adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.688
Ti to ne znašNe može trajati to.
Ako pričamo o priči iz teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to ne znašNe može trajati to.
Proračunata je žena iz ove priče, i parazit je, tačno.Онда мора да су ти и људи који знају да рукују оружјем гадан сој, јер имају ту "одвратну" вештину којом упропшћавају -- убијају -- животе око себе. Боље је да нико не зна ништа -- јер онај ко не зна ништа тај не може да буде опасност.
Иначе, ти такозвани прорачунати људи, а заправо паразити, нису нешто нарочито прорачунати -- осим по питању одређених ствари. Да јесу, не би били паразити.
Tačno, niko ne zna. Pišemo samo pretpostavke.Ti to ne znaš
Pa da. Tešimo se.Tačno, niko ne zna. Pišemo samo pretpostavke.
Не видиш ни да имају везе, не толико с темом колико с твојим одговором на тему.Ljudi koji rukuju oružjem nemaju veze sa ovom temom (a ne vidim ni zašto mora da budu proračunati).
Upravo takoПроблем особе из твог уводног поста није то што је прорачуната и харизматична, већ то што је паразит. Прорачунатост је добра ствар, као и харизматичност. Паразитирање није.
Паразити пролазе боље на краћим стазама, на дугим не. Тако да у глобалу не пролазе боље.
Њено понашање утиче негативно пре свега на њеног мужа ( који је први човек у њеном животу ) а потом и на децу ( јер иста добијају лошег оца па самим тим и лошији одгој. )
Sa kojim tačno delom?Не видиш ни да имају везе, не толико с темом колико с твојим одговором на тему.
Ko se teši? Ne razumem.Pa da. Tešimo se.
Moguće, nisam se nešto udubljivalaProracunatost i dobrota ne iskljucuju jedno drugo.
A nekako se uvek misli da su proracunati ljudi zli.
Proracunatost je samo jedna karakterna osobina, i ona nužno ne isključuje niti uključuje mnoge druge osobine, pogotovo ne iz domena morala.
A zapravo bi umeo svako sa prosečnom inteligencijom. Nije to veština u pravom smislu te reči, za koju je potreban poseban talenat. Nego je stvar unutrašnje etike i potiče iz odluke. Prevarantima ne treba pripisivati neke magične sposobnosti.Proračunati ljudi prolaze bolje, naravno. To je poseban skill, ne ume svako da bude takav.
Harizmatični ljudi ne nužno jer su obično jako lenji, misle da sve mogu na šarm. A ne mogu.
Ja jurim @adelaidea zbog njemačke peMzije, ali do sada trud baš nije urodio plodom.Ne može trajati to.
Ali poenta je da ne ume svako jer mu nedostaje "želudac" ili šta god. Niti cenim, nit kudim, samo kažem činjenice. Prolaze bolje.A zapravo bi umeo svako sa prosečnom inteligencijom. Nije to veština u pravom smislu te reči, za koju je potreban poseban talenat. Nego je stvar unutrašnje etike i potiče iz odluke. Prevarantima ne treba pripisivati neke magične sposobnosti.
Nisam ja tako stara da bi investirao u tu opciju, plus će da podignu starosnu granicu na 73njemačke peMzije
Ali to nije veština.Ali poenta je da ne ume svako jer mu nedostaje "želudac" ili šta god. Niti cenim, nit kudim, samo kažem činjenice. Prolaze bolje.
Imaju oni koji su fazonu: ma ti si proracunat, opusti se, prepusti se emocijama fazon. heheheProracunatost i dobrota ne iskljucuju jedno drugo.
A nekako se uvek misli da su proracunati ljudi zli.
Proracunatost je samo jedna karakterna osobina, i ona nužno ne isključuje niti uključuje mnoge druge osobine, pogotovo ne iz domena morala.
Pa dobro, ali eto, kada budeš napredovala na poslu i plaća se nadeblja, a znam da hoćeš, možeš me udomiti.Nisam ja tako stara da bi investirao u tu opciju, plus će da podignu starosnu granicu na 73![]()
Ja ne mislim da je biti "interešdžija" isto što i biti sociopataAli to nije veština.
U stvari je nedostatak, nedostaje im ono što ih čini normalnom osobom.
uvek .To je sablon ..jos ako se ovaj zaljubio u nju ..e tu je pecen.Jedna djevojka, slobodar, inteligentna, flertuša i interesantna, udaje se za lika što zarađuje puno para i kupiće im kuću. A stalno ga ismijava i ponižava u društvu i bude duhovita na njegov račun.
A nekad je nešto mutila sa njihovim budućim kumom, a ovaj muž ne zna...
I sada vidno stalno flertuje sa tim kumom, zanimljivim, ali koji joj ne može obezbijediti taj sigurni život.
Zavodi ga očigledno. A muža malo benda.
Ona ima dva druga najbolja koja je vole. Jedan odgovara njenom intelektu i harizmu, a drugi je muzara i magare.
Da li proračunate i harizmazmatične žene bolje prolaze?
Razumem, ali kad kažeš "ne ume svako" ili "ima veštine" time im pripisuješ nekakvo umeće. A radi se o najobičnijem antisocijalnom nedostatku empatije i skrupula.Ali poenta je da ne ume svako jer mu nedostaje "želudac" ili šta god. Niti cenim, nit kudim, samo kažem činjenice. Prolaze bolje.
Ne mislim ni ja, samo što interes i proračunatost nije isto što i iskorišćavanje drugih.Ja ne mislim da je biti "interešdžija" isto što i biti sociopata
To je tako zlo s njene straneJa jurim @adelaidea zbog njemačke peMzije, ali do sada trud baš nije urodio plodom.
Čak me zna najuriti i napsovati.
![]()
To je tako zlo s njene strane![]()
Ja sam se bila ograničila na termine "proračunatost" i "šarm" a ne na ovaj neki nerazumljivo napisan primer iz života iz uvodnika. Zato nesporazum.Razumem, ali kad kažeš "ne ume svako" ili "ima veštine" time im pripisuješ nekakvo umeće. A radi se o najobičnijem antisocijalnom nedostatku empatije i skrupula.
Zato taj tip osoba dugo izgleda kao nešto posebno, dok ih ne provališ, dok se ne ogole, onda magija nestaje.
Ja sam se bila ograničila na termine "proračunatost" i "šarm" a ne na ovaj neki nerazumljivo napisan primer iz života iz uvodnika. Zato nesporazum.Ne mislim ni ja, samo što interes i proračunatost nije isto što i iskorišćavanje drugih.
Proračunati ljudi bolje prolaze.Jedna djevojka, slobodar, inteligentna, flertuša i interesantna, udaje se za lika što zarađuje puno para i kupiće im kuću. A stalno ga ismijava i ponižava u društvu i bude duhovita na njegov račun.
A nekad je nešto mutila sa njihovim budućim kumom, a ovaj muž ne zna...
I sada vidno stalno flertuje sa tim kumom, zanimljivim, ali koji joj ne može obezbijediti taj sigurni život.
Zavodi ga očigledno. A muža malo benda.
Ona ima dva druga najbolja koja je vole. Jedan odgovara njenom intelektu i harizmu, a drugi je muzara i magare.
Da li proračunate i harizmazmatične žene bolje prolaze?