Prorocanstva iz poslednje biblijske knjige-Otkrivenja

Da...odgovorila sam na poslednje pitanje...

vreme,vremena i po vremena je 1260 godina- od unistavanja Ostrogota, do Francuske revolucije kada je Napoleo ubio papu- Papska vladavima 1260. godina

Gde se jos u Bibliji spominje ova cifra??

U Danilovim proročanstivma!

(u 7. glavi... trebalo bi tu glavu detaljno da analiziramo na drugoj temi)

Bog nam je te dve knjige dao da ih međusobno upoređujemo, jer proročanstva koja su bila data proroku Danilu (~600 PNE) našla su svoje ispunjenje kroz istoriju...

ALI TEK TREBA DA SE ISPUNE MNOGI DOGAĐAJI IZ 11 I 12. GLAVE

Dan 12:3 I razumni će se sjati kao svetlost nebeska, i koji mnoge privedoše k pravdi, kao zvezde vazda i doveka.
Dan 12:4 A ti Danilo zatvori ove reči i zapečati ovu knjigu do poslednjeg vremena; mnogi će pretraživati, i znanje će se umnožiti.
Dan 12:5 Tada pogledah ja, Danilo, i gle, stajahu druga dvojica, jedan s ove strane na bregu reke, a drugi s one strane na bregu reke.
Dan 12:6 I jedan reče čoveku obučenom u platno, koji stajaše nad vodom u reci: Kad će biti kraj tim čudesima?
Dan 12:7 I čuh čoveka obučenog u platno, koji stajaše nad vodom u reci, i podiže desnicu svoju i levicu svoju k nebu, i zakle se Onim koji živi uvek da će se sve ovo ispuniti po vremenu, po vremenima i po po vremena, i kad se svrši rasap sile svetog naroda.
Dan 12:8 I ja čuh ali ne razumeh; i rekoh: Gospodaru moj, kakav će biti kraj tome?
Dan 12:9 A On reče: Idi Danilo, jer su zatvorene i zapečaćene ove reči do poslednjeg vremena.
Dan 12:10 Mnogi će se očistiti, ubeliti i okušati; a bezbožnici će raditi bezbožno, niti će koji bezbožnik razumeti, ali će razumni razumeti.

Poslednja izmena:
Dakle Bog je stvorio plodove da...

SVEŽI PLODOVI

imaju alkohol!

(ne govorim o onim bobicama koje su doživele vrenje, to je valjda svima jasno)
Да, наравно.
Мада нема баш све али ово што сам навео има у себи алкохол (маслине, банане, јабуке, грожђе, и сл.).

Слава Богу што је тако створио!..

U Danilovim proročanstivma!

(u 7. glavi... trebalo bi tu glavu detaljno da analiziramo na drugoj temi)

Bog nam je te dve knjige dao da ih međusobno upoređujemo, jer proročanstva koja su bila data proroku Danilu (~600 PNE) našla su svoje ispunjenje kroz istoriju...

ALI TEK TREBA DA SE ISPUNE MNOGI DOGAĐAJI IZ 11 I 12. GLAVE

Dan 12:3 I razumni će se sjati kao svetlost nebeska, i koji mnoge privedoše k pravdi, kao zvezde vazda i doveka.
Dan 12:4 A ti Danilo zatvori ove reči i zapečati ovu knjigu do poslednjeg vremena; mnogi će pretraživati, i znanje će se umnožiti.
Dan 12:5 Tada pogledah ja, Danilo, i gle, stajahu druga dvojica, jedan s ove strane na bregu reke, a drugi s one strane na bregu reke.
Dan 12:6 I jedan reče čoveku obučenom u platno, koji stajaše nad vodom u reci: Kad će biti kraj tim čudesima?
Dan 12:7 I čuh čoveka obučenog u platno, koji stajaše nad vodom u reci, i podiže desnicu svoju i levicu svoju k nebu, i zakle se Onim koji živi uvek da će se sve ovo ispuniti po vremenu, po vremenima i po po vremena, i kad se svrši rasap sile svetog naroda.
Dan 12:8 I ja čuh ali ne razumeh; i rekoh: Gospodaru moj, kakav će biti kraj tome?
Dan 12:9 A On reče: Idi Danilo, jer su zatvorene i zapečaćene ove reči do poslednjeg vremena.
Dan 12:10 Mnogi će se očistiti, ubeliti i okušati; a bezbožnici će raditi bezbožno, niti će koji bezbožnik razumeti, ali će razumni razumeti.

DANILO 11.GLAVA

I ja prve godine Darija Midijanina stadoh da Mu pomognem, i da Ga potkrepim.
11:2 A sada ću ti kazati istinu. Evo, još će tri cara nastati u Persiji; i četvrti će biti bogatiji od svih, i kad se ukrepi bogatstvom svojim, sve će podignuti na grčko carstvo.
11:3 Potom će nastati silan car, i vladaće velikom državom i radiće šta hoće.
11:4 A kako nestane, rasuće se carstvo njegovo i razdeliće se u četiri vetra nebeska, ne među natražje njegovo niti s vlašću s kojom je on vladao, jer će se carstvo njegovo ukinuti i dopasti drugima, a ne njima.
11:5 I car južni osiliće, i jedan od knezova njegovih, i biće silniji od njega, i vladaće, i država će njegova biti velika.
11:6 I posle nekoliko godina oni će se oprijateljiti, i kći južnog cara doći će k caru severnom da učini pogodbu; ali ona neće sačuvati sile mišici, niti će se on održati mišicom svojom, nego će biti predana i ona i oni koji je dovedu i sin njen i onaj koji joj bude pomagao u to vreme.
11:7 Potom će od izdanka iz korena njenog nastati jedan na mesto njegovo, koji će doći s vojskom svojom i udariti na gradove cara severnog, i biće ih i osvojiće ih.
11:8 I bogove će njihove i knezove njihove sa zakladama njihovim dragocenim zlatnim i srebrnim odneti u ropstvo u Misir, i ostaće nekoliko godina jači od cara severnog.
11:9 I tako će car južni doći u svoje carstvo, i vratiće se u svoju zemlju.
11:10 Ali će sinovi njegovi zaratiti, i skupiće veliku vojsku; i jedan će doći iznenada, i poplaviti i proći; i vrativši se ratovaće do grada njegovog.
11:11 Tada će se razljutiti car južni, i izaći će i ratovaće s njim, s carem severnim, i podignuće veliku vojsku, te će mu biti data u ruke vojska.
11:12 I kad razbije vojsku, poneće se srce njegovo, i pobiće hiljade, ali se neće ukrepiti.
11:13 Jer će car severni opet dignuti vojsku veću od prve; i posle nekoliko godina doći će s velikom vojskom i s velikim blagom.
11:14 I u to će vreme mnogi ustati na cara južnog; i zlikovci od tvog naroda podignuće se da se potvrdi utvara, i popadaće.
11:15 I doći će car severni, i načiniće opkope, i uzeće tvrde gradove, i mišice južnog cara neće odoleti ni izabrani narod njegov, niti će biti sile da se opre.

Pretpostavljam da je ovo jos jedno prorocanstvo oistoriji planete od Danilovog vremena,pa do kraja sveta!

Ja mogu o ovome tek sutra... jer sam sada preumorna da bi razmisljala o ovako ozbiljnnim temama....

Ali je dobro znato gde smo stali ;)

Možete Vi da opravdavate svaki greh...

VI VOLITE GREH RECITE TAKO

i zato vas ne zanima da se pokorite Božjem zakonu!

NE ZANIMAJU VAS ZDRAVSTVENI ZAKONI, TAKOĐE BOŽJI MORALNI ZAKON ODBACUJETE...

TO JE ČINJENICA!

Gde u bibliji precizno piše da je greh piti alkohol? Knjiga, poglavlje, stih?

I nisi odgovorio gde se reč vino koristi da označi bezalkoholni sok?

Back