelje, kada znas da se Bog gnusa i mrzi na mladine i subote?

Eto.

Vidis kakav si ti.

Vadis van konetsta i prafriziras tgekst.

KAKOS E TO BOG GNUSA?

Recimo ti dajes 100.000 Evra na poklon crkvi.
A Bog kaze, gnusams e na tvojih 100.000 evra kada ti krsis moj zakon.

Tako i bog kaze Izrailjcima.
Djaba vi striktno psotujete subote a u drugim stavrima ste kivarni.
ne treba mi niv ase subote.

TEMA NIJE O SUBOTI...

Bar da nesto u Bibliji pise o nedelji...

Čip i sl. ne treba primiti u telo čak i ako to nije žig zveri. A da je (i/ili će biti) žig zveri upućuje i to što ako litijum iscuri iz čipa u telo onda se pojavljuju gnojne rane. A u Otkrivenju se baš pominju "rane ljute i zle na ljudima koji primiše žig zveri". Ipak, iako ni sada ne treba primati čip, on neće masovno biti dodeljivan ljudima u funkciji žiga zveri sve do početka Nevolje. Ovde:
a ono se već polako razvija. Pominje se tu 2045. godina, ali mislim da će to biti mnogo pre, tačnije, po svemu sudeći, od 2030. godine koja je početak Nevolje.

U ČEMU SE OGLEDA NEMORALNOST LJUDI U AUŠVICU?

I OBRNUTO?

Mara da je u pitanju KRŠENJE BOŽJE ZAPOVESTI...

to je tako očigledno kada bude došao nedeljni zakon, ali ne.. Vas to neće nimalo dodirnuti, ništa Vam Božja reč niti Njegove zapovesti ne znači, Vi ćete prihvatiti nedeljni zakon kao normalnu stvar iako vidite da se USPOSTAVLJA NA CELOM SVETU...

tada će se videti opšta mržnja prema hrišćanima koji poštuju IV Božju zapovest, zato što se sam Sotona pojavljuje i govori da je promenio zapovesti sa subote na nedelju!

Ako ces da postujes zakon, onda ga postuj u celosti,a to nisi u stanju.

Pa forumasi su mi dali dovoljno primera da je subota 7 dan ( sem toga,to ne osporava niko- ni pravoslavci ,ni katolici). Idi u svoju crkvu i pitaj popa,i on ce ti reci subota je sedmi sveti dan, ali smo mi ljudi imali vlast da slavimo prvi dan- nedelju!

Ako znas stih gde je BOG promenio subotu za nedelji- SALJI ODMAH..... to jos nisam videla... ;)

Na Vašoj temi o Hristovom dolasku ste iznosili proročanstva...

šta se desilo sa njima?

?
To sam ranije odgovorio na temi:
"Током протеклих месеци смо испитивали пророштва која смо добили и утврдили у чему смо грешили. Нешто се остварило, нешто не. Као што сам већ раније написао, један од разлога нетачности је и погрешно уверење да нам је дато да знамо и дан и час, а не само месец и година неког будућег догађаја. Има још разлога које смо установили. Слично се дешавало и неким старозаветним пророцима. Доста тога се искристалисало, слава Богу, испитиваћемо и даље и исправљати се у чему погрешимо и остајати у ономе у чему не грешимо. Па ћемо се, ако Бог да, опет јавити на овом форуму, на овој или сличној теми."

Back