Proračunate prođu bolje?

1990.jpg

ovde je muz najgori. hebena sluganska mazohisticka priroda koja mrzi sebe. oni su vezivno tkivo sveg zla
kad bi slucajno neko pokusao da mu 'otvori oci' taj bi zarezao kao svaki pas kad mu se dira gospodarica.
bolje da ga i ti trpas zajedno sa ovo dvoje, pa da zadovoljno mase repicem.

ima ta pojava svoja evolutivna opravdanja (njegova deca, za koju se nada da ce biti na mamu, ali verovatnije je da ce biti na tatu (kuma)):mrgreen:

Mislis da prija tom muzu to?
Mislim da on ne konta.
Ali možda ako i šta posumnja kaže sebi da su oni bili prijatelji i prije njihove veze. Msm da mu je bitno šta baš taj momak misli, pa mu drago da se gotive. XD

A i zna da je ona društvena, samo što sam Vidjela kako ona muškarcima prilazi blizu, grli, kako im se smije, zagleda... I među nama, muškobanjasta je, ali ide na tu kartu da ona muškima od blizine probudi potrebe hehe.
Pametna žena bude svjesna sebe i prilagodi zavođenje 😁

ovde je muz najgori. hebena sluganska mazohisticka priroda koja mrzi sebe. oni su vezivno tkivo sveg zla
kad bi slucajno neko pokusao da mu 'otvori oci' taj bi zarezao kao svaki pas kad mu se dira gospodarica.

ima ta pojava svoja evolutivna opravdanja (njegova deca, za koju se nada da ce biti na mamu, ali verovatnije je da ce biti na tatu (kuma)):mrgreen:
Hahahaha, to je to.
Pokušavala sam tom mučeniku da kao ukažem na dobro u njemu. Vidim da ga najbliži trpaju na mrtvo.
Ali on više voli ove što ga trpaju, udruženo.

Put do njegovog srca je da ga dobro trpaš, da se staviš u poziciju nadmoći. 🤣

I to dvoje su oboje slični. Nešto kao morališu, pričaju o uzvišenim stvarima, a kum bivšu isto tako tretirao kao što ona tretira tog lika.
Po psihologiji, ispadaju više narcisi, sadisti.xD
Ali po ljudskosti - govna 😁

I

Da, to sam i razmišljala. On omogućava zlo svojim postojanjem kao najgluplja pametna osoba.

On kao takav omogućava dvije slične prirode da se udruže i spoje, jer pored njega njih dvoje se osjećaju zajedno superirorno, intelektualno i moralno nadmoćno, itd.

On treba njima dvoma, kao i što to dvoje trebaju njemu.

Kako god da okreneš, meni je to uvrnuto i bolesno. Ali shvatih da je po zakonima uklapanja jedino moguće da se ponašam kao i ovo dvoje, i onda će biti srećni svo troje, ako me to dvoje hoće pustiti u klan superiornih ahahaha

Ja imam moralnu potrebu da se sprdam sa to dvoje. Tako da, znajući mene, ja bih im rekla "jel ti meni vojvodo, a ja tebi serdare?" i tako to na temu, kako su moćni, tako pametni, i nadasve moralni hahahahaha

Ali ono pogano u meni bi imalo potrebu da se sprda sa time da djeca budu na kuma i takooo 🤣

A znaš koji je mazohista taj:
Taj mučenik se lijepo obuče, a oni sprdaju to. Trud je lijep, ali šta god mogu, oni ismijavaju.

Ali neka, biće djeca na kuma. Tako će ih on kao mazohistični otac jedino i voljeti. 🤣

Back